CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 16, 2009

rambu ramba malam minggu!

entri nie sepaptutnya di publish last week.tapi aku publish this week...ska ati aku la kan...?ngeeeh3...

tajuk tak ley blah ok.tapi betullah kot.ape-ape lah.ade aku kisah..?

berkaraoke di alamanda bersama dani izwan pilus,abang awie jadian dan pompuan bajet glamer si dila raden serta diva melyssa..blah la lu lyss.lu ingat sora lu sedap macam roti gardenia sungguh enak di makan begitu saja..?wakakakaka..

sesi ujibakat AF musim ke 18 di jalankan.lyss dapat kad hijau bila kami semua tutup telinga dengar die nyanyi.blwek!

mentera semerah padi yang tak menjadi oleh dani izwan pilus.

tapi dibalas dengan lagu jiwa lagu cinta.acah-acah mawi ngan m.nasir ar korang.

senja nan merah dan baldu biru oleh awie.tapi tak tercapai akal awie nak nyanyi.las-las die nyanyi lagu iris!ceh.

lagu penutup yang bikin dila panas sebab tak sempat nyanyi lagu die.lagu selamat jalan romeo.wakakakaka.sile jangan kover nak gelak.gelak puas-puas.

last.nak balik.puaka niyang rapik betullah alamanda nie.tak ley nak masuk basement.cam harem!!ok.pejam mata semua.cuba bayangkan.dari p1 kitaoang panjat sampai p6.pergh!!dasat beb.berpeluh ketiak.hahahahha..tapi memang bestlah sebab ktorg suma lupa mana ktorg parking keta.







akhir kata.korang memang bestlah.

14 komen:

a.b geldofg said...

wah2 hbat juga ko ye

xfyfax said...

ingat samapi lupa wehh
;)

qishie said...

huhu..

karaoke tak ajak ai?


...merajuk...

k.e.r.i. said...

euww, lompat la tinggi lagi.

kay said...

nyanyi dengan penuh emosi tu..tabik..

Dato Paduka Masri said...

o.....

ho o......

Hidemichimomotani said...

Ni la org kabor...karaoke sampai lupa daratan!haha

Ahmad Azrin Aziz said...

hah.. melalak lah..

Shahrul Azry said...

patut r ada gempa bumi..
ish2 jgn melompat lagi :P

Invisible_authoR said...

pi karoke tak ajakk !

Bunga Binti Nordin said...

nak nyanyi jugakkkk

F A R Y N said...

menyampah sungguh tgk awie jadi-jadian itu...hahahaha

sultan said...

dah... pasni dengo suara jelmaan aris ariwatan dr aku plak...

[Y]..Just [Y] said...

Macam sial entry ni.. I LOIKE.. haha.. nice layout btw.. mencikk.

*matila slap candy