CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 9, 2009

laporan versi gambar sahaja!!

ok.lapoan ni versi gambar sahaja.sebab bz tak sempat nak wat karangan 180 patah perkataan.kalau tak bz.800 patah perkataan pown gua tak heran.lalalalalalala.

thanx untuk suma yang bagi sokongan,kewangan,bantuan,tenaga.ape-apelah.terima kasih banyak-banyak bagi pihak rumah anak yatim








sekian.

19 komen:

Dato Paduka Masri said...

wei gambar aku satu pun xde eyh....???

This is Mine said...

Farah + NaD:

weh....

gambar kitorg pon xde weh~

wuwuwuwuwu~

DIK AN said...

Wwuwuwu...bestnya...buat lagi la...

addyaholix said...

tak ajak pon =)

k.e.r.i. said...

owh, tak berkesempatan nak join.
ada version next time tak budak hijau??
huhu

xfyfax said...

nak joinn
tp, ta berkesempatan lahh
;(

@t00neY r00neY® said...

smua berjalan lancar..
cayalah...

ryurisora said...

sungguh mulia kerja2 yg kalian lakukan. tah-ni-ah

Pok Li said...

Keseronokan berbakti. Tentu puas hati kannn.

Ahmad Azrin Aziz said...

mulia sungguh kerja lu orang nih..
semoga lu semua mendapat rahmat dari Nya..

amin.. :)

zeela lalala said...

salam maulidur rasul :)

paiseh said...

kalu buat tiap2 bulan ni masyuk jugak pahala dapat.

mrblind said...

alhamdulillah..berjalan lancar jugak program ni..

Hidemichimomotani said...

Maching la kaler baju dgn tong gas!

apisz said...

ruginya aku tak dpt join..hehehhee

jinggo said...

TAHNIAH SEMUA....
kerna dapat menggembirakan hati penghuni d situ......

NaD said...

weh!!
pasal muke ktorang teda nieh..?
nie aku nda pueh hati nieh...
heheh...

mugiwara said...

tahniah!

erm..aku tak join~

rasa cm jahat plak~


err...weh. korg mmg pakat pakai unipom merah keh?

vidadarisakura said...

er..aku rasa aku ada komen kut sini semalam?