CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 13, 2009

sambungan kisah helmet dalam almari...

berikutan kes almari kelas aku kena angkat ngan cikgu-cigku yang maha dengki ngan kami selepas percuabaan kali pertama meng-sportcheck gagal.ketua pengawas di amanahkan pegi menuntut balik dengan alasan ketua pengawas sangat berdedikasi dan kami percaya 100% dengan keolehan die dan sebab buku teks die pown ade jugak dalam tu.tu point paling penting kot aku ingat.

dengan penuh kesopanan dan kesusilaan die pown pegilah.masuk bilik pegetua.pung pang pung pang.kuar ngan tersengih.macam laki baru kematian bini dan dapat bini muda belia.muka merah padam macam perempuan mengandung kena paksa selak baju di kalayak ramai.peliksssss!!

"dapat." tanya kami secara berjemaah.

"tak" dia jawab.

"awat plak" tanya lagi.

"pengetua cakap dia tak tau apa-apa." jawab lagi.

b***!cilakak!!kantoi berirama!!!

sah keja budak kelas atas.

dan.kemusyilan terjawab.bila di fikirkan betul jugak.takkan la cikgu-cikgu aku rajin sangat nak angkat almari.ingat diorang takde keja kew.berat nak mati.ular sawa pown ada barangkali.budak-budak kelas atas jahanamkan kami.cis..cis..cis..

almari tu ada kat belakang stor sukan.

memang b***!!

sile penuhkan bintang-bintang di atas!!


p/s~sesi membalas dendam bermula.nanti lah aku cer..seb baik buku-buku dan yang paling penting helmet gua ade,kalau tak,mau gua mengamuk saat dan ketika itu jugak!

lupa nak cakap.tak pasal-pasal pengetua tau kan.rasa macam b*** tak kawan-kawan???kesian ketua pengawas.ngeeeeh3...maap,kami bukan nak gunakan kau.tapi kau insan yang paling tepat nak jumpa pengetua.huh!!

28 komen:

razor said...

aku pun hari tu mcm tertanya2 gak..

cikgu korang ni rajin gak nak angkat almari bagai..

tapi mmg bingka la budak2 yang mendajalkan tu..xde dajal yg tak mengeluarkan peluh ke?

huhu

pastu?

paiseh said...

eh.. dah pandai sensor carutan@kamian segala... baguh ni.. azam baru kah..??

one love said...

hahahahha!

gila dengki!

nak akak penuhkan perkataan binatang tu ke? hehehhhe :p

mrblind said...

nak pedajal orang sampai berpeluh ketiak nak mengangkat almari tu..apa punya dajal..

madbosco said...

wehh!!! wah carut yang berhemah ek!!! tapi la kalu helmet hang hilang aku ganti ngan topi jerman mau ?

Fadh said...

kenapa laa dituduh cikgu cikgi yang budiman tue...terasa aku...aku terasa ke?

kay said...

nasib baik helmet selamat..ada tak gambar helmet tu?nak tengok gak helmet kesayangan ko tu..

apei budak kampung said...

jahat lu..

ABANG AN-DY said...

Takde bertumbuk dengan pengetua ke?

ryurisora said...

ish ko...baik ko mintak maap kat ketua pengawas tu.

LotsOfLove-Pearls said...

jeles melampau..
serang skit budaQ melampau tue..
pengetua yg bling2.. xtaw pe benda.. huhu..

BudAk hijAu said...

razor
~hahahaha..2la pasal..aku pown pelik cikgu nak angkat almari..

paiseh
~ya..azam baru sy nak kurangkn mencarut di khalayak ramai...hehehehe..

one love
~sanagt dengki diorg tuh!xyah lah..kang akak mencarut..hahahaha..

Mrblind
~2la pasal.klu nk dajal org.apa pon sngup.xphm ah..

madbosco
~aku semakin berhemah kn,kn,kn..?hahahah..xmau..mau topi koboi..

Fadh
~kau cikgu eh...?mne nak tau...hehehehe..

kay
~helmet aku 2 dh arwah mase aku excident!!adeh..

apei budak kampung
~mada ada jahat.aku budak hingusan jew...

ABANG AN-DY
~x,tumbuk budak2 kelas atas jew..hahahaha..

ryurisora
~die yg mintak maap kat aku..heheheh..

lotsoflove-pearls
~terlampau dh diorg neh.pas2 mmg kne serang pown..hahahahaha..

iyan said...

lenkali bwk je helmet ke mana2...
br true minah rempit!
hahaha

fazemy said...

Budak2 skolah zaman skrg nih..ish ish..

butterflytwinlove said...

sure ketua pengawas bengang n rasa nak hempuk dak2 tu..kalo aku sure tak rajin nak ngangkat.rajin gile diorang

BudAk hijAu said...

iyan
~aku bukan minah rempit!!!bukan2... :P

fazemy
~2la..ish..ish...ape nak jd nie...

butterflywinlove
~diorg dengki tahap dewa.apa pown sngup!!!

bvlgarigirl @ Arianna said...

funny la citer2 student ni kan

DarabDua said...

nih pedajal pesen mana pulak.
smpi nak angkt almari.
nasib baik tak angkat meja cikgu kt depan tuh.
haha~

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

menggamit kenangan zaman persekolahan...

LotsOfLove-Pearls said...

anda telah di tag..
datang ar blog LOL.. hehe..

Hidemichimomotani said...

B***...err, Baik kot? Setuju dgn Mrblind, ni mendajal sambil exercise ni!!

zamrie said...

lama tak mai, pasai cuti.... amboiii penoh merepuu. tak larat nak baca semua sekali habis ...tengok laaa esok pulak kot hehehehehehe

assalammualaikom
semoga ceria dan bahagia selalu

asrullita said...

jika kisah bermakna ia bertanggungjawab....jika tidak kisah ia bemakna x bertanggungjawab...ada different x dgn maksud tu?..kalau x pegi mampus ade aku kisah?...hahahah

BudAk hijAu said...

bvlgarigirl@arianna
~funny?nyampah i...heheheh..

darabdua
~haa..bab2 nk dajal org,apa pown sanggup..haih~

a.k.u.p.e.n.t.o.i
~sila la gamit!hek3..

lotsofpearls
~TAG lagi?adeh!!!

hidemichimomotani
~xyahlah penuh kn bintang2 2...nt dapat dosa..hahahahahah

zamrie
~ooo...ang malas nak mai blog aku no!!

asrullita
~ada aku kisah sama ke x...hahahahahha...

LotsOfLove-Pearls said...

Knock, knock..
anybody home? hehe..

alif-mikail said...

ni tahap blogger ketar ni hahaha

sultan said...

patutnye barang panas cam almari tu kena kasik lekat kat dinding class...

aKu..DiA...kAmU said...

Ketua pengawas ko memang patut dianugerahkan pingat gagah berani seh!!!