CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 17, 2009

entry berunsur lahgo...

TAG!

sile abaikan unsur-unsur lagho semasa membaca entri menjawab TAG ini.

TAG dari incik hajime.aku dah jawab dah nie!!!!


1. Kalau kau tinggal seorang diri di dunia ini. Apa kau akan buat?

-->aku sorang2 jew kt dunia...?bunuh diri kot....huahuahuahua...yela kn..sorang2 boleh buat apa.. :d


2. Apa kau akan lakukan jika kau hanya tinggal 24 jam sahaja untuk hidup dan kau boleh lakukan apa saja di seluruh dunia?

-->24jam jew...sumpah xcukup!bg la 72jam kew...haih!!nak kawen klu aku xkawen lagi...keh3..(takot weh xkawen...t kena marah ngn mak aku)hek3..


3. Berikan 5 nama untuk kau bawa ke mana sahaja. Dimana dan kenapa? (keluarga dikira satu)

-->1. Diri sendiri-nak pegi pusing2 dunia-sj suka-suka habiskan duit
-->2. mak aku-mekah-aku kan anak solehah :D
-->3. member-member hostel-bawak balik hostel-soh suma bertaubat.aku dah taubuat dah!
-->4. diri aku lagi-jumpa avril-sebab die minat sangat ngan aku
-->5. husbnt aku(bila aku dh kawen)-mana-mana tempat yang sejuk-bulan madu.lalalalala..


4. 3 sebab anda berblog?

-->1. bosan kat opiz.cm takde kje jew aku kn,kn,kn...?
-->2. saje nak isi masa lapang(ayat takde kje lg)
-->3. berkawan(dapat kawan baru walaupown kt blog jew.cewah!)


5. 2 cara untuk mengubah dunia?

-->1. bagi aku kuasa macam batman kew,superman kew,pOwer ranges kew...baru bleh...
-->2. bagi aku gantikan tempat president america sekarang.sapew ar...??aku lupa nama die..wakakaka..


6. Siapakah sahabat pertama kamu


-->pertama...?mak ai...tak ingat kot!!tah-tah takde...tah laaa...


7. Apakah mimpi kau yang paling teruk?


-->mimpi paling terok?mimpi nak lari dari rumah.tapi tak sempat sebab dah kena halau dulu.keh3..pagi tu aku bangun jew,terus mintak ampun ngan mak aku,die siap pelik.pastu die ley tanya aku ade sakit ape-ape yang die tak tau kew.hahahahaha..


8. Kau bagaimana orangnya?


-->Aku slumber jew,ape-ape pown tak pe.ada aku kisah?hehehehhehee..kasar sket kot.tapi aku baik,sopan santun,ramah,penyanyang,amanah,fatonah,berbudi bahasa,rajin,dan lagho.tapi lagho tu jew yang betul.lain tipu.sile abaikan.

9. Terangkan kau punya cara?


-->cara apa weh?nak buat kek kew...?adoyai...soklan macam nie bg cikgu BM aku pown tak ley jawab bai..(selamba aku skip soklan nie)


10. Kau seorang pembuli?


-->dulu-dulu.tapi sumpah aku dah insaf pas warden ugut nak buang asrama lepas aku tersimbah (note : TER) air basuh baju atas kepala junior.aku bukan sengaja.mana aku tau die nak lalu kat bawah time tu.salah aku kew..?sapew suruh die tak tengok atas.sapew suruh bagi bilik atas kat aku.


11. Sila tag 4 orang untuk membuat tag ini.


-->nie aku malas nie.nak kena TAG orang pulak.dah tu,4orang jew.aku nak TAG 7org.peduli ape aku.kalau ade sapew-sapew dh buat maka die selamat dari penyakit keguguran rambut yang maha dasyat.sapew-sapew yang cuba skip.terima lah akibatnya nanti.sekian.

1.razor
2.one love aka kak nurul
3.Mblind
4.ABANG AN-DY
5.okedhana
6.paiseh
7.madbosco


tukar pikiran lah...suma yang ada dalam list aku.p buat suma....


p/s~tolong jagan TAG aku..aku xsuka jawab soklan.sebab nanti nampak sangat ke-lagho-an aku!!!

8 komen:

ABANG AN-DY said...

Fatonah???? Auww! I tergoda... ;))

U nak kena cubit ni... suka-suka je tag i...

BudAk hijAu said...

TAG nie tanda kasih sayang i kt u tau...

ngeeeeh3!!!

paiseh said...

hoh.. nyesal baca.. mmg lagho...!! hahahaa..!!

razor said...

insyaAllah.

mrblind said...

p/s~tolong jagan TAG aku..aku xsuka jawab soklan.sebab nanti nampak sangat ke-lagho-an aku!!!

hahaha..gua pakai alasan lu boleh..

fazemy said...

Kesian bdk junior tu. takkanla dia jln nk kena pandg atas..haha. lawak

@t00neY r00neY® said...

blind pengelat!!!

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情