CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 26, 2009

selamat pagi maxis!

masuk opiz lambat.bil dah bayar.perasaan macam kamben kena mandi pagi.

ok.tu status kat facebuk aku.


untuk ke sekian kali nya.aku menambahkayakan (ade ke perkaaan cam ni,lain mcm je.) tauke maxis yang dah sediakala kaya tu.kalau aku ade share ngan maxis takpe jugak kan.dah la gaji tak masuk lagi.vavi betul.aku dah mula cuak.tah-tah gaji aku je kot tak masuk.tah-tah aku dah kena buang keja bulan lepas.tah-tah la kan.

pastu,sesudah fon boleh digunakan.aku msg.ok.msg je.tengah berkira-kira lagi nak buat kol.msg PA bos aku.die cakap,suma dah setel,cuma datuk tak sign cek lagi.hari ni kot.boleh pulak.

datuk.harini dah 26hb.simpan la.tunggu 1hb baru sign.tak pon buat gaji terkumpul.bagi sekali ngan bulan depan punyer gaji.senang!!

agak vavi di situ!!

ok.fon aku dah berfungsi seperti sediakala.tapi,aku tetap tak layan miskol mintak return kol.sori sayang-sayang sekalian.tapi,kalau kau tak ape.kau ok.bukan kau.tapi kau.ok.ok.dah.korang menyampah kan?ok.aku stop.

esok aku cuti.sampai sabtu.mari berfoya-foya.

geng-geng bloogers ada plan baik punyer.semalam kami dah berconfrence di YM pasal ni...klik sini kalau nak tau.aku malas nk mengulas lebih lanjut.


p/s~aku paham perasaan kamben kena mandi pagi.takpe.aku sangat paham.macam palat!!

17 komen:

jinggo said...

hahahah.....
gaji tak sain......
aku pon selalu jadi cam tu.....yang cibainya dato pengarah aku tu....
boleh di katakan tiap-tiap bulan benda yang sama dia buat....
kalau sain cek, surat tak sain...
kalau sain surat, cek tak sain....
yang lagi babi tu.. sesuka hati cuti pas tu sebelum cuti tak reti-reti nak sain.....
selalu keta aku bayaq lambat....

Lifesaver said...

aku dapat gaji *sambil menayang2 duit juta2 sen aku di bank* lalala..

LotsOfLove-Pearls said...

nak miskol hang jap lagi..

huhu..

SwEeTFoResT said...

huhuhu..siannyer..g je sekeh pale dato tue..sian gak kat kamben tu..pg2 da kne mandi..hikhikhik..

bokbon said...

kesian kambing kena mandi pagi, kembung perut..

Mieaa said...

weh cuti g jenguk2 aku weh.
hahaha

Shahrul Azry said...

perjumpaan utk blogger dah khwin dan tua2 erk? :P

mrblind said...

buat la banner besar-besar sikit..

ayampinko said...

wei letak kat atas bumbung..nanti stesyen tanah (GS) nampakla..lek r gj aku pun sangkut nie..makan pun catu neh..

utk Dato..please nak beli konbess nie..ngan baju supermen..

White Square said...

cuba ko try wat wat makan pasir berulamkan lalang. kalo dia tak paham gak, surrender la

Fadh said...

akhirnyer...mandi pagi jugak ko yer he he he

DIK AN said...

U kambin, i setan. Kita memang black metal.

sutera putih said...

hakhak,,,
tgh cuba paham perasaan kambing mandi pg2,,,
hak2...
(pg jer ker???)
;p

kueh bakar said...

btol ker ko mandi?
errr...errrrrrr....

.kakijalan. said...

uish tak rock la mandi-mandi ni. wangi sangat nak buat ape.heh

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bg gaji setengah tahun terus mmg best!

@tune® said...

baik bos sign..kalau x..saye bakar kete bos