CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 23, 2009

kura-kura dalam perahu!

aku dah lama tak demam betul-betul.demam tipu.tak,tak,tak.aku selalu sangat demam.sumpah tak tipu.tapi demam kura.kejap je.malam demam.esok baik.kura demam macam tu ke weh?tah la.tak penah pulak aku ambik tau.dan sumpah malas nak ambik tau.

kali ni aku demam lama.dah 3hari.eh,4hari.tah.ni mungkin efek dari demam.lupa hari.sah sampai seminggu ni(aku main agak je).ni buat aku rasa nak balik kampung dok bawah ketiak mak nie.huhuhuhu.

nak kata demam sebab lama tak balik kampung.tak mungkin.baru je balik bersama setan-setan gondol haritu.

bila demam ni.mula la nak ingat mak.perghh!!ingat pulak masakan beliau.mau nagis beb!semalam mak aku kol.aku cakap aku demam.tapi cakap tak terok.kang dia kol selang setengah jam pulak.saja nak mengayakan tauke maxis yang dah sediakala kaya tu.so,di sebab kan aku dengki dengan tauke maxis,aku cakap aku dah nak ok.

weekend ni aku sangat free!jom tengok wayang bersama.bye lyss,ko nak alik JB kn...?lalalalala..

haaa...pasal hantu tetek tu kan,kan,kan.betulalah cakap K.E.R.I kalau die lekat kat belakang aku.mau depan belakang aku ade tetek.hahahaha.babi la lu!!


p/s~aku keja jugak walaupown demam.(untuk boss aku)!hehehe..

25 komen:

paiseh said...

kalu lu tak keje sape nak jaga bumi weyh!!
gua langsung tak pakar ni.

hahahhahaa..!!

greenieycactus said...

huk2 nape hantu tut ekkk klako2..nway i da add ym u kayyy

TsUjUn said...

untuk bos yang ko sayang..
haha

DIK AN said...

Links,hantu tetek tu I rasa mcm nak berkenalan la. Dia ada YM?

BudAk hijAu said...

paiseh
~hahahah...bab2 bum ni yg wa lemah nie..

greencactus
~okeh!!nt buzz ok.

tsujun
~mmg...syg sngt weh!! :D

DIK AN
~ym...?i ade email gamil die je...nt i mintk ym ok.. :D

~0~ said...

ayat bawah tue ayat bodek bos ek??pasal bos ko baca blog ko kan...

bulan depan naik 25%

F A R Y N said...

ko demam rendu ngan sape wei?
hahahaaa

Dato Paduka Masri said...

wei aku ingat ko jantan...


rupanya ko betina jg...

Tinie said...

ko demam dan 3-4 hari??
kalau ko p hospital gomen, sure dorang amik darah ko.
test takut kena denggi wei..BETOL
tak pcya pg cek

LifeSaver said...

kalo aku..sure aku x keje..aku tido d umah lagi bagus

mrblind said...

kecoh la lu..kena usik dengan hantu tetek pun demam..hahaha

dcrysz said...

demam kuro-kuro tu...kan kan kan???

Eh masuk umah org x beri salam lak tadi....salam....hik hik hik

k.e.r.i. said...

weh, kura-kura ada tetek ke?
hahaha

Hidemichi said...

alang2 main hantu biar sampai deman kan...

Fadh said...

aku rasa nak nanggis guling2 bler baca yg ko ttp keje walau demam...sedih sgt2 ha ha ha

macha_sezs said...

hahaha
gile dedikaki lu babe!

Zeela LaLaLa said...

series ko gigih beb! haha. demi boss ko lah kan!

BudAk hijAu said...

~o~
~25% je..xde2...naik 35% laaaa..

parin
~windu mak aku...uwaaaaaaaaa!!

dato
~wei..aku pompuan macho..agagagaga..

tinie
~hah..???eiiii...takot kot aku..

lifesaver
~jgn sbt bab tido.sensitip.hahahha..

mrblind
~wa xley r tetek2 nie...elergik..hahhaha..

BudAk hijAu said...

dcrysz
~wkmslm..hehehhe..

KERI
~ar2 la weh..nt aku check ade ke x..

fadh
~ko guling skrg!!cis.

macha_sezs
~mmg giler la wa ckp lu..

zeela
~gigih.dedikasi.komitment.mmg suma utk aku lah..hahahah..

KARKADEWA said...

selamat menempuh ari2 demam...
seksa weyh...
nak guling2 pon larat

Pettoo said...

Kalu aku,memang aku trus MC seminggu.Blk kmpg dulu.Rajin bebenor kamu ni.

@tune® said...

get well soon!!!

UXOP said...

camna demam kura tu?
keter kura sakit aku tau le bila bateri dia jatuh atas jalanraya..

sutera putih said...

udoh2 ler demam yer...
bwk2 ler mkn ubat...
;)

vidadarisakura said...

weh balik la ko!!!!!!!!

bawak aku sekali.
sumpah aku teringat2 ikan masak lemak ari tu.
dem!
argh!
tidak!
lapar siot!


masakan mami ko betul2 membunuh perasaan ku.
argh!!!!s