CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 31, 2009

telur+tepung=baik punyer.

sem 4 kot kalau tak salah.befday member gua.tarikh gua memang tak ingat.tak yah cuba-cuba nak tanya.geng gegeh gurlz memang dah siap plan dah.telur.tepung.(bukan nak buat kek coklat yer kawan2) air sabun.ape tah lagi.aku malas nak ingat.

tepat kul 12.ktorg dah ready depan pintu bilik.bilik kt ground floor.so,memang banyak ruang nak main lari-lari.dan tidak lupa,rumah warden jugak di ground floor.

ketuk pintu,dia buka.terus baling telur.tapi,harem...roomate dia buka pntu.wakakakaka.nasib lu la bai.sapew suruh lu yang buka.lupa pulak nak plan ngan roomate dia sekali.hahahaha.apa lagi dapat maki seround dua,member gua cabut lari.sebab dia tau.kalau tunggu,bau telur la bilik+cadar dia.kejam ok.

kecoh siot.suma budak-budak dok intai dari koridor.bising gila.macam ada fun fair dah aku rasa malam tu.korang rasa tak?member aku yang pegang air sabun tu ready dari tingkat 1.befday gurl nie lari kat depan pintu warden.die tau,kami takkan baling telur ngan tepung kat situ.gila apa depan rumah warden kot.kotor kot nanti.huhuhuhu.tapi,member aku yang kat atas tu siram ngan air sabun.takkan terlepas punya.menjerit member tiba-tiba kena hujan air sabun.

warden terkejut kot member aku jerit.dia kuar.die langkah jew kat depan tu.kecepek!!!!!jatuh ok.air sabun kot.budak-budak yang dok intai dari atas suma tutup mulut.takot tergelak kuat.harharharharhar.hareeeeem jugak suma pown.

esoknya.kami semua mendapat hadiah dari warden.baik punyer.baik gila-gila khinzir ok.macam hareeeem J.aku ingat sampai tua.tunggu lu,gua balas dendam nanti.hahahaha.

pastu gua mintak maaf secara berjemaah ngan member-member gua yang terlibat.die tak cakap apa-apa ok.gila kejam die weh.tapi aku tau die dah maaf kan aku.sedapkan hati neh.tapi betul la.mesti die dah ampun kan.aku tau la.heh~

p/s~befday-befday selepas itu ktorang plan ngan warden sekali.senang cite.pastu soh dia support telur sebab die meniaga burger.hahahahahahaha.

31 komen:

razor said...

kejam siot korang...


aku nak citer gak ah malam hari lahir yang indah ni.

tapi tak sekejam korang la. kami buat bacaan err err apa tu? ha bilik bacaan, tunggu entry aku eh.

lalala

~flyo~ said...

Ape warden tue denda ko? Cakap la?

k.e.r.i. said...

kejam gila.

sekejam ex aku.
arini genap 3 tahun dia tinggalkan aku

uwaaa!!

mugiwara said...

subahat ngan warden lak?
kau biar benar ni...

ABANG AN-DY said...

Birthday I orang baling duit kertas. So, I tak kisah.

FarahDiana said...

wah!!!

x penah wt lagi kt member!!..

besh!!

tapikan...

kalau kena kt farah... mau kena maki hamun seround dua kot...

muahahaha...

tapi xbley lama2...

sbb happy org len ingat besday farah...

walaupon dgn care yg agap kijem...

ngee...

=)

♥chentaMAYA™ said...

ayak!
kejam!
haha~

kay said...

aduh..aku pernah kena beb..member campak tepung masuk telinga tu..biol gak aku masa tu..goyang habis2 pun tak kuar semua..

paiseh said...

gua syak lu punye befday event lagi kow dia punya power.. kan.??

Shahrul Azry said...

besday gua orang wat doa selamat
bgus bukan?? :P

apisz said...

jahat + kejam = zionis

muahahhahhaha...

(^_^)

kueh bakar said...

perempuan memang suka buat kek..
ahaks

aida hashim said...

tak cukup kejam ah. campur lah sket air kolam ikan ngn susu busuk. baru kaw2 wehhh

nota peringatan = aku penah kena

vidadarisakura said...

perlu ka aku tambah resepi kejahatan ko sepaya lagi mantap?
heee

2ndCyllinder said...

klo boleh, befday warden tu wat wakanabeb gak...

mrblind said...

gila kejam lu ni..

i love me said...

hoho..best tuh!lain kali ko buat pakai telur dinosor. wehuuuu:)

F A R Y N said...

ko mmg lagho...hahaha

NaD said...

hahaha!!!!!!
kureng hasem...
weh!
ko student mane?
ko punye warden tu laki ka pompuan?

@t00neY r00neY® said...

kalau gua ngan member.purposely mmg nk rembat rumah warden..

wa olang xske warden...

madbosco said...

salam....weh!! nasik baik warden hang tak bagi ngan hotdog skali, awat hang boh label jmti ? hang setadi kat jmti penang kaa ?

pink_butterfly said...

kena denda apa tuh?hik3...

sure sakit kan kalau kena baling ngn telur...

aKu..DiA...kAmU said...

Aku dulu baling mercun. Sampai RS kolej aku kuar sebab terkejut. Kitaorg x sempat lari. Kena cekup. Esoknyer kecoh aku kena naik court sebab bw barang letupan masuk kolej..kui..kui..kui..pengalaman x ble lupa smpi mati.

Hidemichimomotani said...

aih, member lu yg punya befday...lu org pulak warden bagi hadiah...student kesayangan...lalalala.

nurdaniella said...

salam, dashyat la korang.. siap pakat ngan warden..

jinggo said...

hahahah.....
teringat jugak masa dolu-dolu.....
permainan yang memang gila.....

ryurisora said...

tak penah aku jumpa budak nakal cam gini. warden pun terkena sekali...ishishish...huhu

tapi ko memang rok la

BudAk hijAu said...

razor
~aku xkejam..kwn2 aku la..hehehe..
ok2.aku tunggu!!

fylo
~mne ley ckp..rahsiakerajaan..uahuahuahua..

k.e.r.i
~mak ai..dok ingt ex lg wt ape...haih..

mugiwara
~betol.xcya p tn warden gua...hahahha..

ABANG AN-DY
~bestnyer jd u...alalalala..

BudAk hijAu said...

farah diana
~mmg kena maki pown.tapi ms cte..huaauhaua..

chenta maya
~xde lah..xkejam pown..kui3..

paiseh
~gua punyer tme cuti.selamat.keh3..

shahrul azry
~bagus2..gud boy!hehehehhe..

apiz
~zionis...?apakah itu..hek3..

aida hashim
~xda kolam ikan,air susu pown xda...adeh.

BudAk hijAu said...

vidadarisakura
~nak..nak..nak...cm best jew..wewewewe...

2ndcyllinder
~befday warden xtau la bila..keh3..

mrblind
~issshhhh!mne ade kejam.ok la 2...lalalalala.

FARYN
~lagho hi-class x...?kui3..

NAD
~huahuahuahua jugak...warden wa pmpuan loh.

@tooney
~wa olang pown myk xska ma...hehehhe..

madbosco
~ang tau ka jmti...?heh..

BudAk hijAu said...

pink_butterfly
~sakit beb...nsib baik bn telur rebus..kikikiki.

hidemichimomotani
~mmg.warden sngt syg ktorg..selalau dapat hadiah..kikiki..

jinggo
~sangat best!!!

ryurisora
~rok...?yeeee yeaaaah!!hahahahhaha..