CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 31, 2009

menggelabah TETEK!!

ok.berkenaan entry-entry lepas.yang pasal orang pedajal aku tu.sebenarnya bukan pedajal sangat pown.lantak la sape nak bace blog aku pown.bos ke.CEO ke.mak aku ke.tok wan aku ke.mak sedara kau ke.ex-bf kau ke.jiran sebelah rumah abg ipar kau ke.tukang jaga paking kat masjid jamek ke.aku bukan kaco diorg pown.mase aku tulis ade aku pinjam jari diorg nak menaip?ade..?pinjam keybord ke.ade..?takde kan..?so,ada aku kisah?

aku dah tanya orang tu.die tak ngaku sial.berani buat tak berani tanggung.macam taik.tapi.nampak sangat die meggelabah tetek.mesti berpeluh tetek die mase aku tanya tu.hahahahaha.mari gelak bersama.ok.cukup.tak baik gelak lama-lama.

aku dah cakap.aku tak kan biar punya orang-orang yang cari pasal ngan aku.nasib ko la labu.

ok.aku nak bekerja.aku dah jadi pekerja yang bermotibasi dan dedicated sekarang.doakan kekal lame sket status tu.wakakakaka.

ok.sekian.

p/s~housemate aku dah glemer.dem!!nak sain jugak weh!!

22 komen:

jinggo said...

selamat menjadi seorang pekerja yang bermotivasi dan dedikasi.......

Caracol S. Trampt said...

slamat slamat

DIK AN said...

Komen I sama seperti komen-komen di atas. Miss U la lalink!

mrblind said...

mengelabah tetek..1st time gua dengar..tapi gua suka..hahaha

Dato Paduka Masri said...

tetek die besar ke????

zeela lalala said...

menggelabah tetek? haha. siot je.

sEmut said...

lu mimpi hantu kopek malam kang baru tau. haha

JohnJenin said...

Ganaih tajuk. Bahaya untuk dibaca di kawasan opis.

vidadarisakura said...

tetek dia besar ka kecik?


haha


sepa lagi hebat?
ko ka dia?
haha

BudAk hijAu said...

jinggo
~maseh!!semoga...hahahaha.

caracol
~lame xnmpk u...?mne hilang...?maseh jugak yer..

DIK AN
~I miss u 2 lalinks..huhuh..mne u..?

mrblind
~ahhh...lu mmg ske..xyah ckp pown wa tau..hahahha.

dato
~boleh tahan la...hahahahaha..

zeela
~hahahahah...sial kot!

semut
~hantu ape 2 weh...? :D

johnjenin
~hahahah...ni blog utk 22thn ke atas.. :P

BudAk hijAu said...

vivi
~weh..yg ni aku mmg xley lwn...ko pown kalah ok...besar siot!!hhahahahaha...

vidadarisakura said...

babi!cemana bole kalah!
haha

BudAk hijAu said...

vida
~kite xyah berangn nk mnang ngn die..kalah tanpa bertnding ok.hahaha..

alif-mikail said...

entah.. langsung tak amek kesah..

erk.. aok tulis mende? hahaha.. langsung koi tak baca. gagaga

a.b geldofg said...

aku sdia dbelanjakan

iyan said...

tetek sape weh?

amirnazrin said...

dia yang menggelabah ke, tetek dia?
eh,aku confused ni.macamana tetek yang sedang menggelabah? nak tengok!

Hidemichimomotani said...

mcm2 jenis mengelabah ni eh???

addyaholix said...

menggelabah tetek?
aku nak bayangkan tetek yang menggelabah pun masih tak dapat.
haha!

F A R Y N said...

mesti tetek org tu busuk...hahaha..

aku teringat ayat kawan aku masa blaja dulu... BAU TETEK la!!!

hahahahahaa

sutera putih said...

astaghfirullahal azimmm...
(ops.. tiba2 aku jd alim sbb dato panggil aku ustazah kt blog dia)
,,,haha,,,siot jer,,,

zarip said...

cubit la tetek diew kasik kecik.
haha.. ko g pam. nnt menang ;)