CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 31, 2009

edisi : pekan frinjan!

weekend aku terisi dengan baik sekali pada minggu ini.tidak berlaku sedikit pembaziran masa pon.tidak sama sekali.di guna kan sepenuhnya.sampai nak tido pon rase sayang.sumpah aku tak tipu.aku selalu rasa macam tu.rasa tak nak tido sebab rugi.betul weh!

hari sabtu.pekan frinjan.kat dataran shah alam.petang ade bacaaan puisi dan naskah.malam ade gig akustik.

ok.nak say thanx to vovin.i sayang u lebih la semalam.korang-korang jangan jeles ok.i dapat sabotaj 2 dan sabotaj 3(blook lama.korang mesti dah ade kan.aku takde.cilakak).di berikan khas oleh abg vovin.sebab dah seminggu i dok menghantui die kat facebook.hahahaha.maap.last2 dapat free.walaweh!!

ok.kepada bloggers-bloggers yang ade semalam.korang memang best.dila raden.jannah.pjoe+amy.ely.dani izwan pilus.pett si rambut kembang.dato paduka masri.vivi aka vidadarisakura yg perasan cun.ayam pinko.kak diba.

sape lagi ar?aku lupa lah.xpe.kecik hati pon tak guna sebab aku memang jenis pelupa tahap kronik.

pic-pic kite aku tag kt facebook ok.











untuk weekend edisi Hari Bintang Jatuh.esok aku update.jangan nak tamak sangat nak update suma sekali harung.hehehehehe..

p/s~jadual kerja aku dah semakin pelik.aku penin!

19 komen:

Nurul Aimi said...

kenapa nama aku dgn pjoe ada +

asing2 kan jela

:P

Diloz said...

syoknya dapat jumpa mereka.

BudAk hijAu said...

amy
~sj...sb korang mcm 1 je aku tngk..hik3..

diloz
~mmg sngt best bile dpt kumpul ramai2..

qishie said...

peh..dekat gile dengan rumah aku.
tp cam biasa
jgn harap la mak aku akan bagi join.
huhuhu

Fadh said...

wei apasal gambar aku ko xtaruk...ko sabotaj aku yer...errr, aku gie ke haaa???

F A R Y N said...

eh...apsal ko tak bawak fitri kacak ha?kekaseh derhaka sungguh ko ni...

haNie said...

gile best! :P

ahmdsyhmi said...

meriah

nuyuljana said...

huhu.

bestnye!

i wish buleh join korang satu hari.

:)

Lifesaver said...

aku suka semua gmbr tu kecuali gmbr yg ada vida..hahaha

Dato Paduka Masri said...

hahahahaha... jadual keje ko memang pelik dari aku stat kenal ko sampai skang... hahahahahahahaha...

Razaisyam Rashid said...

takut tengok kepala botak..status baru saya

"botak dan miang"

ayampinko said...

yay gambar aku ader..hahaha..
saper tak pegi..rugi..yang pegi tak fokus pun rugi jugak..

mrblind said...

lu bukan kerja pelik-pelik ke? hahaha

Bunga Binti Nordin said...

jeles kot...

.kakijalan. said...

nape ade gambar orang korek idung sampai dua kali?
isk

@tune® said...

ah..aku berada di sak lam..tp xjupe kamu pon

vidadarisakura said...

ko pegi ek?
rugi aku x pegi.



lalalala

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室