CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 16, 2009

jawapannya adalah,buku....

warggghhhh...ramai sungguh yang berminat nak teka buku ape yang aku baca yang menyebabkan aku kantoi dan di gelakkn oleh budak-budak kelas tuition aku.korang kn,kalau bab nak pedajalkan aku,serah kat korang..hahahahha..

buku cinta lah,surat cinta lah,mangga lah...permata yang hilang paling aku tak bleh terima..aku tak penah dengar pown before nie..buku ape tu weh...?ngeeeh3..

aku memang dah syak dari awal yang cikgu tu suka kat aku la.tiba-tiba panggil nama aku.full.ceh!korang syak yang sama tak?aku syak!

buku yang menjadi misteri sangat tu adalah,buku

"BUKU PANDUAN UNDANG-UNDANG JALAN RAYA".

B***!!

kantoi la aku tak da lesen.korang ingat tak,kes helmet aku dalam almari tu?masa tu aku tak de lesen lagi.sebab tu aku tak berani pung pang pung pang.kang bukan takat helmet.moto aku pown kena sita ngan cikgu.

haaaa...bila cikgu tu suruh tunjuk buku ape aku baca.aku tunjuk la.kang cakap aku durhaka pulak.apa lagi,geng-geng jantan tu gelak macam nak mati.cilaks betoi.

muka aku masa tu?tak payah la cerita,rasa macam pakai bedak 18 inci.

p/s~pastu aku skip kelas selama 2 minggu.bukan sebab malu.pi ambik lesen.huahuahuahuahuahua...


untuk record : aku bawak moto masa aku form 3,tapi dapat lesen form 5,tu pown dah ujung-ujung.bawak keta sem 3,ambik lesen keta sem 6,tu pown dah ujung-ujung jugak.

19 komen:

LotsOfLove-Pearls said...

hahaha..
nyesalnyer tak dpt adiah..
hakhak..
tau takut..
jual ar lg soalan..
haha.. aku suke jer teka tp sumer salah..
sia2 aku p kedai buku..
taw2 buku tu xjual kat kdai pown..
huhu..
balik2..

madbosco said...

ooo... hang buat pratikal dulu baru teori lah yaa...

nnt hang jgn plak kawin dulu baru nak nikah...kahh..kahhh...

kira cikgu tu kisah kat hang gak laaa...

BudAk hijAu said...

huahuahuahua...sengal lah ko nie..
2la ..seb bek suma slh..
klu tau..mau mintak yg bukan2 nie..hahahahhaha...

BudAk hijAu said...

madbosco
~aku mmg ska praktik dlu...
wei..bab kawen tak wei...sungguh!!

2la aku syak cikgu 2 ska aku aku...tapi aku syak sja laaa...ngeh3..

sEmut said...

kategori rare buku yang ko baca tu.


=P

razor said...

ape hal bawak tuition..

kata thrill

sebenarnya aku dah jawap dah buku tu tadi.
tapi komen di delete pulak

tak kisah la, belanja la aku makan


muahaha

asrullita said...

hahahaha...tak salah kot kalau tangkap cintan?...razor yg gay tu pun nak kawin hahhaahahhaha

@t00neY r00neY® said...

gua..sapai la ni xdak lesen moto....
gile bawak motor leh wat kona baring

kueh bakar said...

jangan lesen terbang sudahh...

ABANG AN-DY said...

I tengah tunggu lesen jadi doktor je ni. Dapat je lesen, I tak tunggu dah. Kawin terus. Sangap ni.

paiseh said...

eleh.. buat2 rajin baca buku mandu.. amik lesen 3-4 kali gak..! hahahahaha..!!

KARKADEWA said...

gua pon da rase malu ni smpi skang xde lesen....


lesen jentera berat berantai...
haish.....

hans said...

best kan baca buku tu??
macam nak mati jer rasa
haha

iyan said...

eleh...
aku da tau jawapan...
saja jek...
br ar adventure...

ann frendly said...

baguih la... form 3 da expert bwk mto... ann bwk beskal pown smpai sekarang tak rety... hahahaaha..

nurdaniella said...

ooo.. patut la tak betul sume nye.. rupanya buku yang tak de kat kedai buku..

fazemy said...

Cit..buku tu rupanya..nk ambik lesen..huh huh

ryurisora said...

la...xde buku yg lebih menarik ke yg ko nak bace? huhu

BudAk hijAu said...

wawawawawawaaa...

so,xde sapew2 dapat hadiah yg menarik lagi lumayan 2 kn...

xpew..simpan dlu la...

kui3...

maceh lah sb rajin meneka...hak3..