CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 16, 2009

tak payah gelak kuat-kuat kot...

kelas tution.kimia kot,kalau salah fizik.sebab budak-budak tuition yang same jew.awal tahun.2003.jika sekolah aku masuk dikala gate dah nak di tutup,maka tution aku masuk bila pintu dah di tutup rapi.lambat kot!aku bayar,so takde point cikgu nak marah.kalau marah aku baling dengan helmet.

cikgu ape tah name die,aku memang tak suka ingat nama cikgu.cikgu nie suka suruh student buat jawapan kat white board or die akan tanya soklan kat sapew-sapew yang die bajet terer.so,aku memang terkecuali dari pilihan die.sebab aku agak kurang pandai.(aku kan low profile!)

satu hari.aku tak tau kenapa ngn cikgu tu.kencing manis barangkali,tak pown diabetis.tiba-tiba die sebut nama aku.penuh.betul pulak tu.mana dia tau tah nama aku.aku syak dia suka kat aku la.aku syak la.

dia bukan tanya aku soklan kimia or fizik.bukan.tidak sama sekali.dia tanya aku baca buku apa.kusyuk sangat.dem!!dem!!demit!!

pada pandangan aku.cikgu aku lupa nama nie memang tak patut tanya solan tu.sebab jawapan tu agak kurang memberangsangkan jiwa.dan agak tidak mendamaikan hati.kantoi habis!

weh.kelas aku tu ramai budak-budak jantan kaki gelak kuat-kuat sampai jatuh-jatuh kursi kot.cib**!!

haaa..lupa pulak nak bagitau buku apa aku baca.tak yah la kot...tak yah la eh,eh,eh...segan aku!

ok2.macam nie.cuba korang teka tengok buku ape.sapew betul.jumpa aku.ada ganjaran menanti anda.baek punyerrrrrrrrrr!!!har...har...har...


p/s~cite helmet tu tak habis lagi lah.time tu revenge!!!agagagaga...

28 komen:

Fadh said...

kalu nak pompuan mestilah majalah hiburan...tak pun buku 'Permata Yang Hilang' he he he saya add link awak.

BudAk hijAu said...

aku dh agk...nk kata maz playboy la tuh!!hahaahaa..add laaa...sile2...

"permata yg hilang" 2 novel kah?

razor said...

kalau doremon, shincan, budak getah, slam dunk aku pun bawak gi opis..

aku teka buku masak2.

fadh: permata yg ilang? muahaha. xmungkin la. buku tu besor

nurdaniella said...

budak hijau, akak rasa ni mesti novel cinta ni.. agak jer.. salam perkenalan dari akak..

arfahadnan said...

aku rasa buku citer kanak2..

tak pun..

readers' digest..

pergh...

LotsOfLove-Pearls said...

Berita harian kot..
tak pun, siswa..
tak pun buku text fizik, kimia ker..
wuahahaaa..
pergh siot..

ke baca surat chinta.. wahahaa..

BudAk hijAu said...

wei...gua nie brutal kot...

teka kasi thrilll sket!! :P

kay said...

sah2 majalah Mangga ni..hahaha..betul kan?

madbosco said...

weh!!! aku pon nak teka gak... nie musti buku budak baru nak baligh punya... heheh...

paiseh said...

novel 'Rama2 Berterbangan'..
tak pun siri bercakap dengan jin oleh Tamar Jalis

BudAk hijAu said...

razor
~ko tau buku permata yg hilang...?buku apa weh..?hehehehhe...

weh..xmain la bwk komik msk tuition.

nurdaniella
~kite xmain la cinta2 akak..ape barang..kui3..
salam kenal..

arfahadnan
~huahuahuahua...aku xksa bnda2 yg xthrill..hihihi..

lotsoflove-pearls
~buku teks...?aku tinggal suma buku teks dalam almari yg kne pedajal 2 ko tau...lagi nk bwk p tuition..hahahahha...x.x.x....

kay
~majalah mangga...?i xske gosip artis atu..menci2!!hehehhe...salah....

madbosco
~hahahha...ko,ingt aku nie biru sangat kew...kui3..

paiseh
~kui3...ko nie..lahgo betul...


suma salah..sile cuba lagi...

