CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 23, 2009

surat untuk boss.

entri berbaur bOngOk!!sile tarik nafas.

boss aku je bleh baca.korang tak payahlah.buang enzim dalam pankreas korang je.

cam vavi!!

.
.
.
.
.

kehadapan boss.

betul ke boss yang komen kat chat box saya tu.kalau betul terima kasih yer.sebab sudi.terima kasih jugak kat sape-sape yang pas link blog saye tu.saya ikhlas.sumpah tak tipu.tak caye sudah.mak saye cakap tak baik tipu.dosa.

ok.cukup.merepek.

saya mintak maaf pasal haritu (dah lame kot).ape yang berlaku ade sebab.saya je tau kenape.sebab saye tak cer kat orang lain pon.macam mana orang nak tau.ok.tapi bukan besar pon kan.kecik je.kite dah abis kan?

last warning!dem.




untuk orang lain pulak.boss dah abis.

yang kau saje nak besar-besarkan kenapa.kau kena marah.asal nak salahkan aku pulak.kau kena marah masalah kau lah.yang nak sembur aku pehal.kau ingat kau bagus sangat?bushit!!

ok.sudah.aku malas nak layan orang macam kau.kalau kau baca entri aku.maknanya kau memang bizi body.dem!

p/s~dila.doa ko termakbul.aku dok ngn ko weh!sile kemas bilik aku.maseh.

ade macam surat ke..?haih

24 komen:

Dato Paduka Masri said...

"kau kena marah malasah kau lah.yang nak sembur aku pehal.kau ingat kau bagus sangat?bushit!!"

terdapat kesalahan dalam ayat diatas... ko ok ke beb????

This is Mine said...

ak baru nk tegur mende yang sama weh~

mujur dpm dh tegur dulu~

tapi ak oke je sbb tgh marahkan~

smile beb~

persetankan org centu...

*kecik2 xnk mampus, besar nyusahkan org je.. huh~

kay said...

dah lama tak jenguk..tak tau citer n tak nak ambil tau..pandai2 la bawa diri..

BudAk hijAu said...

hahahhahha...salah ke ayat aku...lantak la.. :D

qishie said...

opis met ko tu balaci ke weh?

siot je perangai

LotsOfLove-Pearls said...

boss o boss..

kehadapan boss tu yg xtahan..
huhu..

Dato Paduka Masri said...

DENGAN INI ANUGERAH TYPO PERTAMA AKAN DISERAH KAN KEPADA KO. SILA COLLECT DI PEJABAT POS BERHAMPIRAN.

NI UNTUK BULAN JAN - MAC.

BudAk hijAu said...

qishie
~tau xpew..cm harem kn...huh!!

lostoflove
~hahahhaha....dh 2 xkn kebelakang lak..wawawawa..

dato
~weh.xyah perl terok2 sngt..hahahha..

Hidemichimomotani said...

aku rasa ni format memo ni!hehe

mrblind said...

hahaha..tumbuk rusuk je weh..

arfahadnan said...

ko jgn layan sangat org gitu..
buat penat jer..

tak pun ko santau jer...
huahuahua..

*bos ko baca blog ko ker?

BudAk hijAu said...

hidemichimomotani
~2la ..wa rse pown cm memo je nie...hahhahaha..

mr blind
~wa nk patahkan gigi dia jugak.

arfah
~ko ing boss aku rjin sngt nk bce...?heehehhe...

Donut said...

lame tak check blog kau. mane ko menghilang dari blog aku eh?

Dato Paduka Masri said...

hahahahahahaha.... xde la aku perli... just gurau la... senjak bila ko salu nak sentap ni... lalalalalalalalala... hehehehehehehe....

jinggo said...

eeermmm.....
tarak pa.....
hihihii........

dila raden said...

aci tak aku nak pindah bilik achiq?

reply asap, saja nak tulis sini malas sms

~0~ said...

sumpah aku xbaca memo ko....

untuk orang yang sembur ko tue ko basuh dia pakai clorox kasi putih skit

BudAk hijAu said...

donut
~aku ade je...ko yg xde..hehehe..

dato
~tah la...sb nk monopos kot...hahaha..

jinggo
~tarak papa yeaaa...hehehe

dila
~buang tebiat agknya tny kt cni..hahahhaha...boleh.sila kms bilik aku.maseh.. :D

~0~
~perut die hitam..mmg kne cuci ngn clorox pown..

fazemy said...

kira blog ko ni hot la jugak kan..smpai bos sudi baca.huk huk

zeela lalala said...

boss kecik ke boss beso? haha. boss aku pernah comment sbgai si tanpa nama. aku pahsan pun sbb trademark die ade kat comment tu. cilakak btol.

BudAk hijAu said...

fazemy
~sngt hit weh..hahahha.

zeela
~hahahahahahaha....hampes je kn.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

tetiba kaco...

Fadh said...

errr bukan ko boss...bukan erk...he he he

tasikmerah said...

les ke hape. he he.