CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 30, 2009

aktiviti ke kubur cina!

Selamat hari pekerja.

yeahh!aku cuti.hahaha.tah pape.macam la tak penah cuti.padahal selalu sangat cuti.ok2.dah.

selamat bekerja untuk budak-budak department geofizik dan tsunami yang bekerja pada hari buruh.majulah sukan untuk negara.tak de kena mengena.

malam ni.1hb.budak-budak ni ajak pegi kubur cina.ambik gambar.ape kejadahnye nie weh.takde tempat lain ke.cilakak betul.acah-acah cari hantu la tu.okeh.fine.aku follow.tapi sile pastikan aku jadi watak utama ok.pic aku sket siap korang.

mase earth hour aritu diorg dah pegi.memang jumpa siot.ni yang aku berkobar-kobar neh.haih.ok.habis pasal kubur cina.

aku ingat nak pegi hiking la.ade idea tak mane best.giler buhsan cuti takde aktivti yang memberangsangkan.party?asik-asik party.asik-asik party.tak berkembang langsung otak gua.

haaa..pasal kes aku pegi mahkamah tu.lagi cilakak.tangguh sampai bulan 12.gile vavi.lame kot.nanti aku lupa la muka orang yang ragut aku tu.dah la lupa nak bergambar bersama dulu.

tapi inspektor 2 cakap bagus la tangguh.ape maknenyer tu???ape?ape?double meaning 2 inspektor.walaweh!!

ok lah.selamat bercuti semua.

p/s~batuk macam nak terkeluar anak tekak ni.agak-agak nanti ade tak hantu nak berani dekat.jangan aku kena halau balik dah la.hehehehehe...

17 komen:

@ris@ said...

hantu pon takot kot nk jmp dak ijau.. hehe

Shahrul Azry said...

pergi nerakan sudah! :P

redSeptember said...

ieee... serious nak ikut pergi tangkap gambar!!

TsUjUn said...

hantu tu pon lari kalo jumpa kau..
kau hantu hijau haha..
weh,
kalo sempat tangkap gambar ngn peragut..
dah lama selesai kes.

k.e.r.i. said...

hiking tak best weh.
ko pergi hijack bas.
amacam?

ryurisora said...

giler ah..nanti kalau dapat gmbr pelik2 kt kubur jgn lupe upload ek

qishie said...

gampang seh..
cakap je la ko nak menurun nombor eko kan?

haha

aloy_paradoks said...

g kubur cina? best tu,,,ajak gua lain kali kalu nak g lagi

bokbon said...

pegi kubur cina tu nanti jangan curi oren sama epal kat kubur tu, nanti Tuhan marah.

pink_butterfly said...

kau kena ragut ka yan? ok, sumpah rasa lain sbb mcm panggil nama diri sndiri.


aku pn kena ragut ari 2... ekceli maybe kena rompak lg ngam kut sbb time 2 aku d surau. siap kena spray muka segala.


pcuri 2 nda dpt kena detect wlupn suda bg polis rakaman cctv. geram btul aku. lembab!

Tinie said...

aisemen..berani betol nk jumpa hantu cina??

Zeela LaLaLa said...

nasib baik insp tak cakap "ok ape tangguh, dapat sy tengok muka awak lagi"

KARKADEWA said...

no gua x penah naik lagi ni..
cilakak hantu cina tipu gua!

Nurul Aimi said...

jumpa tak hantu?

=))

LifeSaver said...

wat pe kat jerat cina tu?

@tune® said...

jumpe antu??
siang pon aku jupe byk hantu..
hantu tol!!

vidadarisakura said...

kubur belakang rumah ko lagi horor