CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 10, 2009

malam minggu di highland tower!

sejak dua menjak ni.aku merasakan blog aku sangat-sangat di abaikan.aku pon kurang pasti kenapa.nak kata sebab internet kena bar,baru sehari kena bar,pehal dah seminggu tak update.

maybe sebab banyak sangat aktiviti luar kot.haa..semalam aku pegi higland tower.ghost hunter lagi.memang cilakak!ni member aku punya hal la.cakap besar walaupon hakikat die memang penakut.ok.die cakap ape barang pegi kubur cina.ok.fine.kul 12 kumpul.4 keta.kul 1 lebih baru gerak.1 keta 4 orang.tak boleh ganjil.

sampai kat kawasan berkenaan.dah ade orang.ade 2 keta park kat situ.kami turun tinjau-tinjau.tibe2 nampak cahaya merah.asap-asap.sah diorg dok memuja.aku syak la.nombor ekor kot.nak jugak aku join kan.hahahaha.pas2 tibe2 terpikir.tah2 black metal.babi la kan.dah mula cuak.cuak aku lagi berat kepada orang dari hantu.kalau mat pit ke.betul2 black metal ke.tak ke naya.

baru nak masuk rumah banglo sebelah yang kosong dan agak-agak bleh menaikkan segala bulu yang ade 2.tibe2 cahaya merah tadi hilang.pas2 nampak diorg nak turun bawah.memang cilakak la kan.sah2 akan bertembung kat keta.sebab ktorg parking depan keta diorg.ape lagi.cabut ah!!

haaa..bleh tak,henpon aku takde line mase kat sana.henpon orang lain ade pulak kan.henpon aku cap ayam kot!maybe.

pas2.bleh plak camera takde batery.tak boleh nak snap pic.vavi betol.balik.lepak minum.on camera.batery full!!macam cibai.full ok.bukan tinggal 1 bar ke ape.ok2.xpe.think positif.

higland tower.memang seram tahap dewa ke 18 kot aku syak.aku syak la.tapi akan di repeat nanti.masa akan di tentukan kemudian.ade sape2 nak join...??

pic di bawah aku ambik dari internet.tapi camni la keadaan kat situ.






p/s~demam aku dah ok.aku pi hantar "die" kat higland tower kot!hahahaha..

22 komen:

F A R Y N said...

gile..buang tebiat...
lagi lambat la ko nak dpt jodoh...
hahahahahahaa

DIK AN said...

I nak ikut, tapi kalau I kahwin ngan bunian ke apa nanti, u jeles plak. Aish!

BudAk hijAu said...

farin
~vavi la lu ni!hahahhaa.

dik an
~ok2..xyah la ikot!dok umh diam2 ok.hehehehe..

sutera putih said...

eeeeeeeeeee,,,,,,,,
cam best jer....
(pdhl seram)
apa2 jer lah...
tp...cam best gak 2...

a.b geldofg said...

ish2 brani ko pergi situ

k.e.r.i. said...

tak pernah terpiker pulak aktiviti outdoor mcm ni.

Mimi Shareeza said...

aktiviti yg berfaedah gak ni..
bagus2..
dr buang masa tdo kat umah...

joegrimjow said...

ngeri gak r

BudAk hijAu said...

sutera putih
~mm best kot weh!hehehe..

tuan AB
~berani sebab ramai2.klu srg tobat x pi..hehehe.

keri
~jom la join!kui3..

mimi
~2la..bung mse je tdo kn.mc aku skrg.dh kul 630.xtdo lg..adeh!!

joegrimjow
~agak ngeri laa..

Shahrul Azry said...

baik g gig dari tgk hantu!

BudAk hijAu said...

saruk
~i bwk hantu g tengok gig!hahahaha..

LifeSaver said...

menyeramkan.....aku ajak 100x pon aku x gi!

mrblind said...

memang takde kerja..

paiseh said...

bawak menginap laa semalam dua weyh..! baru rare!

a ` f i f a h said...

hobi baru kee?
cari hantu?

Fadh said...

Ha ha ha dah jadi minah entiti laa plak he he he

may may said...

memng kau nk pi agi yer... jgn wat pasall kan makcik finyy beabel agi kangg

jajazuzu said...

aisehhh..baru je nak join, ko dh pegi dulu

nuyuljana said...

ada yang ikut balik tak?

heh.

.kakijalan. said...

tengok gambar tu memang menyeramkan.
boleh buat cerita momok 18 nih.

tasikmerah said...

berani betul dia nih...



.

Pettoo said...

Cuba pi tempat Mona Fendy bunuh orang plak.Ada bran?haha