CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 17, 2009

yuna dan tiket Hari Bintang Jatuh 09!

tadi aku pegi Capsquare KL.ade program Jom Bersama 3R,wisel untuk wanita.aku tak join marathon pon.join ape jadahye.kul 6 pagi baru sampai rumah.kul 10 baru bangun.marathon atas katil la jawabnya.huahuahua.aku dah dapat tiket untuk Hari Bintang Jatuh 09.yeay!tu la sebab aku pegi sana.kalau tak.malas jugak.pastu sebab ade yuna.haih!

jom la tengok pic.malas dah nak menaip ni.banyak bende aku nk update.tak sabar pulak rase.tapi.esok-esok lah.







p/s~pasal hal hati dan perasaan tu.macam dah ade respon.tapi tak sure!hahahahahaha..cm haram!!

15 komen:

syndrome of roXstar said...

hati da kene ulat bulu!

paiseh said...

oit oit!! bape kali lu nak begambo ngan Yuna nih..??
bagi can gua plak wey....

mrblind said...

seluar macam orang main badminton..hahaha

@tune® said...

lu xweng ke xcukup tido?

ayampinko said...

hoi...tq tau..
baru buat nie..
ajar ek..

k.e.r.i. said...

yuna pun mesti dah kenal muka ko.

Lifesaver said...

yuna mmg sempoi!

.kakijalan. said...

dapat no phone yuna tak?

bokbon said...

ewah seluar dia, rrrrr!!...

Fazemy said...

Dulu aku ingt Yuna tu penyanyi endon..

Pettoo said...

Ooo..pegi xajak aku pun.Cis!
***yuna xkirim salam kt aku ke?hehe

dila raden said...

aku dak besh~~
Eid..haha.
(pakai dila nyer blog)

hestyrezyuda said...

aku suka juga dgn yuna.. huhuu kau tak rakam dia perform ke?? kalau rakam upload la video tu..:'(.. pleaseeeeeeeeeeee

ah bu said...

yuna.

nuyuljana said...

hope dapat jumpa yuna ahad ni.

:)