CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 12, 2009

entri hati taman bunga!-edited-

topik kejadian : perasaan

waktu kejadian : haritu.takde la lama sangat.baru lagi.

tempat kejadian : aku malas nak tulis.


...............................................................

aku dah lama takde perasaan yang macam ni kot.tapi kenapa nak ade sekarang.kenapa sekarang.tu yang aku tak puas hati.salah aku.aku yang cari kot.tak.aku tak rase aku cari.die datang sendiri.sumpah.tipu dosa.

sebab.aku bukan macam tu.tiba-tiba.sesak paru-paru aku.senak kepala.tak bleh pikir.kalau die datang je tak kacau aku takpe.tapi.aku asik nak pikir.ingat.masalah betol.

salah aku biarkan perasaan tu datang.tu maknanya aku normal.ada perasaan jugak.walaupon hati aku sangat kontang.aku tak salah kan kau.sebab kau memang tak bersalah.tak.sikit pon tak.kau berjaya buat perasaan tu datang.tahniah.sebab bukan senang.aku akui.setelah sekian lama.

macam sial la.aku tak suka perasaan ni.sebab takde respon.boleh bagi respon tak?tak!sebab kau takde perasaan yang sama kan?ok.paham.so,i wish perasaan ni boleh blah dengan cepat sebelum jadi penyakit.sebelum aku halau kau wahai perasaan.aku mintak dengan baik.angkat kaki,blah.kalau boleh secepat mungkin.tapi bukan sekarang.not now!aku nak nikmati saat ini walaupon sedikit sakit.ye.sakit.


gambar hisan.tiada kena mengena dengan yang sudah mati mahupon yang bakal mati.

aku runsing!


*betul nie blog budak hijau!entri ni memang pelik sket.jangan risau.aku masih yang dulu!

p/s~aku memang suka tulis dulu.dah lame baru publish.supaya tak kantoi dengan cepat kejadian-kejadian yang berlaku dan perasaan yag hadir.wakakakakaka!vavi lah!


TAMBAHAN!


aku tau kau bace blog aku.maksud aku,entri aku yang ni.aku tau.banyak kali kau view(aku pakai bomoh.hahahaha).tapi,kau tak komen.adakah kau tau entri ni memang untuk kau?kalau tau,kenapa tak komen?kau tak suka?ok.last.pasni takde lagi.

aku dah start cuti.maybe akan ke perhentian.tenangkan fikiran(macam la masalah besarkan.hahaha.)kalau ade entri aku muncul pasni.maknanya auto publish.maseh.

31 komen:

one love said...

oh chenta ka?

ngeeee :)

sweet!

Tinie said...

apa yang ko merepek ni??ko sudah jatuh cinta ka??
wakakaka
tahniah..saper lelaki tu??

arfahadnan said...

ngeee~~

ko jatuh cinta yer..

layan..

*aku ingat terbaca blog org lain tadi..

mrblind said...

perasaan mende? cinta? tak hardcore la lu..

faRahFatiHah said...

cinta akan hadir pada hati yg sedia menrima kehadirannya =)

DIK AN said...

SMS On CINTA dan hantar ke 32232. Selamat bercinta. Ntah hape2 la laling ni...

Hidemichi said...

Aku termasuk taman bunga ke apa ni???

Dani Izwan zainol said...

woi, apa semua orang nak bercinta skrg ni!

Fadh said...

errr...ko ada perasaan ker? ha ha ha

LifeSaver said...

cinta buta????

bokbon said...

manusia mana yang takkan pernah rasa apa itu cinta, ye tak?

hari ni hari lu, esok lusa mungkin gua pulak, heh!

faqhrule said...

apakah perasaan ini sebenarnya cinta?
huhuhu taman sungguh hati u

Shahrul Azry said...

taman rasyidah utama?

BudAk hijAu said...

kak nurul
~so sweet!huhuhu.

tinie
~tah la..ske sngt aku merepek skrg.hahahah.

arfah
~x..x..betul ni blog aku..hehehe.

mrblind
~wei...wa masih yg dulu ok.kikiki..hardcore!

farhfatihah
~blom nk terima kot!

dik an
~2la..tah pape je kn i skrg..acah2 entri utk u nie..hehehe..

BudAk hijAu said...

hidemichi
~taman tasik titiwangsa..hahahha..

dani
~2la...suma sibuk nk bercinta.gile jeles aku.

lifesaver
~cinta xda mata!

bokbon
~wa tnngu hari lu sampai.hehhe..

faqhrule
~x..x..i bkn cm ni...ni mse tngh gile tulis ni.hahahah..

BudAk hijAu said...

saruk
~taman buaya kot!

syndrome of roXstar said...

oke..aku xnk cte byk.

gambar tuh syahdu.

2je.. =)

BudAk hijAu said...

syndrome of roxstar
~2la..agak syahdu di situ!!

syndrome of roXstar said...

haha..mmg berbunge hati loh ty nih..tp sedeyh lebeh byk kot..

Kejora Yg Malap said...

ooitt....gejala pms ke nih?

p/s: apsal xlink aku? hohohoho (ayat wat ko rasa terpaksa link ngan aku..hahaha)

@tune® said...

smua orang ade perasaan nih...

hati berbunge riang..
oh indahnye

.kakijalan. said...

weh jangan lah bagi tahu ramai orang. malulah.
hahaha

Pettoo said...

Muka mamat tu jambu ke muka ganas2?:P

Dato Paduka Masri said...

ceh...

yan ke sape ni....???

yan yang aku kenal lain je...

seroja said...

i think u fall in l0ve..hehe

UXOP said...

akhirnya dia dtg jugak..tahniah..
nnti dpt smbut hari ibu tahun dpn ni ek....

amirnazrin said...

hahahahaha.hihihihihi...yan, chill beb.gua paham lu punya feeling.

zahirlunatik said...

ok la 2..
aku pon nk lepk prhentian nnt..
ngah kire bajet..
tehehe

nuyuljana said...

syabas.

ko patut bangga sebab ko ada hati & perasaan.

:)

nota : ko slalu kusut? sila sikat rambut. :))

A a D i I ? said...

perasaan ke perasan? haha!

ayeencomot said...

phewwit..=]
muka je ganas..
tapi dalam hati ada taman..
wahahahahahaha~
*ngee*