CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 30, 2009

edisi : hang tu

minggu terakhir axam.hari apa gua tak ingat,tarikh lagi la.minggu axam,suma tido lewat.biase r kan,suma set stady last minit macam gua jugak.tapi diorang tengok-tengok balik ape yang patut jew.tapi gua baru buka nota.gua pesen suruh roomate gua baca teori kuat-kuat supaya gua dengar jugak.gua tak payah baca.gua boleh buat kira-kira.bijak kot gua.

kul 1am.tiba-tiba pintu bilik gua di ketuk.gua memang malas bab-bab buka pintu nie.ketuk tak agak-agak.dah la kuat.bertalu-talu pulak tu.cuak dah gua.harem betul.roomate gua bangun dengan muka cemas.buka.dengan pantas ade makhluk masuk.member gua.b***!!wat gua suspen jew.tercungap-cungap.gua tanya "lu dah kenapa beb,kena ligan ngan hantu ka?"

tiba-tiba dia marah gua."yang hang lambat buka pintu awat,aku dah la jenis berani ngan kala malam bulan mengambang?" cit.aku pulak yang kena.fine.kita putus.hahahaha.

punca die datang bilik aku sebab nak ajak teman pegi toilet.memang buang tebiat.toilet selang sebilik jew dari bilik die.bilik aku berselang-selang dari bilik die.haih.

kami bertiga pergi toilet.roomate aku tnggu kat luar.gayut ngan boifren.member aku masuk.gosok gigi.aku?tak payah cer la.

die gosok gigi.tunduk berkumur.angkat balik kepala.die nampak aku kat belakang.dari dalam cermin ok.

"ko dah siap kew,tunggu aku weh." member aku cakap.

die tunduk,berkumur lagi.angkat je kepala tiba-tiba dia cakap.

"tak pe.aku blah dulu,dah siap" die cakap kat aku yang kat belakang die.

"dah siap ke dah tahu." aku jawab.

ape lagi.cuak la member.mengelabah biawak.biawak pon tak mengelabah macam tu.lari kuar.aku terkejut tengok muka die dh pucat.die nampak aku kat luar dok ngan roomate aku bertambah la die cuak.nasib baik tak pengsan beb.

malam tu die tido bilik aku.esok baru die cite.cibai tol sebab kul 4pagi aku p toilet balik sorang-sorang.kalau aku tau.tobat tak pi beb.

p/s~menyamar jadi aku pulak tu.cilakak betol!!!!

29 komen:

vidadarisakura said...

hantu betul ka tipu ni?
gila rok antu tu..
direk sound terus..
haha

razor said...

dua kali aku baca..


mana tahu blog ni blog menyamar ko.



karin ke?
shyyyyyyyyyyyyyyhhh

BudAk hijAu said...

vidadarisakura
~wa mg xley blah sb dia siap ckp.mmg b***!!

razor
~tah2 karin aku kot wat etri ni...hahahahhaha...

DarabDua said...

peh! angker jugak weh!
gegau pulak gua rs mlm2 ni

Dato Paduka Masri said...

ko ngan razor dah sama dah... stat crte seram2... memntang2 malam ni malam jumaat.....

BudAk hijAu said...

darab dua
~wa pown gegau gak.adeh.

dato
~2lah,wt entri cite antu berirama pulak.hahahahaha..

eliza said...

nasib aku baca ni hari dh pagi..klu x tebantut la hobi aku ke toilet tgh malam..hee

Pok Li said...

Jumpa hantu waktu kecil je... he he he

nazirul mubin said...

yeke..cian nya

~flyo~ said...

Mesti hantu tue peminat setia kau kan??Bestnye kau.

Dzulkarnain Mohamad said...

macam kena kat awek member aku kat um ja..jenis menyamar gini la..aku dah siap buat n3 dulu..tajuk : kau nak balik ke atau kau dah tau saper aku?..cuba kau cek.

hantu menyamar mmg banyak kot kt kolej2..

one love said...

haish!!!

sama mcm razor!

akak taknak baca blogs komer dah!
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maghah nih!

serrraaaaaaaaaaaaaaam

alif-mikail said...

apa da..

main nyamar2 tak rock la aok!

kalau koi dah bagi spinning kick dah.. ahahhaa..

gagagagagaga gagap

alif-mikail said...

tapi kan.. cite ni ada unsur2 sama la dgn yang cite jilat pad tu.. hahahahahahahhaha..

P/s : Synchronous jugak hantu-hantu ni ye.. lalalalalala

arfahadnan said...

ko ngan razor samer jer...

entry seram berirama...

sehati dan sejiwa~nurul & ajai..

huhuhuhu...

mugiwara said...

elok pn xbgtau...
cbe pk...
kalo die bgtau, maunye ko mencangkung atas baldi~


haha.

sEmut said...

ish macam macam la hang nih.

Hidemichimomotani said...

Setan mmg lagi suka kacau org penakot ni...tu yang dia hantar 'Hantu Photostat'!

aKu..DiA...kAmU said...

Aiikk...dia menyamar jadi ko? Ermm..musti dia cakap kita ni cam serasi bersama ar..kui..kui..kui..

ABANG AN-DY said...

Hnatu tu ada blog tak?

F A R Y N said...

hantu ijo = toyol

hahahahahhahaaha...

LotsOfLove-Pearls said...

hulamakkkkkkkkkk...
takutnyer..

ble plak sound cam tue..
arghhhhhhhhhh..

"dah siap ke dah tahu..?"
Hampehnyer soalan.. sedar plak dia tue tettttttttt..

jinggo said...

ada lagi tak cita cam tu......

tasikmerah said...

siap bercakap tu.... lu biar betik.


.

@t00neY r00neY® said...

gua da biase super impose nih...

mesti wa rase ade orang sabotaj je

kay said...

'dah siap ke dah tahu'..giler babun ayat..kalau aku pun cuak beb..tapi yg biasa kau dengar 'nak balik ke dah tau'..angker siut..

Caracol S. Trampt said...

betui ka hantu, aih ingat kamu makhluk paling seksi ker? hantu pun minat nak copy cat...hahahha

2ndCyllinder said...

mcm movie pendek dkm youtube la plak kisah ni...hehehe

KARKADEWA said...

gua syak lu ngan hantu dah kacip...
dia satu kali sudah sok sama lu!
hehe...