CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 15, 2009

perempuan simpanan?cis!

perempuan simpanan.

ok.dila raden dah marah sebab tak buat review perempuan simpanan.aku dah buat lisan ngan die aritu.die tak nak dengar.aku tau.die nak yang bertulis.yang boleh dibaca.kalau baca kuat-kuat je baru boleh dengar.dah.merepek.

baeklah.

review aku sama macam kau je.tak tau kot aku nak buat review.

wani ardy

"rasa adalah milik manusia lembik,maka aku bius dengan persetan.nah,hati aku kini kebas.diapa-apakan juga aku tidak merasa apa."


wahida rahim

"mungkin kerana kita memaafi,kita takut kita akan jadi lalai dan terlupa,lantas memberi ruang untuk hati kita diluka lagi."


dila raden

"selain memberikan tempat duduk kepada penumpang lain,elemem untuk kelihatan macho ialah chewing gum dan rambut tak sikat.ya,kelihatan macho amatlah penting bagi aku walaupun dalam bas."


alina


"lelaki itu telah berlagak seperti mat rempit dan meragut hatinya.lalu lelaki itu berlari ke hujung langit dan ketawa.ketawa seperti watak jahat dalam cerita seram."


mimi halim

"jika manusia boleh di tafsirkan dengan warna,aku mungkin adalah hasil kerja tangan kanak-kanak tadika yang mengamuk dengan sekotak krayon Buncho."


anak mat nor

"tak apa Azwan Ali.kamu menang kali ini dengan menggunakan taktik kotor.tapi ingat,kamu tetap tidak reti eja terbalik perkataan "idgham maal ghunnah.loser!"


ili syazwani

"pada suatu hari aku dapat SMS dari ayah, "esok cukuplah duit nak beli laptop tu.Ayah kumpul RM50 sehari," aku terkedu dan menangis detik itu juga di dalam dewan kuliah"


cikdaun

"dos positif diperlukan.komen-komen seperti merefleksikan aku tak cantik perlu dielakkan.nyah kau tenaga negatif!!"



nida

"kamu kata tunggu lampu hijau dari saya,tapi lampu kuning pown kamu tak pasang."


azie


" ayah : buat malu ayah je oder keutiau goreng kat mcD."



nie antara petikan-petikan dari perempuan simpanan yang aku suka.banyak lagi yang best-best.yang dah bace je tau.

aku cadangkan.kalau ade 2nd versi perempaun simpanan.jangan copy paste dari blog korang.tulis yang baru.baru puas hati.sebab dapat baca tulisan yang orang lain tak dapat baca.hehehehehe...sekian.eh.bukan semua ada dalam blog.ada 2 3 je yang aku jumpa dalam blog.hahahaha..


p/s~kuat giler guruh.cuak aku!!haih..

aprt jasmin,master bed room,5:47:20 AM

11 komen:

qishie said...

waa...cool~

aku ingat buku ni cerita apa..

yan,pinjam weh...

hahahhaha...

paiseh said...

gile dengki..!

*lelaki simpanan bila agaknya..

Fadh said...

perempuan simpanan yang menyimpan jutaan palitan noda...

Dato Paduka Masri said...

simpan perempuan....

~0~ said...

Tabung gajah BSN aku leh simpan perempuan x?

Pettoo said...

Nasib baik aku x kena paksa oleh makhluk Dila supaya wat review...fuhhhh..

***bila cuti lg?hehe

ainfazrin said...

baru dapat belek perempuan simpanan malam tadi. suka! hehe.

Tinie said...

perempuan simpanan hikhik..lelaki simpanan ada tak????

DIK AN said...

Hadiahkan I satu yang...ngee...

jinggo said...

yang simpanan saja ka...?

Ahmad Azrin Aziz said...

versi potostet tak ada ke?