CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 10, 2009

berfoya's bersama setan.

setan-setan ni sibuk nak pi penang.aku dah bawak balik kampung.dok diam-diam sudah.haih.ok.aku bawak.sebab ade yang tak penah naik feri and jambatan pulau pinang.ceh.

kat bawah-bawah ni gambar masa jalan-jalan kt penang.ade sape-sape kat penang?tnggu trip kami seterusnya bulan 6.hehehe.

wei.nite market kt feringghi memang heaven wa cakap lu.sumpah tak tipu.nasik kandaq line clear.haa.sori.tak sempat nak bawak pi makan char keow teow.sebab banyak sangat agenda.and perut sentiasa penuh.wakakakaka.

last.bile dah penat-penat tu.aku bawak pi mandi air panas kat ulu lenggong,baling,kedah.ni lagi satu heaven.baeeekkkk punyer.





vivi,i said no pork.no pork at all.i call the polis!!



p/s~jom karaoke!

14 komen:

vidadarisakura said...

gimme nasik kandar wif pork!

haha!





ok2!


no pork at all.


then gimme nasi babi.

kakkakkaka

qishie said...

vivi,no pork but ogok yes.

Hidemichi said...

lorr...naper x singgah butterworth amik aku!

dialog vivi tu mcm penah dgr jer...

Dato Paduka Masri said...

macam mana tak byk agenda.... ada yg janji nak bangun awal tapi.........

haih....

Shahrul Azry said...

ala penang dah pergi la
bosan r penang 2 :P

eliza said...

comel ~

DIK AN said...

Vivi is the pork la, yang...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mkn kt the ship x??

a.b geldofg said...

hehehehe

bokbon said...

gua penah pegi dok kat balik pulau, malam pegi makan pasembur, pagi makan nasi lemuni, kat kl mana ada benda-benda gitu, huh!

ryurisora said...

ewah2...line clear je aku nengok nye..

(line clear = jeles)

mrblind said...

apa hal tak ajak gua ni..
gua pun x pernah sampai lagi penang..

TsUjUn said...

asal xhabaq kat chek..
kalo tak leh blanja..

vidadarisakura said...

i said no pork.



i call de polis ar!