CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 21, 2009

jangan sampai aku bertukar kaler!

jangan judge aku macam kau hidup ngan aku dah 10 tahun.ok2..kurangkan sket.5tahun sudah.

yang dah kenal aku dari kecik pon belom tentu kenal aku sepenuhnya.tolong eh.tolong.aku cakap lagi sekali.tolong.nak cakap lagi lah.TOLONG!

aku tak perlukan simpati dan pujian dari kau.aku dah biasa dengan cara aku.buat semua benda sendiri.mak aku ajar macam tu.adik tak kan menang ngan abg.walaupon kau betul.kau tetap akan kalah dengan abg kau.dulu aku agak bengang ngan kedaan tu.tapi sekarang aku sangat kuat.aku dah biasa macam tu.ya,kuat!bukan lembik.semua benda nak kena suap.

ego?memang aku ego.ego aku sangat tinggi kot.kau pon ada ego.semua orang ade ogo.so?ape masalah kau.kau cakap la ape pon.aku just nk cakap.ada aku kisah?

buat ape yang kau nak buat.tak payah takot kata orang.berani jalan.tak berani jangan.dan,ape-ape pon,jangan menyesal.face semua benda.kau akan jadi kuat.betul.try tengok!

sekian ceramah kita hari ini.sehingga betemu lagi.

wassalam.

cam harem!!hahahahaha..aku sies yang atas tu.betul.sumpah tak tipu!

p/s~takde dah cite taman bunga ok.TUTUP!


*aku tau ramai nk komen tajuk aku dari entri kan.vavi la!!!

48 komen:

DIK AN said...

Rilek, rilek yang! I takut dah ni...takkan I nak biarkan laling I jadi She-Hulk????

BudAk hijAu said...

hehhehehe..2la...klu bertukar..sah2 kaler hijau.. :D

eliza said...

tolong..tolong..tolong jgn brtukar kaler..hehehe

Shahrul Azry said...

tak paham gua masalah orang2 tua ni :P

BudAk hijAu said...

eliza
~hehehe..masih bertahan nie..

saruk
~i masih muda ok belia.maseh!hahahaha..

LotsOfLove-Pearls said...

Hye...
awalnyer berblog..
hehehe...

saper ker yg makan lada itu..

pedas takk..?

huhu

BudAk hijAu said...

lotsoflove
~kau pon same.gile awal.aku xtdo lgi..hahahha..

sape mkn budu rase budu la..walaweh!

LotsOfLove-Pearls said...

wahahaha..
aku berjaga kat opis nie..
yang aku jaga buat keja lg dah tdo..
xselesa ar nk tdo kat opis..
layan blog jer ar..
huhu..

**mujur aku xpena g rasa budu.. huhu

BudAk hijAu said...

wei..ingt aku je kje mlm2..
ko kje ape weh...
aku jga gempa bumi...ko plak..?hehehe.

*tb2 jd tempat berkenalan pulak.haha.

LotsOfLove-Pearls said...

Wahaha..
aku jaga bebudak ni siapkan project yang dah nak kena pancung nie..
dah ar deadline dah sampai, siap tdo lena lagi.
kalau aku tau coding2 tu, nak jugak aku siapkan project tue..
makan hati tol aku.. hahaha..

*sesi orientasi, kenal2 gitu.. huhu

BudAk hijAu said...

ooo...gile best weh.aku xley tdo sb tadi ade gempa dowh.potong stim betul..coding ape weh...sibuk nk tau neh.hehehhe..

*2la..dh acah2 ym pulak.hahahaha..

LotsOfLove-Pearls said...

uish..
takutnyer..
ader gempa?
weh, jgn coba2 nak tdo k.. hahaha..
pa2 hal ko g tau aku dulu..
ble selamatkan diri.. Hahaa.. kejam siot aku..
aku keja kat IT Company. so, coding2 tu org IT jer tau..
aku pasrah jer..
coding2 kat blog nie tau ar aku..
Huhu..

gempa kat ner..? dah takut aku nie..
bepa skala rekter..

BudAk hijAu said...

kt flores island la...jauh giler dr mesia...rilex2...hehehhe..
xbesar la...5.6 jer....tp klu jd kt mesia...agk besar la tu..ngeeeh3..

oooo...dasat gk ko eh..kne kje mlm2 ni..ah ko..klu psl blog sma bnde ko tau..huahuahuahua..

LotsOfLove-Pearls said...

..eh, syukur jugak..
harap2 xder pe ar.. cian plak dorang yg jauh sinun..

aku dah menggeletar dlm nie. sejuk woo.
bebudak tu ngaku kulit beruang..
ko keja memang evrynite ker..?
huhu..
kan baik soalan objective..
leh tanda a/b/c jer.

banyak tanya plak aku..
ko plak tanya.. kahkah..
sah teda keja aku nie.

