CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 8, 2009

relex ok..jangan suka-suki nk pecaya!

uiksss!!

aku bercadang nak update pasal membawa pulang setan ke kampung.tapi.nanti dulu.ade yang lagi best.hehehehe.korang ade tak dapat email yang berbunyi macam ni.bukan.email bertulis.kalau korang bace kuat-kuat baru bunyi.

"Hello there.
I just wanted 2 let you know that please stay away from the beaches all around in the month of July. There is a prediction that there will be another tsunami hitting on July 22nd. It is also when there will be sun eclipse. Predicted that it is going 2 be really bad and countries like Malaysia (Sabah & Sarawak), Singapore, Maldives, Australia, Mauritius, Si Lanka, India, Indonesia, Philippines are going 2 be badly hit. Please try and stay away from the beaches in July. Better 2 be safe than sorry. Please pass the word around. Please also pray for all beings."

ok.

sile klik di sini untuk maklumat lanjut.


kecoh ok kat opiz aku.ramai kot yang kol tanya benda ni betul ke tak.aku pown ta tau jawapan.tunggu jela.tapi kan.dulu masa thn 2006.tarikh yang sama ok berlaku tsunami di Jawa,indon.mungkin kebetulan kot.tah la.

kalau ade info.aku kasi tau.tapi.cam malas je.korang tengok ah tv ok.maseh.

p/s~aku pown macam cuak-cuak je.hahahahaha..

14 komen:

DIK AN said...

Tsu-mani?

LotsOfLove-Pearls said...

Tsunami?
Sabah?

one love said...

ha, my birthday tu! senang nak ingat!!!

kih kih kih!

sutera putih said...

ok2,,,
wa rilex...

Hidemichimomotani said...

pass....
apa kes memnbawa pulang setan ke kampung???

[ske] [tdo] [siang] said...

sila berada di dalam rumah menikmati angin kipas sudah

insya allah selamat

=]

Dato Paduka Masri said...

macam tipu ah...


ko bekawan ngan setan eyh....

bokbon said...

hmm..ini yang buat gua curious ni, ah lantak depa, biaq pi!

mugiwara said...

weh!
mana wa bley rilek...
bln july wa nk g sabah ni~

[amik napas]

okie. kool.
wa terima takdir seadanya.

paiseh said...

gua tak nak caye pon susah.. dah lu keje jaga bumi. kan??kan??

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

cite lawak ke tu..?

jinggo said...

yang tu tak daoat...'tapi kalau email dapat hadiah duit tu memang banyak....
sampai bejuta..... hahahahahhaa.........hihiihhi

Nikotin said...

:)

Bunga Binti Nordin said...

sabah ker???