CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 2, 2009

tolong aku jap...

assalamualaikum...(tak jawab dosa..)

entri berbaur serius.sile buat muka serius.

aku agak lama tidak update blog (lame ke..?).ok.
aku nak cite pasal projek anak yatim tu.sies aku tak main-main pasal ni.aku nak projek ni berjaya dengan bantuan dari korang semua.aku sangat-sangat mengharapkan support dan bantuan dari rakan-rakan bloggers yang ade sekarang.dan kepada sesiapa yang telah memberi sumbangan,terima kasih banyak-banyak.aku hargai sangat-sangat.Tuhan je dapat balas jasa baik korang.

aku tak de banyak mase nak tulis panjang-panjang pasal untuk entri ni.sebeb aku ade kerja nak kena setelkan.hope korang boleh baca di sini dan bagi idea kat aku macam mana nak solve problem ni.aku harap sangat-sangat.

p/s~sori dah lame tak komen blog korang.pas setel suma hal
aku kembali menghangatkan suasana ok.bajet diva neh.hahaha.

17 komen:

mrblind said...

gua doakan semoga berjaya projek ni..

Fadh said...

ye...aku pun doakan projek murni ini akan berjaya sejaya-jayanya.

kay said...

eh..apa nak bajet2 lak..ko kan memang diva..hehe

Shahrul Azry said...

bajet diva takpe kalo bajet vida sekali 2-2 aku lempang :P

one love said...

hehehe i'm lost!

skrang musim kepala otak hilang punca hilang akal pikiran...

maybe belikan deme peti ais?

n m sori i cant come due to kena ke sandakan :(

qishie said...
This comment has been removed by the author.
qishie said...

all the best sis!

next time kalau aku dah abes study..

boleh aku buat rawatan kesihatan for free!


ngee~~

Dato Paduka Masri said...

hm... yan mesej dari razor...

"pasal duit sumbangan, ko setelkan ngan yan. kalau dh capai kt sepakat, bagitau aku. senang post entri"

ko fhm maksud die...???

DIK AN said...

Sorry ling...I hampakan u...

Tapi u mmg bajet diva...humph! Tapi u bukan kisah pun kan? Ahaks!

DIK AN said...

Jangan dengar sangat cerita pung-pang si Qish tu. Pembohong lebih. Bagi rawatan free kunun, sape nak taja?

John Iverson said...

nk pertolongan yg mcm mana sis? brain ke brawn?

kueh bakar said...

waalaikumusalam...

paiseh said...

beli perabot. kasi rehat skit dia punya rumah.

Nurul Aimi said...

erk patut laa menyepi..haha

eliza said...

waalaikumsalam

jangan lupa ambik sekeping dua gmbar di sana nnt ya.. :)

i dun give a damn said...

salam
aku penah buat project camneh tp buat thru faculty sbb kitorg kene anjur 1 program for subject ethics.

so my grup buat derma utk anak yatim.

as usual, to get supports, we iklan bagai lah.

n picked a day n bukak booth to get more collections.

even a week before the day tu kitorg dah started to get stuff yg org derma.

then, as for the money, we planned to buy foodstuff n groceries.

tp kitorg dpt agak byk, so some, we still gave it to the pengetua of the orphanage.

my suggestion is, beli bahan makanan. they're gona need it.

milo, biscuits, BERAS (definitely), gula, susu pekat tuh, u knoe, all the makanan u rase kids will eat. jgn la beli jajan2 tuh. beli yg essentials. at least, beli beras byk2 pun takper.

that's wht i think la.

n try to get ppl to donate clothings n shoes.
blankets ker..

that will make them happy.

just thought of sharing

budak biasa said...

eh, camna nak tolong ni?