CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 19, 2009

tenangkah aku? Edited-pic

vacation-perhentian island

percutian yang tak dirancng.nice.tenang!thanx guys!

maybe aku dah dapat apa yang aku cari.maybe betul cakap adik aku.aku kena grab peluang ni.perasaan cam ni susah nak datang.kadang-kadang die lalu je,drift,pastu blah.tapi kali ni die singgah.thanx God!

wei..ape ni bai.asik cakap bab hati dan perasaan je.cam cibai lah.geli pulak aku baca entri sendiri kan.hahahaha.sial!

malas nak upload pic kt perhentian banyak-banyak.korang tengok kt FB or MS sudah lah.wat semak blog jer upload banyak-banyak.





**aku dah agak dila menang poskad 'Greetings From Hell' yang tok rimau nak bagi tu.cis3!

p/s~kau rase tak ape yang aku rase sekarang ni...?ke kau rase sayang hye!

15 komen:

Shahrul Azry said...

pergh tak ajak gua langsung!

amirnazrin said...

yan ke ni? biar betul.tak caya aku. ni bkn yan ni.

ayampinko said...

nie yan versi len nie..
dalam hati dah ader taman..
ngah tanam bunga rose tu...
tah dah bunga lum...?

DIK AN said...

Laling, nak jadi apa ni?

BudAk hijAu said...

saruk
~xplan...main redah je.heheh..

amirnazrin
~2la...aku pon xcaya ni..adeh!!

ayampinko
~hahahha..cis lu!

dik an
~tah la lalinks..u la ni!

jo said...

kadang-kadang rasa nak tulis geli-geli dalam blog pun tulis je la..nanti ape yang terbuku dlm hati tu jadi taknak pergi.

gile babi gua bagi komen macam ni..

Dato Paduka Masri said...

woi2.... apa hati2 ni tiba2 ni.... hahahahahaha... macam geli plak aku wei....

ko ni bukan yan yang aku kenal dulu ni....

mrblind said...

ni apahal ni..datang tempat gua senyap2..takut gua pow makan ke?

Lifesaver said...

waaaa! pegi vacation..x ajak..siot tul!

F A R Y N said...

aku rasa ntah apa2...

hahahaah

jeles!!!!

J3zz3lb3ll G' said...

wah bukan main ko pegi bercuti eh dik.sonok tak? pegi ngan sapa tu? ehem2 ke?

a.b geldofg said...

nak ikut!

joegrimjow said...

sabo
tabah

suke warne ijauu

greenieycactus said...

perhentian?cool!cant wait go to redang~lalala..joy2!

Nurul Aimi said...

dengki!!!

nak pegi jugak..haisyhhhh