CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 13, 2009

belated mother's day!boleh ke macam tu?

entri yang luar dari kebiasaan.sile jangan pelik.

aku happy bile ade kawan-kawan yang celebrate mother's days.aku tak.bukan mother's day je.befday ke ape ke.macam takde je.aku tak penah dapat ucapan happy befday dari mak aku kot.yang aku ingat la.dari abg aku.lagi tak.takde malam befday aku mak aku nak kol.or abg aku msg wish befday.takde.aku kurang pasti kenapa.aku ingat setiap befday diorang.tapi aku buat bende yang same.tak wish.nak wish.tapi rase macam pelik.rase janggal.

last aku celebrate befday kat umah mase umur aku 16thn kot.tu pon mak aku masak.aku panggil kawan-kawan aku datang.tu je.takdenyer nak dapat hadiah ke dari mak aku or abg aku.kalau dapat.mesti bukan befday or hari ape-ape.aku kurang pasti kenapa.

aku tau.diorg sayangkan aku.tapi tak tunjuk.sama macam aku.maybe di sebabkan ini aku sangat ego untuk tunjukkan sayang aku kat orang.aku tak reti nak show yang aku sayang orang.pelik.(takkan ni punca aku takde bf kot.vavi la kan!hahaha)

ni masalah aku kot sekarang.ego ke..?

tapi aku happy ade abg2 dan mak aku.walaupon tak ngam sangat nagn abg 1st.tapi die beli jugak laptop kat aku(kena bayar balik aku rase).aku tak suka die sebab die terlalu bagus nak di banding kan dengan aku.

abg aku yang 2nd.terlalu ngam ngn aku.bak kat pipiyapong.kacip.hahahaha.sampai aku rase sesuatu yang pelik bile die cakap die nak kawen.aku rase kehilangan.aku rase dirampas.aku tak suka perasaan ni sekarang.aku benci.

aku pegang fon.search "my okaasan".tekan call.dah ringging.aku end call.aku sambung tido.haih!

mak.happy mother's day!!

yan
10 mei 2009

p/s~jangan tanya kenapa entri ni lambat publish.aku memang macam tu.perasaan berkecamuk!

14 komen:

speckurosaklagi said...

hi..aku rasa abg ko beli laptop tuh utk ko...tak payah bayar la..aku rasa la..


oit korang mmg rawkk pegi carik hantu teringat aku time blajaq dulu tapi kitaorg naik moto ada dekat sepuluh bijik...mmg besh time tuh..skrg takda kaki la..huhuhu

LifeSaver said...

ucap jugak walaupon terlambat

k.e.r.i. said...

ko takde adik beradik pompuan ke?

Dato Paduka Masri said...

ckp belikan set karaoke tuk mak ko....

yaya . said...

hehe. bagus bagus. sangat syhdu

amirnazrin said...

wey,samelah.mak aku mane pernah celebrate besday aku pun dulu.sekarang pun tak.
agaknye sebab bukan budaya family kot.kecik-kecik aku tak pernah tau pon pasal besday.
hari raya pun buat-buat lupa salam.
dah tua-tua ni je,aku gagahkan jugak.bila salam cium pipi mak.ko kena gagahkan jugak la yan.takut tak sempat dowh..

bokbon said...

seleberet besday? tak penah pun gua..

@tune® said...

ok jer
sbb hari² adalah hari ibu..
kiki

mrblind said...

buat la anjakan paradigma..ucap je..kalau malu sms..hahaha

.kakijalan. said...

kena selalu makan dengan mak. mesti best.

lizz said...

fmly aku jrg nak mampos wish bezday aku gak!rase cm anak angkat je kalo aku ngh emo. muahahaha. setiap kali bezday, bestie n kwn2 lain yg wish. siap rebut2! hahaha

DIK AN said...

"tapi die beli jugak laptop kat aku(kena bayar balik aku rase)" - apa punya abang ipar daa...

nuyuljana said...

huhu.

stylo gilew wish pakai miss call!

:))

nota : aku pun macam nak try miss call mak aku kt bawah tanah. ko rase dia angkat x?

syndrome of roXstar said...

**(takkan ni punca aku takde bf kot.vavi la kan!hahaha)***


damn,,,ko pecah rahsia aku gak oww!