CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 1, 2009

happy april fool kawan-kawan!

menghitung hari.yeahhh.bukan hari bersejarah a.k.a naik pelamin ok.aku nak balik kampung.yeayyy!!

so.weekend ni aku dapat cuti.ingat senang ke nak cuti weekend.weekdays selalu la.haaa..nak cakap aku cm bangla la tu keja sabtu ahad.hello,(dengan gaya diva.suka ati nak bayangkan macam mana.)ingat gempa bumi time opiz hours je ke...?jawab-jawab.

aku 2 3 arini asik tak sihat je.so aku tau kenapa.rindu kampung.hahahaha.sumpah lame dah kot aku tak balik.aku malas nak balik bukan ape.malas nak dengar subjek mak aku.

subjek pertama.yang paling penting di antara semua subjek di atas muka bumi.jeng jeng jeng!!

boifren.kawen.

ok.

takde calon.

sebab tu mak aku risau.tau la anak pompuan sorang.relex ar mak.tak dapat lagi ciri-ciri(tak hensem takpe,janji kaya!hahahaha) yang macam mak mintak tu.

kepada yang nak ikot aku balik kampung tu.jumaat malam ok.ade lagi yang nk ikot?jom!

ok.cukup.aku kerja kot.tak boleh tulis panjang-panjang.kata komited!!.

harini April fool kan?jangan harap aku nak pecaya korang!!

p/s~ini bukan entri mencari jodoh.dem!!

22 komen:

mrblind said...

kampung lu kat mana..gua ikut boleh

BudAk hijAu said...

jom2...aloq staq ok.pas2 p jln2 penang..jom!!

Caracol S. Trampt said...

aloq staq tang mana?

Tuan dok yan

BudAk hijAu said...

aloq staq kt jln kuala kedah!!dekat dh nk p langkawi...hehehehe..

zeela lalala said...

happy april fool jugak. hoho. kampung ko mane beb? banyak buah rambutan tak? hihi

mugiwara said...

oo...hari ni april fool ye...
kau tak tipu keh pasal nk blik kg ni?
blik kg nk pesan durian~

jinggo said...

selamat balik ke kampong.......
welcome to penang.......

Hidemichimomotani said...

ah...aku tak percayalah ko serius nak balik kampung!hehe

Dato Paduka Masri said...

jgn plak mak ko kata aku ni boipren ko sdh....


hahahahahahahaha.....



ni yg aku risau ni....

BudAk hijAu said...

masri
~bongok lu!!xmungkin ok...

kay said...

bukan entri cari jodoh?tak setuju..ni entry mencari jodoh..

selamat pulang ke kampung..

Dato Paduka Masri said...

jangan ok....




jangan.....



kang mak ko tye kat aku dah cukup duit ke blom nak aku jawab pe.....


kakakkaakakakakakakakakaa.....

Ahmad Azrin Aziz said...

smbut april fool macam budak budak shuffle..

paiseh said...

heh! tak sentap ke? berapa kurun da tak balik gamaknye..

*lu keje jaga bumi ke??

CIVIC Power said...

Jgnle mike main april fool

Pettoo said...

Ckp kt mak,abang sibuk sket,xdpt balik skali.haha.

Khairul said...

eh eh Kak Yan upenye.
hai :)

alif-mikail said...

update la!

razor said...

jumpa kat shahab perdana bukan nak tegur..blah a


lalala

sutera putih said...

windunyer kt kg,,,
huahuahua,,,,

DIK AN said...

"tak dapat lagi ciri-ciri(tak hensem takpe,janji kaya!hahahaha)" - i memang tak berapa nak hensem, tapi i kiut. Dan kaya. Macam mana ekk? Hik2!

Bunga Binti Nordin said...

bukan entri mencari jodoh???
hahahahaha :D