CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 20, 2009

sapa nak nombor ekor....?

cepat jew korang klik tajuk entri aku nie kn..nah,hambik lu...

***hahahahaha..(gelak dengan nada devil,tapi kena cover sb boss dok usya!)

TAG lagi..gilew kew hape weh?TAG nie dari kurun ke 16 masihi kalau tak salah aku.aku memang tak nak jawab.tapi orang yang TAG aku nie,ada santau.cit!fine.aku jawab.ingat aku takot?

incik razor.sile lah TAG den banyak-banyak lagi kalau nak cari gaduh!!heh~


perkara tentang blog anda yang cuba disampaikan!

-->apa yang aku cuba sampaikan adalah kisah-kisah hidup aku yang agak baik di alam sekolah,menjadi pelajar contoh,ayam tambatan,harapan nusa dan bangsa,anak soleheh yang paling penting,dan contoh sinior terbaik di zaman study.sile percaya tanpa was-was.


sejak bilakah anda berblog?

-->September 2008


blog manakah/siapakah influence anda untuk berblog?

-->blog adik beradik.pjoe,nasir dan ely.juga dila raden dan diloz.tah.aku bantai jew.korang bukan tau pown.


ada ceritakah tentang blog2 itu?

-->penulisan yang sangat best!!suka hati jew nak tulis ape.tak yah cover-cover.malas la nak jawab soklan nie weh.

adakah anda ketagihan blog yang ketara?
-->tah lah.aku nie kategori yang tak kronik sangat kot!orang yang kronik,yang TAG aku neh.haih!!

apakah keutamaan anda. menulis entry di blog sendiri atau membaca entry di blog org. atau mengomen entry org!
-->menulis bila ada masa lapang di opiz(baca :opiz sahaja).hahahahaha.wajib membaca blog-blog yang aku link.dan komen bila aku rasa nak komen.dalam ertikata lain.suka hati aku lah nak buat apa dan bila masa dan di mana jua.harharhar..

pada yang tak perasan, apakah yang cuba anda publishkan setiap kali?
-->kepada yang tak perasan.gua tau sebab ape lu tak perasan ape yang gua cuba publishkan,sebab lu perasaan lu ensem/cun!ngeee3..sape2 yang tak perasan,teruskan lah perasan ok.tak paham sudah!!huahuahuahua...


apakah keburukan berblog bagi anda?

-->membuatkan aku malas nak buat kerja dan kerja aku menjadi semakin lembab dan lambat.dan sekali gus menyebabkan boss aku meroyan tak tentu hala.juga membuatkan aku tak boleh kalau tak ada internet!!adeh~


apakah kebaikan berblog bagi anda?

-->baik?kebaikan?tah..dapat info kot.dapat buat aku gelak (entri best) walaupown boss aku dok maki-maki sambil terajang kerusi di luar.dan dia akan cool bila nampak aku kusyuk mengadap PC,dan sangat rajin menaip.hebatkan..?


pernahkah anda cancel niat untuk post satu entry berkaitan dengan seseorang kerana takut dia akan baca?

-->tah..kalau aku nak post,aku post jew.ada aku kisah?wakakakakaka..


siapakah org yg anda kenal dahulu sblm sama2 berblog?

-->ade 2 3 orang.malas pulak nak sebut nama.bolehkan aku skip soklan nie begitu saja..?hak3..


siapakah blogger yg telah jd kawan semeja?

-->semeja takda.sebantal dan sekatil pown belum ada.se-ym ada.

jika ini adalah kriteria seorang blogger, adakah anda setuju? ada penambahan atau penolakan?
1.1) org yg suka memerhati.
1.2) org yg tak tahu express apa yg sedang mereka alami.
1.3) org yg mahu tahu apa pandangan org tentangnya

-->aku agak tidak suka menjawab sokan setuju atau tidak ejak azali lagi.tambah-tambah lagi suruh komen pulak pasal tu.memang tak dapat la.oleh yang demikian.aku dengan selamba skip lagi!sekian.


