CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 11, 2009

Sekitar Pelancaran KACIP!

KLAB 09.


"DEWANGGA SAKTI
TERTINGGAL KAPAL ANGKASA
DI HARI PELANCARAN BUKU KACIP PIPIYAPONG!"

Pening kot mula-mula aku pikir ayat kat atas.bila dah start.owh.shit!!baru aku paham.hahahahaha.tekanan!!

aku selalu lambat update kan.maklumlah.aktiviti pack hari-hari.weekend lepas.siang pegi KLAB,pelancaran KACIP.malam pegi ghost hunter kat higland tower.hah.mane 1 aku nak update dulu.

gile banyak buku kat sana.best kot.aritu aku cakap nak buat review pasal KACIP kan?tak payah la.korang mesti suma dah bace.aku cuma nak cakap.BEST!tak rugi kot beli.sebab ade entri yang takde dalam blog.

ni beberpa pic mase kat sana.tapi pic ni aku culik dari FB korang,dan korang.hehehe..aku takde camera canggih nak snap pic berkualiti macam ni.hahahaha.

jom tengok!


pipi agk cemas masa ni.agak menonjol kecemasannya.cuba lagi pipi.ape2 pon.KACIP memang kacip!hehehehe..


gerai sindiket soljah.banyak kot buku.


nie la Dewangga Sakti.bikin suspen je!haih.tekanan betul.hahahaha.lagu die memang best.dila beli CD.nanti bleh aku burn.hahahaha.


Adam Kasturi.dah 2kali aku tengok die perform.walaupon aku tak paham.tapi aku suka.MENARIK!


mhythicus-ni pon aku dah penah tengok diorg perform.BIDADARI terbaik!


Rahmat Harun yang penuh ilmu di dada.sempoi la lu bro!gile wa minat sama rambut lu.hehehe.


ni aku tak kenal sape.stuent uitm.suara boleh tahan.single die pon not bad la.tapi die nyanyi lagu org.hmmmm!


ni pon aku tak kenal.suara die merdu siot!best.tapi mendayu-dayu sangat.ngantok kot aku.hahahaha.


cuba teka mane aku.hahahahaha.diam2 sudah!



p/s~KLAB best!!tunggu pekan firjan dan hari bintang jatuh plak!!

13 komen:

DIK AN said...

Nak pinjam...

Fadh said...

kacip yang setajam kacip pinang arwah wan aku suatu waktu dulu.

LifeSaver said...

kacip tu sape?aku x kenal pon...

BudAk hijAu said...

di an
~pinjam...?sewa bleh... :P

fadh
~mmg tajam pon!

life saver
~blook pipiyapong lah!!adeh.

padelkopak said...

semua yang buat persembahan memang mantap.tapi aku rasa memang tak boleh challenge awek yang nyanyi sambil main gitar itu.memang cun dan bergetah.kah kah kah juga.teruskan usaha.

NaD said...

aku rase pipiyapong nie org lepeh je...
cam jiran tetangge aku je...
isk...
konpius aku...
cet!

BudAk hijAu said...

padelkopak
~ha ah..mmg cun pon.suara pon sedap.i ada no fon die.nak...?hahahahha..

nad
~die mmg org lipis pon.aku syak dia mmg dak kg ko la weh!

John Iverson said...

Confuse jgk tgk tajuknya... haha... minat hantu ek? xde hantu ats muka bumi ni... setan bnyk la sis... hehe..

@tune® said...

mak aih..nnt ade event kt klang..ko jgn skip plak!!!

.kakijalan. said...

femes lah.
pipi boleh nyanyi ke?

jo said...

woo...
sonok la dapat pegi weh....

kueh bakar said...

jeles aku...best layan konsert..weh...konsert search!!!

FarhanaLicious said...

tapi dia nyanyi lagu orang. hmmm..

hahaha!