BudAk hijAu said...

hahaaha...kt sini pon weh...mcm eskimo aku rse...sejuk tahap gaban..

mlm ni last..pas2 cti smpai ahad..next wek kje siang..hehehehe..

ok2..dh pg..dh start byk kje..haih!!

lizz said...

woit.gempa2 ni, ko pun tgk TV2 kaa smlm??wahahaha! aku x sure ko hangin ngn sape. kalo ngn abg...aku setuju entri macam cipan!kikiki.

Kejora Yg Malap said...

ko nak tukar kaler ape? kaler pensel ke kaler crayon? hahaha

Atan said...

tukar kaler hijau ke ijao.. kan kan kan tak pon letak bulan tengah tengah hijau

@tune® said...

ego tinggi?
setinggi menara KL or langit ke tujuh??

KuCAi said...

haha.da macam YM dah komen.
oh, jangan tuka kaler weh.
nanti tak budak ijau la ko.xbest ah ko x ijau.

mrblind said...

tukar pakai kaler jengking pulak..amacam?

jo said...

ko nak tukar jadi kaler ape weh?
budak biru? budak ungu? budak itam?
hehe...

Lifesaver said...

kalo tukar kaler..sila tukar kaler fav aku ye..hihi :)

Dato Paduka Masri said...

"tolong eh.tolong.aku cakap lagi sekali.tolong.nak cakap lagi lah.TOLONG!"



tangan jgn lupa buat eyh... tlg eyh....

jinggo said...

best jugak entry kali ni......
hahah...

arfahadnan said...

hilang dah taman bunga?

sila jgn tukar kaler.. hijau tuh dah kene dah dengan ko..

BudAk hijAu said...

lizz
~entri aku cm haram kn...?hahaha..nasib korang la..

kejora
~laker air sudah!!boleh lap klu salah..hahahah..

atan
~perghh!!trs join politik aku..tudung labuh weh..hahaha.

tune
~infiniti aku rase..wakakakak..

kucai
~2la..dia ingt komen aku ni ym agknye..hahahah..
wei..aku ttp iaju ok...

mrblind
~lu mmg vavi la...hahahhaa..i luv u l bro!!hahahah

BudAk hijAu said...

jo
~kaler ijau tua ke muda sket...hahahaa..

lifesaver
~kaler ape ko nak..?jgn ckp pink sudak k...hehehe.

dato
~yess!!tngn 2 pnting..kau je memahami..hahahah.

jinggo
~bessst?hahahhaha..

arfah
~tkr dr tua ke muda sket je ijau 2...hahahaha..

aloy_paradoks said...

tapi gua takda ego....
sbb ego motor utk pompuan..

SwEeTFoResT said...

hakhakhak..ade aku kesah en3 ko cm harem???janji ko puas..

Dato Paduka Masri said...

kakakakaka. tu la... trademark ko tu kan... pls eyh....


to aloy: woi gua ada ego sebuah ok....

BudAk hijAu said...

aloy
~yeah!!moto ego..ok aku tau!

sweetforest
~2la psl..ade aku kisah..?hahahha..

BudAk hijAu said...

dato
~hahahha..ko la ajar aku setan..
aku xpndai wat tngn cm 2...ko lebih arif...hahahaha..

yginsaf.com said...

seramnyerrr..

kueh bakar said...

tukar merah la sekali...
ekekekke

speckurosaklagi said...

ada aku kisah...cak..cak..cak..cak..cakk..cak..cak..cak...

faRahFatiHah said...

ni marah ke, memberontak??heheh

dila raden said...

kalau betul kau tak kisah kau tak akan tulis entri ni in the 1st place

chill sudah

*nasihat seorang housemate

aku satu rumah dengan kau, anehnya aku dah 3 hari tak nampak muka kau mana kau pergi?!

ah bu said...

cite tmn bunge cite ape?
iras2 filem hindi ke?
heeee..

besi said...

asmara ke?

ayampinko said...

hala citer taman la...
dalam taman ader bunga rose..
tapi aku rase dier dah tebas la pokok bnger dier nie..

wei kaler len tak leh..
darah nko pun dah ijau dah..

peace..peace..takut..

aloy_paradoks said...

aikkk,,, mmg ada la lagi satu blog "Ada Aku Kesah",
tapi lelaki la owner nye...

Rajuna said...

u kuat bebel eh?
tampa nak?



hahaha

amirnazrin said...

makan dalam la ko ni yan...sabar...

abuyusof said...

.. hidup akan amat senang jika people can right-judge kita.. Nabi mahukan kita jadi begitu.. menjauhkan segala bentuk fitnah.. ..walaupun luaran sebiji buah tidak menentukan manis isinya.. lama kelamaan dia langsung menjadi buruk lalu dibuang saja (sebab tidak dipilih oleh sipembeli..)

Pettoo said...

Kasi tampar je itu org.

khucaie said...

lu kasi jentik org itu pny hidung..

A a D i I ? said...

da tukar kaler da ke? hehe..