LotsOfLove-Pearls said...

Siri bercakap dengan Jin..

mm.. Buku cerita dulo2 yang banyak dikumpul oleh uncle/aunti aku yang disewakan kat org2.. Buku Freddy S.. whuahahahaa..

yg thrill?
apa ek.. buku blajar nak wat business sport cars..
hahaha..

jap g aku teka balik.. nak p kedai buku jap.. nk cr buku thrill.. hekhek

orkedhana said...

confirm ko bace magzine playboy! =p
hahaha =p

BudAk hijAu said...

lotsoflove-pearl
~ko nie bgs ah..aku ske...siap nk p kdai bku...kikikiki...

orkedhana
~mag palyboy 2 dlm kelas lain laaa..hehehehhe...

hanis said...

ni musti DEWATA RAYA nih...

iyan said...

mangga!
kan?
ade artis gambar2 tepi kolam...

aKu..DiA...kAmU said...

Aku x payah teka...memang dah tau... ala...tu buku hutang ler tu. Dok tgk hutang yg mana nak setel dulu! Bak mai hadiah cepat!!!!!

BudAk hijAu said...

hanis
~DEWATA RAYA xbwk masuk tuition..sat g depa pakat nk pinjam..hehehehe..

iyan
~mangga..?owh no no..aku layan URTV ja...kui3..

aku..dia..kamu
~buku hutang 2 ade...tapi bukan dalam kes nie...ngeeeh3...

ryurisora said...

musti ko bace novel cinta. kahkahkah..ko jiwang!!!

permata yg hilang? tu buku utk org dah berumah tangge je lah!hoohoho

fazemy said...

Buku cara2 semyang ke ko baca nih? Ahaks..

LotsOfLove-Pearls said...

Buku Harry Potter?

Anak-anak sidek?

ABANG AN-DY said...

Buku Panduan Solat For Dummies.

Gila baik u kalau baca buku ni.

*I tengah stim baca Memoir Rashid Maidin. Sungguh politikal.

pink_butterfly said...

mesti tgh duk baca majalah remaja tu kan?? hep2, jgn x ngaku plak! haha...

mohamadkholid said...

gila-gila kot?

LotsOfLove-Pearls said...

Buku kecik yang atasnya ada tulih.. 555..

huhu..

nurdaniella said...

budak hijau, buku apa yang budak2 brutal suka baca 'ek?? majalah ujang 'eh??

BudAk hijAu said...

semanagt kn korang teke..bab nk dajalkan aku..serah kt korang...hehehheheh..

ryurisora
~novel cinta gua bca dlm bilik jew beb..hehehe..

fazemy
~buku care2 sembayang gua bace bile ade kelas FAFA jew..hahahaha..

lotsoflove-pearl
~anak2 sidek...?aku tngk katun die jew..kikiki..harry potter aku tngk movie jew..aku malas nk bce..

ABANG AN-DY
~kui3..u mmg nk kenakn i kn...seb beik salah..
Memoir Rashid Maidin??perghhh...u sungguh dasat...

pink_butterfly
~majalah remaja i bce bab hero ramaja jew...heheheh..salah jugak!!


mohamadkholid
~aku mmg gila2...tp..salah!! :P

lotsoflove-pearl
~ko nie..nk kntoikn aku byk hutang la tuh...jgn beb!!hehehe..salah jugak..

nurdaniela
~ujang bukan budak2 kelas gelakkn gua..gua gelak sorang2...heheheh.....salah!!


adeh!!

♥chentaMAYA™ said...

hah!
kam0 bace remaja?
mastika?
ngee~
buku fizik k0wt?
ngee~