CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 12, 2009

virus keguguran rambut telah menyerang blog aku...

tag incik razor lagi...

TAG.insan mana yang cipta aku kurang periksa.tapi yang aku pasti,incik razor sekali lagi TAG aku.TAG hajime powm aku belom jawab.pospon dulu lah.ngeeeeh3..


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.



okeh.setel.dapat award jew.duit kew hamper kew takde?


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

http://esoklusa.blogspot.com/
blog bukan samseng kampng dusun.aktif nak mati.selang beberapa jam jew,comfrm publish entri baru.gila entri aku ingat!rajin sangat menaip.tau la kau takde keje oiiii..lalalalala.orang ganu razor neh.yang penting dielah orang yang kenakan aku.cit!!sila baca di sini.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

nak 10 jew..?nape tak mintak 70...?

1. sangat rajin
2. sopan santun
3. baik hati
4. berbudi bahasa.
5. amanah
6. fatonah
7. solehah
8. pemandu berhemah
9. bertangjungjawab
10.semua di atas aku tipu


hobi
1. baca blog korang bila kat opiz(kat opiz sahaja)
2. cakap sorang-sorang bila bawak keta(cool ok)
3. bawak keta laju-laju bila mengantuk(takde kena mengena ngan kes langar bontot tu eh!)
4. tido bila-bila suka (setiap masa kot aku suka!)
5. makan bila marah (jangan buat aku marah kalau nak aku kurus!)
6. gosip girl bila ada geng(sapew nak join geng mengumpat?)
7. maki-maki bila kena maki(ditujukan kepada boss!)
8. muntah-muntah bila pregnant!!(untuk record:aku masih dara)
9. tolong orang bila orang mintak tolong dan kalau aku nak tolong dan kalau aku rajin.(sah-sah tak!)
10. buat apa yang aku suka bila aku rasa nak buat.(ada aku kisah?)


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

10 jew...?18 boleh x...?boleh laaaa...

den nak pengikut blog nie buat.bleh...?bleh jugak...den xkira...sapew suruh nak ikot...ngeh3...sile memberi jawapan dengan jujur sebab den nak kenal ngan korang.jangan menipu macam den.den memang tak bermoral.har..har..har..

1.burt 2.bokbon 3.darkk25 4.kueh bakar 5.ABANG AN-DY 6.kay 7.gurl like me!! 8.caracol S.Trampt 9.Greenri 10.Sibunga 11.chentamaya

p/s:razor santau dan pjoe sumpah kena bisul kalau tak jawab tag diorg,aku takde pape.cuma akan mendapat penyakit keguguran rambut yang maha dasyat!!haih~lagho aku neh....wakakakakaka..

16 komen:

Tny said...

Igtkan fakta.. rupa2nya auta!!!

:P

one love said...

wuyo!
keguguran rambut!
nasib baik akak takde kat sini :p

♥chentaMAYA™ said...

ayak!chentaMAYA kena kah?hee,0keh!
akan diwat!

BudAk hijAu said...

Tny
~nie mmg blog auta.harap maklum..harharhar..

one love
~akak ade.lupe tulis!sumpah..hahahahaha..

chentamaya
~yesss!wajib tau...kui3..

mrblind said...

hahaha..nasib gua elak..tak kena gua ni..

BudAk hijAu said...

Mrblind
~nama lu ade r,invi...buat jugak!!

jinggo said...

hahahaha....
eerrrmmmm.....

kay said...

adui..kena juga ke..malehnya..biar la rambut gugur pun..hensem aku tak hilang punya..

razor said...

muahaha...

10 fakta tu palsu!!

ulang suara

PALSU!

(psst..gua kan suruh lu puji gua..x jadi la nak jadi posmen lu..muahaha)

Greenri said...

sye ingin meminta maaf awal2..sbb..

1- camne nk tau kt da kne tagged?
2- katne de tangged2 sume ni?

huhu..sye budak bru blaja..sila la ajar.. :DD

Donut said...

auta...auta....kuikuikui...

Muhammad Azli Shukri said...

bagus story ni..

BudAk hijAu said...

jinggo
~nape tuh..?nak wat jugak..?sile2..

kay
~ceh!!k,kite tengok nt...

razor
~weh..mna da palsu,suma benar belaka.ko posmen wajib aku.buat jew...hahahaha..

Greenri
~klu nak tau,kne selalu bce blog orang.then tag 2....weh..tolong cta...aku xreti ah...

donut
~fakta la...adeh!!

muhammad azli shukri
~uihhhh...story nie mmg sngt bgs...muahahahah

DarabDua said...

peh! kemain lagi lu punya fakta nih
haha~

asrullita said...

hahahha...memang razor dah botak pun hahahhah...dia tgh meroyan nak kawin tu....ko kawin jela ngan dia...ok gak kot...hahaahahah.....

BudAk hijAu said...

darabdua
~fakta tau...bukan auta!!pergggh...

asrullita
~razor?xkuasa i tau...hahahahaha...