CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 25, 2009

satu malam di hari sabtu.

sabtu.malam.aku keja.brengset!!kne keja malam sabtu dikala orang lain berpoya-poya dan melepak-lepak.takpe.demi negara.poyo.

malam ni bola piala ape tah.malaysia punya la.memang la aku tak tau.kelantan vs selangor.

depan aku ada 2 pc yang aku kena monitor.dan 5 tv tergantung di atas.yeaaah!!tv tanpa suara.tv1,tv2,tv3,CNN lagi satu aku lupa sebab sekarang terpasang ESPN.hahahaha.nasib bak tak pasang AF!cit.

naik juling jugak mata aku.suma tv aku nak tengok dan di tangan aku terpengang KACIP.tengahari tadi aku berjumpa dengan penulisnya.pipiyapong.aku malas nak oder on9.aku jenis manusia tak tahan sabar.sabar pon tak tahan dengan aku.

sambil baca.aku tergelak sorang-sorang.naik hairan budak-budak opiz aku yang sedap tengok bola.bola orang putih ke malaysia aku tak pasti.sebab aku di barisan hadapan.diorang barisan belakang.malas aku nak pusing tengok.

gol!!!

kelantan.ok.kelanan menang!!eh..belom lagi.


kejap-kejap aku tersengih macam pak aji baru mati bini dapat bini baru sebaya anak.sape-sape yang dah baca KACIP mesti tau sebabnya.nanti-nanti aku review buku ni ok.nak sambung baca.

gol!!

lagi.selangor pulak.


babi la.tekejut aku.tak yah jerit la wey!!



bye.

p/s~esok jom tengok pak samad baca puisi kat pentas 152.fynn jamal n wani ardy pon ada.maybe dila pon akan baca puisi.Jom!

28 komen:

TsUjUn said...

aku tak leh pegi..
geram betul!
hah..
napa la aku duk sni..
kelantan kalah seyh..
haih..
mesti pasneh,nasir,ely,pjoe..n kelate n the gang post entri sal neh..
haha

qishie said...

lol...

cem best je..

pinjam2,,,hee

Diloz said...

selangor kelantan siapa menang weh?

huhu.

BudAk hijAu said...

tsujun
~ko dok mane.meh pindah sini meh.

qishie
~sumpah best!hehehehe..

diloz
~kelantan!! penalti 4-2

apisz said...

kelantan kalah wei..marahnya aku....

UXOP said...

kalah lg.,,,
nk itooott dgr pk samad baca puisi..kalu naseb baek dpt dgr cik yanz slamber baca pantun dgn selambanye..

k.e.r.i. said...

kelantan kalah la weh.
nasib tiket habis.

KARKADEWA said...

nasb baik gua asal papua new guinie pig...
ha ha...

dila raden said...

DILA RADEN BACA PUISI?!

mana kau dengar gosip liar ni semua?!

BudAk hijAu said...

apiz
~xpa..cuba lg thn depan.

uxop
~pantun...?wa tau bercerita ja.

keri
~xpa.len kali bg menang.

karkadewa
~pig???

dila
~aku dah suruh berlatih kn semalam??

~0~ said...

ko bila lak nak baca syair??

Dato Paduka Masri said...

confirm aku tak dtg....

mrblind said...

kalah penalti tak malu..hahah

Hidemichi said...

cuba baca buku kat stadium! baru leh konsentret kot?!haha.

Dzulkarnain Mohamad said...

ada juga yang tanya ada gaduh ke x..? ada bas terbakar ke x?

qishie said...

cemna tah aku nak dapat buku tu?
harga brapa?
kat kedai tak jual eh?

paiseh said...

kacip tu kacip juga..
pipi marah weyh sape2 x layan bola!!

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

LifeSaver said...

kacip tu ape?

Fadh said...

ko mmg bukan kaki bola sbb bola xde kaki dan ko manusia tentulah kaki ko kaki manusia...klau aku cakap aku satu2nya lelaki yang tak minat bola, maknanya aku dah menipu he he he

razor said...

nak taip apa ni?


emm

ok aku taip

muahaha

jinggo said...

cam best saja buku tu.....

eliza said...

pinjam kacip..

@tune® said...

kacip tol lu ngan kacip

LotsOfLove-Pearls said...

ahad malam aku keja..
sampai aku lupa hari dah..
no weekend dowh..

13may said...

hehhe hehhe

iyan said...

tgk bola kena mcm tuh...
pagi nih jgn lupa tgk bola...
pasukan kegemaran gua beraksi...
tunggu!

Rajuna said...

i benci bola


sampai bila2!