CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 6, 2009

update-Pic Ghost Hunter malam hari pekerja!!

jeng..jeng..jeng........

wei!!selepas di teliti oleh para juri yang bertauliah.suma gambar2 malam kejadian di upload dalam myspace.dari semalam dah upload.aku baru tengok pagi ni.cam vavi dowh.suma pic aku ade "orag ke-3".patut la aku demam tak baik-bai lagi.pehal la die nak bergambar ngan aku.cun sangat ke aku.hahahaha.

meh tengok pic2 yang berkenaan.malas nak upload suma.mane-mane yang patut je ok.

masih dalam perangcangan.diorg nak pegi kubur jepun pulak.vavi la.bagi aku lega demam dulu boleh tak.boleh medatangkan bulan betullah!!

korang cuba tengok.betul ke??ke khayalan semata-mata.hehehehe..maybe tak berape clear.tunggu la aku rajin aku upload dalam facebook ok.sape ade ms aku boleh la tengok.



aku melompat pon di nak join ke..???melompat di kubur cina.agak2 hantu 2 marah tak..?hehehehe...


ladies2 malam kejadian!!pakai sopan sket lain kali ye kak!!sakit mate hantu2 kat situ.wakakakaka..


pic ni main snap je ni.bukan nampak ape pon mase tu gelap kot!!2la..snap lagi sesuka hati..haih..


aku ke 2..hahahaha.tah pape ah!!pic ni mase kat kawasan rehat.kawasan rehat???hahahah..pondok ape tah kat situ.


pic ni snap mase OTW balik,dari dalam keta.hmmmmm!!tak pasti ape yag nampak tu.maybe batang pokok.maybe.aku pown tak pasti.huhuhu..


ni la tempat kami melepak makan kuaci tu.pondok ape tah.pic ni snap mase ni OTW nak naik.cis!!


kan aku dah cakap.die suke bergambar dengan aku.haih!!sipak jugak kang!!


kami!!hehehehe...sekian.



p/s~untuk aksi2 lucah yang lain,sile check myspace.hahahaha..

37 komen:

vidadarisakura said...

babi la gambar ko yan!
cam sial!!!
sudalah aku bakal stay d lebri malam ni.


argh!

LifeSaver said...

takutnya aku weh!!!

kay said...

pakaian menjuluk mata hantu..mau hantu tak kuar..ko je paling sopan,tu duk lekat kat ko je..

Hidemichi said...

kalau ini mcm aku pun mau jadi antu!hahaha.

mrblind said...

ni pegi tengok hantu pegi disko..hahaha

mrblind said...

satu lagi..ni hantu kopek ke?hahaha

BudAk hijAu said...

VIVI
~hahahah...mmg sial weh!

life saver
~huhuhu...xmau takot2..xmau2..

kay
~aku mmg supan.walaweh!

hidemichi
~haahah..ko mmg hantu pon!

mr blind
~pas tgk hantu trs pi disko!wakakaka..

mr blind
~hantu kopek 2 ape weh...?aku tau hantu tetek je.hahahaha..

DIK AN said...

Yang mana satu hantu? Yang ramai-ramai ke, yang putih-putih tu? Ahaks!

Shahrul Azry said...

wah nampak betis sungguh best dari nmpak hantu! ;)

jinggo said...

hahaha.....
ok la tu.....
kalau kat auditorium taman budaya negeri kat sini lagi belambak....
dia boleh buat tak tau kita dok buat keja....
dia boleh duduk sebelah....
tambah dalam auditorium tu... pukoi 11 pagi pon dia dok ada dalam tu....
kalau nak masuk bilik aircon kena lalu sebelah dia....
siap duduk relex lagi tu....
kita yang nak buat keja ni kena la lalu sebelah dia....
yang macam budak-budak pon ada jugak....
yang tu ada 3 kot kalau tak salah aku.....
selalu main kat situ....

mamma mia! said...

wah hebat la ko... peminat bkn saje dr klgn mnusia. mlh dr klgn hntu pn ade!

