CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 26, 2009

YUNA!!

aku dah plan lama nak tengok yuna kat UM.tapi,aku bengang sebab aku kena keja malam tu.membuatkan aku rasa tiba-tiba nak demam dan perasaan ingin membakar opiz aku.pastu aku plan buat-buat lupa jalan ke opiz.nak buat-buat lupa aku keja malam tu.sungguh aku kecewa.tak tipu.

budak opiz aku kol,burt.dia tanya aku kat mana tempat tu.wah,bikin aku hot je.bukan hot kat burt,hot sebab tak dapat pegi.fine.aku turun bawah.nak pegi makan.

tiba-tiba aku sampai UM.sungguh aku tak tau cam ner bleh sampai situ.(lalalalalala).kalau boss tanya,ala,pi makan la.aku kuar 1jam je ok.sempat tengok,snap pic n aotograf die je kt EP.dah la akn.Estrella aku tak sempat tengok.lain kali lah.pic di bawah credit kat incik zymn.sekian.





p/s~PJ ngn UM dekat je kot!!

48 komen:

♥chentaMAYA™ said...

eh3!yuna yg nynyi..dan sebenarnya...dan sebenarnya.....tuh ea?wahhh!heee~

This is Mine said...

apesal ak rase entri ko smenjak 2 menjak nie asyik nk wt ak jeles je....???

ko saje kan??

kan??

xpe2x...

kita tggu 8 hrbln!!!

ngee~

*tibe2 nk sentap kan..

muahahaha~

*ak debar nk jumpa korang weh.. kalau ad dak ijau yg sorang lagi tue, ak x mati kutu sgt... buatnye nye dia xde nnti?? guane?? sumpah mati kutu ak!!!

hehe~

qishie said...

haha..boleh plak tersampai!

cool!

best x yuna's performance?

Aku... Dia... Kamu.. said...

Yuna aku x kisah lagi...tapi bab ada estrella yg aku cannot go nie...huhuhuu...yana...wa sgt into ngan lu...

F A R Y N said...

aku nak print entry ni..kasi bos ko baca..hahahha

zeela lalala said...

aku stuju dgn faryn. walaupun aku tak kenal die sgt. tp aku stuju nak print size paper A3 kasi kat boss ko. alang2 bagi je url blog ko. baru die tau job scope ko update belog. hihi.

cool beb! yuna ok! num fon ado?

SYarNaZymn™ said...

owh, begitu al-kisahnya. patut la time estrella tu u dah ilang. huhu..

p/s: UM tu bkn mmg kat PJ ke?:P

one love said...

dekatttt :)

cheras dengan the curve lagi dekat :)

CekMimi said...

yuna best kan... kn...kn...

[ske] [tdo] [siang] said...

~p/s~PJ ngn UM dekat je kot!!~

memang dekat

memang

if jalan kaki

hak3

Blackhunney said...

beshnye dapat jumpe yuna and estrella...
huhu..ni la masalah if my campus duk kat ceruk sg gombak.huhu...

nnt if jumpe yuna lg kimslm kt die ek.huhu

sutera putih said...

wahwah,,,
sempoi gila maut,,,
caya lah,,,

vidadarisakura said...

ah!!!dem u!!!

benci!!!!!!!

Fadh said...

wei ngulor ke? ha ha ha kiut laa awek2 tue...kim salam kat diorg ha ha ha

13may said...

hehhe hehhe

BudAk hijAu said...

chentamaya
~yup...bl sngt2.. :D

this is mine
~hahahahah...bwk bertenang ok..aku pown xsbr tngu nie..

qishie
~2la..ter yg xley blah 2..hahahah..bessst sngt! :P

aku..dia..kamu..
~wa pown sgt into..adeh!!

FARYN
~hahahha...ko jgn wat dajal kt aku beb..

zeela
~owh..ini bleh mndtngkn bulan nie..hahahha..

one love
~da curve la plak...adeh!! :P

BudAk hijAu said...

ske tdo siang
~jln kaki..esok usa jgk la smpai..lalalala..

blackhunny
~heheheh..ok.wkmslm.. :D

sutera putih
~mmg sngt sempoi gila nak mati lah...heheheh.

vivi
~ala...jgn la cm 2 syg!!lalalala..

fadh
~mne ade ngulo....time rest ok..hak3..

13may
~hehehehe jugak.. :P

Dato Paduka Masri said...

hehehehehe..... ko ajak aku tapi aku xnak pg kan... hahahahaha... sbb the punisher tgu aku kat cineleisure....

Kejora Yg Malap said...

ajak la aku lain kali..nak ikot gak..huhuhuh..jeles tahap gaban nih..

Hidemichimomotani said...

kodi kah aku ni tak kenal dgn Yuna tu? Estrella pun baru je kenal...mcm x percaya aku ni kodi!

Tny said...

Hikhikhik ;))
Kuar makan ko kata?! :P

BudAk hijAu said...

kejora
~jom2...1hb ni tngk wani ady lak kt ahah alam..jom!

hidemichimomotani
~kodi sungguh!heheeheh..

tny
~ar2..mkn la konon2...ahhahaah..

apei said...

yuna ni saper?

BudAk hijAu said...

apei
~ko p search kt youtube skrg!!adeh..

BudAk hijAu said...

dato
~ko mmg..asal aku ajk je ko xnk...ooo...p tngk wayang ngn awek..lpa lak..hahhaha..

apisz said...

ko tak ajak aku pon...hehehe

-ikhlaswarisan-

BudAk hijAu said...

apiz
~jom2...ahad nie lpk shah alam...festival jalanan...jom!

ab geldofg said...

PJ dgn UM...adalah dlm dua hari dua mlm pjalanan

Dato Paduka Masri said...

haah... 2 org awek... best dowh.... mengerlit.....

FaDZzDaF MoHdDhOm said...

wah..
ney rupa terbaru ex-senior aku..

k.e.r.i. said...

wah.
yuna the bertudung girl.
memang rwak ah.
puchong dengan um pun dekat jugak aku rasa.
hahaha

kikiEy said...

haha,nk gtaw bos!

addyaholix said...

yuna cun gilak!

jinggo said...

nyanyi sikit lagu yana tu....
nak dengar....

jinggo said...

eh silap....
bukan yana...
yuna.....
hihihih.......

paiseh said...

gua nak tempek muka gua atak muka lu... begambo sebelah yuna..

mugiwara said...

waaa....sunutnye dpt jmpe yuna n liyana...
send gmbr2 dorg (shj) kt aku weh...

tatau pon dorg ada wat performance...

bokbon said...

oh yuna

dia ada bagitau pape pasal gua tak?

haha..haha..ha..

Caracol S. Trampt said...

sengal, aku tengah consider nak amik ko kerja dengan aku. tapi....



ps/ sangat jeles ok

kueh bakar said...

nyata dan ternyata
liyana sweeettt

DIK AN said...

Alamak! Vokalis Estrella tu crush I la lalink...sori ek? ;p

Nurul Aimi said...

lah kerja rupanya, patut tiba2 hilang...haha

ryurisora said...

giler jeles!!!! yuna ngan liyana! chomel!!!!

burt said...

kepada mereka2 yg nak report boss budak hijau ni leh la datang ke ATSB nama boss dia zulfikri hahahha

Pettoo said...

Byk sungguh gbr awek aku kt blog nie...hmm..

DarabDua said...

tgk yuna tak roger gua pon.
apa cerit ni?

apisz said...

weh.ada ape2 hal, ko roger la aku..aku mau join gak....

mOlliE said...

bestnye!