adakah anda kisah dengan entry rakan2 blogger? (baca: baca betul2. dalam maksud soalan ni)
-->tagline blog aku ADA AKU KISAH? terjawab dengan sendirinya.terima kasih.


blog tak patut ada tapi pernah dibaca dengan bersungguh2

-->piah zadora (takda la bersungguh sangat kot!!)

ucapan anda kepada teman bloggers:
-->majulah sukan untuk kita!!!
-->bersatu roboh,bercerai kawen lain.
-->sentap hari nie,esok suka hati nak buat apa...

calon-calon bakal mendapat penyakit keguguran rambut yang sangat maha karya dasat ialah :

takda.aku dah insap!!


p/s~aku di opiz,sangat mengantuk!CNY,jom p penang jom...

22 komen:

one love said...

hehehe!

razor memang ketagih kronik!

shud help him nih...

kan?

razor said...

17 tahun lalu aku pernah tag ko dengan tag ni. aku pun dah tak ingat dah..


tapi ko ada sisi bagus la berbanding dengan mrblind! dia kalau aku ketuk dengan senduk terus jadi beruk.

muahahaa

fazemy said...

Bestla tagging..ada aku kisah?..hu..

BudAk hijAu said...

kak nurul
~die mmg,2 pown ade hati nk bnti blog...hahahahaha..

razor
~mrbind dh kne tulah ngn aku,2la die xde rambut.harharharhar..

fazemy
~best...?i menci tau...

madbosco said...

weh!!! CNY hang nak mai Penang kaa ? Tak yah la kott!!! buat menyemak saja kat Penang yang dah tersedia semak... Tp kalu mai gak aku bley blanja bah kut teh bagi kat hang telan... eeeeewekkkkqqhh!!!!

Pok Li said...

Caiyo

arfahadnan said...

en razor mmg ketagihan yg kronik tahap icu dh tu..

br tgh bulan entry dier dh nk dekat 50 dh..

uish...
termengumpat secara berirama lak kat sini..

BudAk hijAu said...

madbosco
~aku mmg tiap2 taun p Penang makan besaq..hahahha..hg ingt aku xtau bak kut teg 2 apa...?heh~

pok li
~caiyok2..

arfahadnan
~die mmg cm 2..peliksss!!
xpo..den mmg ske ngumpat neh...

LotsOfLove-Pearls said...

haha..
memang sah ADA AKU KISAH..

razor said...

uhuk uhuk...

tersedak ada org sebut nama aku
uhuk uhuk

ryurisora said...

aku ingatkan ko betul2 nk kasi no ekor. bru aku nak ceramah kat ko suh insaf.huhu

orkedhana said...

piahzadora terbaik!hahaha =p

ann frendly said...

Nombor ekor?? owh.. jiran cina sebalah umah saya amat memerlukannnyer.... malangnye takde..hihihiik.... rajin betol wat tag.... baguih2...

@t00neY r00neY® said...

mmg wa xkisah lu xkisah pape....
kisahnye begini...
haih!!

ab geldofg said...

jwb jgn tk jwb :)

paiseh said...

gilak komplicated soklan... kalu gua nak jawab pon takdak nafsu nih.. hahahahaha...!!
naseb baik gua rajin lagi nak baca.

mrblind said...

cilakak razor..sampai kesini lu jual nama gua..

tapi lu memang pesen rajin jawab tag budak hijau..

jinggo said...

rajin betoi buat tag......
kalau saya la kan.....
jangan mimpi la nak buat....
hahahha....

mai la penang tol kat jambatan tetap 7 inggit......
hahahahahaaa.....................

selamat bercuti............

apisz said...

apesal semua CNY gi penang..jupe disana..muahahhahaha...

sempit penang kalau semua gi sana.. ^_^

sultan said...

tambah satu lg kriteria sorg blogger:

org yg slalu menjelma jd ular bile kat ofis...

farah sr said...

brape hari gi penang?
jom!

man_helang said...

aiseh...aku dah terlewat da nak komen...dah full bookk