CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 6, 2009

amaran : jangan sikat rambut dalam kereta apabila lambat pergi kerja.

alamak!dh kul 8pg.mati aku,lambat lagi hari nie.fuck betullah.dah banyak kali aku masuk keja lambat minggu nie.tadi aku sampai dari KL kul 4pagi.sorang pown tak de kat rumah.keje malam kot,tak pown balik kampung.so,aku masuk bilik.tido.

aku terjaga dah kul 8pg.aku masuk keja kul 8 jugak kot.tak pew,rilex,mandi,siap ape yang patut,yang lain dalam keta.aku tak makeup kot.tak perlu aku rase.

trafik light asik nak merah je.memang saja nak mendatangkan bulan aku.haih.kat simpang terakhir,trafik light merah lagi.cis.hijau,aku jalan.

gedebaaaaangggggggg!!

perkataan yang menggambarkan bunyi pelanggaran.manggkuk mana cipta perkataan tu pown aku tak tau.

bumper depan kereta ku dengan kurang ajarnya menyentuh bumper belakang kereta di depan.fuck!!alah,sentuh sikit je pown,takkan brother depan nie menggelabah kot.babi la lu,hijau,jalan la bai.

brother tu kuar.aku tak kuar.cool kot aku.die datang kat sebelah aku.aku turunkan cermin.aku tanya die,apehal bang?nak gaduh kew?tak,tak,tak,aku tipu.die tanya aku.

"Apehal dik?tak nampak keta depan ke..?"

"sorry bang,tak nampak,saya tak sengaja." sambil buat muka tak bersalah.

"Awak buat apa yang tak nampak keta kat depan." soal lagi.

"Sikat rambut." dengan cool aku menjawab.

tuttttttttttttttttt....

moral of da story,sikat rambut sebelum kuar rumah.tapi masalahnya,aku keringkan rambut mase otw pegi keja.buka tingkap luas-luas,bawak keta laju-laju.

so what?

tapikan,brother tu ade mintak no fon aku,sebab aku cakap aku dah lambat nak masuk keja.sampai sekarang tak kol pown.dh dekat setahun aku tunggu.takkan aku bagi no fon salah kot?mungkin jugak kot.

gua tunggu lu bai.brani tepon ar!!

sekian.

27 komen:

razor said...

hello hello

jawap la bai..

ko dah f**k f((k tu, dia pun insaf.

tak berani nak claim!

F A R Y N said...

ekekkee..padan muka ko.

aku rasa bro tu takde cdt nak tepon ko ar.wat bodoh sudeh ler...

mrblind said...

lu bagi lagi sekali no phone lu..ari tu dah hilang..setahun gua cari lu..

ryurisora said...

oo...ko nak ngorat bai tu ek....;)

LotsOfLove-Pearls said...

hakhak..
berani lagi sikat rambut..
huhu..

ABANG AN-DY said...

I sambil bawak kereta sambil mandi guna air wiper. Cool x I?

BudAk hijAu said...

razor
~aku fuck kt blkg jew beb..asal die tau lak..??

FARYN
~die tau ake xde duit,2 la die xtepon..hahahaha..

mrblind
~bro,dh 48x gua bg no fon gua kt lu tau...cit!!

ryurisora
~plan mmg nak,tapi die xkol plak.dem!

LotsOfLove-Pearls
~skrg wa dh pndai pakai lipstik dalam keta..hahahaha..

ABANG AN-DY
~u nie adk beradik Mr beans eh...??kim slm abg k..

tasikmerah said...

hahahaha.... lu bg no talipon sapa tu weh.... ha ha.

BudAk hijAu said...

tasikmerah
~aku xsengaja ar bg no salah...betul weh..xtipu!!

sEmut said...

haha. dulu ada jugak sorang akak ni pernah langgar belakang keta aku. aku kuar keta dulu. pastu dia kuar. tapi dari nak marah terus jadi tak sampai hati.

terketar ketar lutut dia. kahkahkah. aku belum bukak mulut mata dia dah berair.

sian. =]

kay said...

konfom ko bagi no yang salah ni..patutla jiran aku kata ada orang call marah2 dia pasal bumper keter kemek..

kueh bakar said...

pompuan bawak keta memang macam tu...
hahahahhaa

hanis said...

hehe~
aku pun rajin makeup dalam kete.
alhamdulillah. stakat ni blum terlibat dalam mana2 kecelakaan.

BudAk hijAu said...

semut
~kau kejam.benci tau..

kay
~halamak...kne no jiran kau kew...terer tol aku..

kueh bakar
~laki pown same gk..smoking smpai lngr divider..wawawawa..

hanis
~ambik iktibar dr kejadian yg menimpa aku tau..

iyan said...

lenkali dreadlok rambut tuh...
xpyh sikat2...
hahaha

faridfadhly said...

kereta aku penah naik divider sebab cuba membuat lawak bodo dengan member sebelah.

sekian

i love me said...

aku langgar kete wira depan smbil makan sundae mekdonald. turun tengok situasi kereta pun smbl makan sundae mekdonald. mwahahahahaha;)

ade aku kisah kan?hiks;)

Caracol S. Trampt said...

haha,
kalu u pernah baca buku 5 people you meet in heaven, mungkin kamu lihat mende ni dari sudut berbeza.

mukin kamu mula berfikir mcm pengarah filem sepi.

btw, tq sebab datang blog Tuan.
serius ker nak no tepon kawan halimunan?

Caracol jenis malu malu ayam lah

Pettoo said...
This comment has been removed by the author.
Pettoo said...

Hisap rokok masa drive lg cool..kalu tlanggar keta depan dan org tue bertanya:

"Xnmpk ke keta depan?!!"

Lu jwb:Xnmpk bang,kabus tebal...

BudAk hijAu said...

iyan
~skrg mmg drealok pown!!

faridfadhly
~lawak ke kau yg bodo..?maap..terkasar bhsa..ngeee!!

i love ne
~kau mmg cool!!

caracol S.trampt
~nak pinjam bku 2...bleh..?
xpenah tngk cta sepi...pnjam dvd...

sies nak...die pakai maxis x..??
malu la sy ske.. :p


pettoo
~aku tau..ko mst pnh jd cm 2 kn,kn,kn...?demit!!!

Dzulkarnain Mohamad said...

haha..setahun tu..memasing repair pakai duit sendri la sudahnya..

Wanita Abd Mutalib said...

mesti dia sangat ganteng,

kalu tidak kenaper kamu masih menunggu dia heeee....

salam perkenalan wahai budak hijau di bumi yang tak berapa nak hijau....

ooo..anok anok..tokleh meraso..

eh aper gue merepek nie...

heee...

Kikuri said...

Mcm familiar je insiden ni... Aku cium bumper org kat traffic light sbb busy pakai lipstik... pun kes lambat gak.

BudAk hijAu said...

dzulkarnain
~tah die,den nk kasi duit,die xtepon..nasaib r..kikiki..

wanita abd mutalib
~kompom die ensem..klu x,xde mknenye nk bg no tepon...wakakakaka...

kikuri
~hahahahha...dh dapat geng!!akhirnyer..lalalala..

jasview said...

kalo ak jadi brader tu..besla ko

FarhanaLicious said...

dia tak berani tu. haha