CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 24, 2009

miskol-miskol tak layan eh!!

fon aku kena bar.

ok.bil RM263.tapi,credit limit aku RM150 je.ape cer ni maxis.jangan sampai aku bakar maxis center.dan jangan sampai aku tukar kaler.jangan macam-macam bai.

sumpah tak barape nak paham ni.aku bayar tiap-tiap bulan kot.kot ape,betullah.walaupon dah kena bar baru nak bayar.tapi bayar jugak bai.pehal nak wat wa cm ni.ni boleh bawak naik court ni.wa malas cakap banyak.c u in court r.

aku malas nak bayar.ok.tipu.ok.ok.dalam bank dah takde duit.esok baru gaji.sabar je dengan msg-msg yang macam haram nak mintak balasan maki hamun.sabar yer kawan-kawan.

ok.sile tinggalkan info tanpa mengharapkan sebarang balasan.kalau pertayaan sile kol.aku dah tak layan miskol.jangan cuba menghina aku dengan miskol dan mengharapkan aku buat return kol.

sekian dari warning center.

p/s~ahad pon keje.bile nak kaya tah!evo 10 kurang pedas satu bang!

28 komen:

macha_sezs said...

dah lama tak melawat ko!

ingat lagi tak kelab bakal pemilik evo kite?

ahahaha~

~0~ said...

Ko bom je maxis centre tue. Ini tidak adil.

Sabar ye aku pun tengah kering jugak..

bokbon said...

hah..pakai lagi meksis, tengok gua pakai celcom rilek je..

KuCAi said...

meksis mmg gitu.
huhu.
btol2,pakai CELCOM weh.
ada persatuan celcom tak?
sila ltak nombor telefon anda utk mendaftar!huhu..

p/s:macam mana rasa evo 10 kurang pedas ek?

Lifesaver said...

phone aku pon selalu kena bar..suka suki je. padahal aku bayar beb...aku mengadu kat ko leh??

UXOP said...

hello..hello..helll..
ni bukan miskol tau..
dulu 1st-1st diorang lembut lidah ms promo..skang diorang nk eksen sbb ingat service diorang bagus..takde diorang pon kita leh idup agi ape..
Banyakkan sabar Yan..

BudAk hijAu said...

macza
~bakal ok...bakal...igt 2 kwn2...hehehehe..

~0~
~2la..aku mmg plan nk bom pon!!

bokbon
~skrg jugak aku tkr celcom!!tnggu au miskol..

kucai
~nk rasa..?tngguaku dpt dulu aku bg ko rse...hahahaha.

livesaver
~2la...bangang btl kn..taik btl!

uxop
~klu ko miskol..mmg aku baling fon aku dlm lombong weh!ghehehehheh..

qishie said...

ko pakai num indon weh.
cool je aku call mak aku selalu..
hehe

Pettoo said...

Xbyr lg ke?patut la henset i sunyi dr msj..haha.

BudAk hijAu said...

qishie
~beli no endon t aku 1 kot!

pett
~hahahaha..ramai yg menerima nasib yg sama!kui3..

LotsOfLove-Pearls said...

keje2...

aku pown dah kena bar hoooo..

best ar..

senyap jer..

DIK AN said...

Ingat x I pernah miskol you? Hak hak!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ko guna walkie talkie je....

miSz.haNie said...

haha sm la weh..
dh bayo pn..
still antor msg yg usagedh exceed 80%..
hamende tah meksis tuh...

::dazzLaila:: said...

jgn lupe reply meset cikdaz.
ekekke

@tune® said...

sabar kiah...
sabar jenab...
kang gaji bayar jer ribu²..
derang igt lu xmampu ke???
nnnt lu sound derang skali

mrblind said...

dah pakai evo jangan jual kancil..hahaha

.kakijalan. said...

celcom la celcom.
segalanya di tangan anda.
belot cepat.

tasikmerah said...

baik tak payah ada kredit limit ye tak? ha ha.



.

addyaholix said...

sejak keja aku dah tak layan mesej sangat. miskol apatah lagi. dah pegang duit kan. belagak la sikit. ko ingat budak sekolah ke nak mesej-mesej? haha!

ayampinko said...

maxis suck..tapi aku guna jgakla..
1st number aku..

White Square said...

camne bole terlepas credit limit pulak nih. baik ko cek bil,ntah ntah silap.

tak pun pakai prepaid sudah. sudah pasti selamat.

k.e.r.i. said...

tukar la kaler ko tu yan.
takkan setia dengan meksis semata-mata meksis tu kaler hijau.
hahaha.

Fadh said...

ha ha ha tue laa sape suruh pakai maxis...susah2 sgt ko pakai burung merpati jer laa...free xyah payah upah dia anta surat he he he

Bunga Binti Nordin said...

serupabukan limit nama nyer..
aku pon pening laaa

niEna laNiy said...

maxis mmg cam2...
must better tkr cel..
jimt..

even wakil maxis tetp menyokong celcom...
lalalaaaa

ifan laura kiehl. said...

aku nak join bakar maxis centre. sebab maxis dah mahal macam cipan.

Diloz said...

pe lagi.

i-phone la beb.

=P