CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 4, 2009

aktiviti malam hari pekerja!

aktiviti ke kubur cina.pic blum bleh di upload.masih di teliti.masih dalam proses.sebab semua bz.alasan.malas.

malam tu semua berkumpul kat steven.pukul 12mlm.6keta.macam nak pegi meminang pon ade aku tengok.ramai kot.cam ne tah hantu tu nak muncul.die pon malu,ramai sangat.hahahahaha.

sampai je.ade sorang mamat ni nak balik.suara dah start lain.haih.yang geng awek-awek ni stedy je.die lak yang kena.suma buat relex.keta die turun bawah.(malas nak cite bab ni).kami teruskan menjadi model kubur cina.hahaha.snap pic merata.sesuka ati.

ade yang siap pasang lilin.hahahaha.bongok.pas2 siap letak buah limau.cayalah beb.korang memang rowk habis ah.

pas2 jalan naik atas.ade satu pondok.tempat lepak.lepak...?tak.tak.aku pon tak tau pondok ape tu.kami naik kat situ.dok ramai-ramai.borak siap makan kuaci.hahahah.sengal lah korang.

punca suma nak balik.nyamuk.hahahaha.potong stim betul.padan la muka korang.dah tau nak pi tempat cam tu.lagi nak pakai hot pant ngn singlet.mendapat la kan.

ade 1 benda aku lupa.mintak no ekor.hui3..

aktiviti tamat kul 2pagi.

sekian.saya yang menurut perintah.

aktiviti minggu ini.camping.air terjun kemensah.jom kawan2!!

p/s~tomok menang sebab mereka vote die.hahahahaha.

13 komen:

mrblind said...

bila lagi nak pergi..gua nak kirim no ekor..

hahaha

F A R Y N said...

kubur cina mana korang pergi?
blakang umah aku pun ada kubur cina gak...

jinggo said...

sapa yang hantu sebenarnya.....
hihihihiiiii......

Tinie said...

wakakaka
gila sengal nak cari antu kat kubur cina..
knp tak minta no ekor wei??kalu kena lotry boleh beli keta wei..

jo said...

peh!
ni mcm seekers ke?
hari pekerja hari tu pon aku jumpa hatu gak~~

@tune® said...

ceh...alsan nyamuk kukuh..takut kene denggi!!

TsUjUn said...

cis..cis.cis..
nyamuk tak cuak ngan korang ke datang ramai2

mamma mia! said...

wah!!! mmg tiap2 hjg mggu sntiase ade xtvt ea?? best nyerrrr

UXOP said...

berani sungguh pi kubuq (jirat) cina..nnti antu cina bg no ekor tu dlm bhs kantonis bleh fhm ka..keh3

Kejora Yg Malap said...

mengganggu ketenteraman antu cina la korang nih...hahaha

LotsOfLove-Pearls said...

Uishh..
xtvt menakutkan hoooooo..

zuhana zulkifli said...

kubur cina ?berani

haha :D

vidadarisakura said...

bangang!
baik pegi kubur blakang rumah ko weh!

haha