CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 28, 2009

sepetang di YM...

sepetang bersama mereka...

ym aku macam biasa.razor si penanam angur yg on9 24 jam.budak-budak opiz,dan kawan-kawan yang seangkatan.tiba-tiba ada makhluk halus add ym aku.tapi,dia tak bleh kenakan aku.sebab sah-sah kat id dia alif mikail.huahuahua.

kepala masuk air jugak dia tu.pas tu sibuk nak balik.takot kena tinggal bas.tapi sibuk dok balas ym aku lagi.aku suruh dia pi balik.kang kena tinggal bas salahkan aku pulak.kui3..salahkan jew tak pew.die wat entri pasal tu tak kew naya aku.keh3..

pastu aku ingat dah abis petang aku di ym.tiba-iba ada lagi 1 makluk add aku.yang nie aku tak tau.tapi aku macam dapat agak..jeng..jeng..jeng...aku kan di lahirkan mempunyai naluri yang kuat,so tak payah lah nak menipu aku.six sense ok.huahuahuahauahua.

aku hampir terpedaya jugak,tapi sebab aku terer.so,aku terlepas.hahahahahaha.mula-mula dia cakap dia alif makail.gila apa.dia pown dok ym aku jugak.kantoi.pastu dia cakap razor.cisss..ada hati nak tipu lagi.sah-sah dok ym ngn dah mamat tu,dok bergosip yang penting.hahahahah.pastu yg paling wa tak ley blah die ley cakap pipiyapong pemilik blog hilang punca tu.cilakak lu.nak tipu wa pown agak-agak r bro.ble mendatangkan kencing manis betul.cit!

pastu,ada lagi nak tipu,dia cakap dia darab dua.cesss.tapi wa macam nak pecaya.tapi naluri wa kuat.wa tak pecaya.wa tunggu dia sebut lagi 1 nama.dia cakap dia mr blind.wa terus cakap.wa dah agak lu mr blind.wakakakaka.sentap dia kot.pastu nak berdalih jugak.nak jugak dia cakap dia one love.gila hapa.hehehehhe.kak nurul tu macam malas ja nak ym.hahahahha.tapi wa dah tau dia memang orang buta.modus operandi sama ja macam razor kenakan aku dulu.cis.sementara itu.di ym sudah banyak carutan-carutan mesra.kah3..

aku bgtau razor mr blind add aku.dia sibuk soh aku kim salam lah,cakap tu lah,ni lah.bahasa apa tah,"mokbok" "brayok mogg" apo bondo tah.sumpah aku tak paham.aku boleh plak jadi orang tengah diorg.gilo eh.last-last den bagi jew id ym razor kt mr blind.add,pastu cakap n gaduh lah korang sampai esok pagi.ada aku kisah?hahahahahahah.

baru nak start conference.Mrs blind ajak mr blind balik.so..tamat di situ.

seb baik.klu tak mampos aku mati kutu bila mr blind ah star ckp bahasa rahsia dia ngn razor.cit.fine.esok wa tunggu!!!

sekian.

20 komen:

razor said...

wah mrblind dah tiru stail aku.

xbole jadi ni.

aku mesti bertindak tuka nama jadi fouziah ghous pulak.. wakakaka.

mr blind taip dua baris je, dia nak balik. bg alasan wife dia ajak balik. padahal aku tau, dia nak tgk spa q.

alalal

arfahadnan said...

"mokbok" "brayok mogg"

aper jadah kah itu?

tak faham aku..

ABANG AN-DY said...

Nasib baik tak menyamar jadi I kan yang?

sEmut said...

gua dah lama boikot ym.



tak pasti sebab apa.

Diloz said...

kesian kau,kau asik kena tipu je.

hahaha.

gunakan ym sebaik mungkin eh?

mugiwara said...

kau tatau lg id aku kan?

hehehe~

k.e.r.i. said...

brayok mok sek-sek ning wak main ke tine comey.

haha!

Luth Textile said...

org glamor...
org add selalu la..

kueh bakar said...

carut tu...
loghat trg tu...

one love said...

ada jugak nama akak nih ha!
heheheehehe

komer usah terpedaya!
akak memang jenama malasssssssss nak ym melainkan urgent bebenor je!
takpun, kalau ada hal2 isu semasa berkaitan.

modus operandi sama macam razor! deme berdua ni memang lagho nih!
hehehehhehehe :p

mrblind said...

hahahaha..cilakak..siap buat entri..nasib baik gua tak menyamar jadi piah zadora..

lu jangan layan sangat bahasa rahsia razor tu..hahahaha...

Fadh said...

ym?? yang mulia? yang malas? yang menyamar? yang mengular? yang mengorat? yang macam2?

iyan said...

eh?
sepetang juga?
mari minum petang....

tasikmerah said...

encik buta tu gua syak merbahaya. lu baik2.

hahahahahaha....

;p

jinggo said...

apa susah joint la sekali bahasa rahsia tu....
hantam sajalah..............

BudAk hijAu said...

razor
~2 lah psl.ko lani bg idea.xley blah btl!

arfahadnan
~ape jadah pown aku xpasti!

abang an-dy
~klu u i mst tau..eceh!!

semut
~apesal.meh sini wa add lu.

diloz
~diorg mmg ska buli aku.fine!!tunggu korang..

k.e.r.i
~mak ai.ko pown tau bahasa 2.ajar aku weh.

luth textile
~glamor.apakah itu?heheheh

one love
~diorg mmg suka nk jd one love.xpahmden.heheheh.

mrblind
~padan muka lu.wakakakak..

fadh
~yang maha lagho barangkali.wawawawa.

iyan
~mari2..ada goreng pisang x..?

tasik merah
~dia bukan syak lg..mmg danger pong!

jinggo
~mogkhob gohbon fogdojh...ok x...?hahahahaha..

DarabDua said...

cilakak!
kemain lagi lu petik nama gua mr blind.

weh! kenduri YM tuh ajak2 le gua skali. tambah gua weh! ni id. xcrime69 at yahoo dok kong.
heh!

@t00neY r00neY® said...

haah,...
seswai kenduri waktu keje nih..kikiki

xajak pon
ade mkn2 x?

rantong said...

Sekadar ingat mengingatkan. Doa Qunut Nazilah

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong

alif-mikail said...

ni apa kes nama koi naik secara membabi-buta ni.. err... meng'khinzir'-buta...

mak koi marah sebut bab* ni.. samam macam entry bdak ijao B***! favorite word dia la koi syak..

hahahahaha hampeh! koi nak masukkan dlm entry siap menyujud sembah.. ni dia pulak kuarkan... hahahaha

P/S : Koi budak baek.. mana ada nyamor2 ..tak baek.. huhuhu