Dato Paduka Masri said...

yan.... ko kena mintak penawar kat abg polis ni rsnye... hahahahahahaha

LotsOfLove-Pearls said...

Hehantu pown nak yg sophan jugak..

huhu..

ain si kacak said...

salam..
gila berani u ni..
hehe..
i rasa hantu tu sume tergoda dgn ke'daringan' u all malam tu

arfahadnan said...

giler arr..
hantu pun join korang..

seram dowh..

nuyuljana said...

huhu..

gilew brani ko!

aku rela tdo mati di rumah..

lalala~

jajazuzu said...

babe, apesal aku x nampak apa² ni?

gelaaaappp jer.


ada hantu meh?

nurdaniella said...

alahai, beraninya korang.. tapi bukan hantu cina suka pakai baju merah ker??

.kakijalan. said...

kacak gila hantu hantu tu.
ada yang ikut balik tak.

Pettoo said...

Ada brani amik gbr kt kubur melayu la..baru mencabar sket.

***hantu tu ko agak2 laki ke pompuan?

qishie said...

jangan sampai ada kes

datang tak di jemput..

pulang tak di hantar...


miahahahahha

BudAk hijAu said...

dik an
~hah!nk ckp i hant la 2..ok2!!

saruk
~hahahahah..cis3..

jinggo
~yeke...?nk pegi la..

mamma mia
~hahahhaha..2la psl..cuak dah nie..heehe..

dato
~abg polis ku!!hahahha..

lotssof love
~aku la yg pling supan 2..adeh!!

ain
~hahahha...2la..aku pon syak hantu 2 tergoda..wakakaka.

BudAk hijAu said...

afah
~mmg nk pi ambik pic die pon..mmg mndapat la kn.ambik ko!!

nuyul
~sj ske2 la..ak ati kering kot!!adeh.

jajazuzu
~wei..ko xnmpk...2 tndanya..3kali jmaat je lagi..heheh.

nurdaniella
~hahaha..sb 2 ala ku xpaki bju merah!

kakijalan
~ade!!

petto
~kubo melayu...?sumpah aku tak pegi!hahahaha.

qishie
~eiiiiiiiii....xmau..xmau..xmau...

TsUjUn said...

lain kali ajak la aku sekali weh..
nak join gak..
haih..
gila lah ko neh..
aku ingat ko main2 jerk.

amirnazrin said...

nak itut!!!huhu(sambil buat munjung sunyo dan laga-lagakan jari hantu)

k.e.r.i. said...

takyah nak bulatkan gambar hantu.
gambar yang terang lagi bersuluh tu pun dah memang hantu.
hahaha

Fadh said...

ha ha ha klau camgitu punyer dressing...usahkan hantu, tok iman dan pak lebai pun nak join he hehe

syndrome of roXstar said...

pergHHh!! mmg slamberr arr sis nie doe!

nk join gakS!

tp asl hantu kat kubur cine ni cam hantu2 stok malay???

murtad kah mereka??

tepung-gomak said...

bestnye korang beramas mesra dgn hantu

Diloz said...

hantu suke seksi2.

aku pun.

=P

a.b geldofg said...

geng hantu juga tu

H a r i z H said...

apsal orang Arab xde kecoh2 pasal hantu ah? budak2 kecik main luar rumah pukul 2 pagi selamba je?

hantu betul la derg tu.

shakinah said...

asal kau boleh sempoi ayam je haa?
aku yg tgk ni pun..
adoihh~

i.am.belle said...

seriau tgk gambar2 tu... yg paling seram tgk yg pakai 'short pants' tuh...

waduh! antu pun naik ghairah. muahahahaha xD

a ` f i f a h said...

pergi takk kembali nnt wehh
hahah
;)

lizz said...

kalo aku dah buang semue pic2 bongok ni siut! bapak menyeramkan g kubur cine! kalo aku,g kubur kuceng kat blkg umah aku pun cuak dah. muahaha

kueh bakar said...

macam ni...hantu pon lari...

ho ho ho