CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 15, 2009

entri khas untuk 'kau'

entri khas untuk 'kau'

'kau'(bukan nama sebenar) dah ade blog?BAGUS!

dah maju.dulu 'kau' marah aku ade blog.fuck!

blog 'kau' untuk ape sebenarnya.supaya aku baca dan tau pasal 'kau'.?tak PERLU aku rase.

sorri.aku tak baca.dan aku tak tau blog 'kau'.dan aku tak nak tau.tak payah tinggalkan link.

last ym haritu.

kau cakap aku "stupid arrogant".

dan kau benci aku.

BAGUS!!tepuk tangan untuk diri sendiri.'kau' berjaya.

selamat maju jaya.


fuck off lah!!

aku tak layak di sayangi.tolong jangan sebut apa-apa lagi.pergi terus.jangan pandai-pandai nak buat u-turn.


p/s~piyet pain!!lagi bangsat sakit dia!!babi lah.

25 komen:

F A R Y N said...

sawan toyol.
haahahaha

BudAk hijAu said...

parin
~sawan babi hutan aku rasa ni!!

DIK AN said...

Hahahaa!

Pettoo said...

ini betul2 marah nie.xpala,biar aku je sayang ko.bole?haha.

nanti kita duet lagu romantik.

jinggo said...

aik marah nampak....
takpa marah la sepuas-puas hati...
baru lega hati tu....
lepaskan apa yang tersimpan di hati....

k.e.r.i. said...

aku pun rasa nak mencarut ni.
celaka betul mamat tadi.

LotsOfLove-Pearls said...

kpd yg bernama kau..
sila lah maklum k..
huhu..

Dato Paduka Masri said...

minah sentap????

one love said...

heheheh dia tengah sentap! hehehe ;p

addyaholix said...

kamu kecewa? sebab kamu suka dia? haha!

sHwEeT ByAtcH said...

"KAU"

yang pasti bukan aku..
so aku tggl la jejak erk..

Cool babe..

TsUjUn said...

rasa2 'kau' tu ada bodoh cm cow tak?
ke lebih bodoh ag?

poyotito's said...

ah mudah sangat kelahi makwe-makwe sekarang.

Ahmad Azrin Aziz said...

woo woo wooo..

sabar sabar.. asah pisau dulu bagi tajam..

:)

bokbon said...

mak ai dia punya p palang s..

errr...errrr...

@t00neY r00neY® said...

babi??
mane babi?
bg linkarr..
leh aku tgk...

Fadh said...

errr....ketar kepala lutu aku baca ko punya maki hamun...xbaik marah2...bunuh jer terus...

LotsOfLove-Pearls said...

Hye there friend
Datang kat blog LOL k.
Amik Award ChanteQ..
Hehe..
Gud day!

mEiZ AraNda said...

sama la kite..;p

ada manusia suker wat taik orang nak buat blog dia nak juga..;p

Ripsta said...

garang sungguh die ni.. bagus bagus.. ego itu penting.. hehhe

Ripsta
http://ripsta.studios.my

mamma mia! said...

warghh!! mrh betol ni.. eh same la kite.. aku pn tgh piyed pen ni. sakit pinggang aku. nk2 1st day. ate?? mcm mne nk joging n kruskn bdn nih?? (xde kne mgne dgn piyed kot?)

miezi said...

hey, awat marah sgt ni..habaq sket kat cheq :)

UXOP said...

wahhh..ganasnya n3 ni..17SG...
jgn marah2,nnti nmpk tua n dpt heart-attack..hidup biar kool..
enjoy wit ur life..

aloy_paradoks said...

tambah sikit,,,babi hutan hidung hitam

Aumuhaimi said...

uit yan.. mcm akak kenal sape yan maksudkan.. sowi akak nak clearkan bukan si dia yang yan maksudkan tuh.. akak ade direct tanya bos.. bukan dia dik.. akak terpakse leave comment ni sebab akak rasa dia tak patut dia terus dipersalahkan sebab dia memang tatau pe pe.. :) ape ape pon.. kerja baik2 k and tol ke kat surau sebelah tu ade erm erm??? adeh tempat lepak akak tuh...