CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 15, 2009

ini bukan sindrom selesema babi!

aku syak aku memang ade sindrom hilang ingatan sekejap-sekejap la.hahahaha.

macam ni.setiap kali ade orang buzz aku kat ym kan.for sure aku tanya sape neh..?ko sape...?nak ape..?padahal.semalam baru je chat.siap dah tau hobi,saiz kasut,makanan kegemaran suma.tup-tup harini aku tanya die sape.kalau kau,hangin tak?hahahaha.

maap lah yer.aku memang macam tu.bukan sejak azali.sejak dua menjak ni je.sejak aku main apprv je sape-sape yang add aku kat ym.ade je yang dah add berkurun.tapi sampai sekarang aku rase tak penah tegur lagi.hahahaha.

aku sekarang macam takde mase nak chat.dulu aku dok dalam bilk sendiri.sekarang aku dok depan skrin besar ni.so,pebuatan terlarang agak terbatas.kahkahkah!padan muka aku.say yeay suma!

kalau ade yang berminat nak ada id ym aku.kalau ade yang nak rase sepanjang chat tu asik dapat makian-makian mesra je,add sekarang.sebab aku dah nk buang id aku kat blog ni.maknanya.anda sangat bernasib baik.huahuahuahua.

ok2.cukup setakat hari ini.

p/s~aku sedang bercuti.yeaaaaaaah!ade sape2 sedang bercuti jugak..?jom tengok wayang jom!miskol aku cepat!

19 komen:

arfahadnan said...

aku pun selalu jer ader masalah lupa2 nih...

LifeSaver said...

aku tgh misscall, nape x dpt?hantu angkat ke??hehe

Pettoo said...

Iyo la tu.skg tgh bcuti,blk cuti lupa semua.amcam?

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

nk ikut tgk wayang gak..aku bawa ank aku boleh tak???
huhu

abuyusof said...

..hai, tak payah ingat saya.. bye

bokbon said...

"ade je yang dah add berkurun.tapi sampai sekarang aku rase tak penah tegur lagi.hahahaha."

lu rasa yang ni sapa? kena tak dengan gua? hahah!

DIK AN said...

Patut la even dengan I pun U still blur2 lagi...duh...

Dato Paduka Masri said...

apa lagi ajak abang polis la....

faqhrule said...

angels&demons

Kejora Yg Malap said...

apsal aku xde ym ko? hohoho

Shahrul Azry said...

itu kes alzheimer la aku ingat :P

A a D i I ? said...

hurhh..dasar pelupa! haha!

@tune® said...

jumpa kt wayang!!

UXOP said...

Cuti lamer...best nya..
Sekurang2nya Yann still remember your lovely mother n brothers..good girl..
Tanggapan org kata ego tu biaq pi lah..janji diri kita betul n best..k..gudluck

Wai said...

kita senasib laaa....
doktor cakap tu sindrom Short Term Memory Loss. Bukan selsema vavis la.... kecit ati.....

Fadh said...

ha ha ha tue makne nyer ko selalu makan semut he he he

~0~ said...

kejam kejam....isk isk isk

kueh bakar said...

aku dah miskol..tak dapat2...

Bunga Binti Nordin said...

jom wayang~