CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 23, 2009

entri berbaur gewdix

mengimbas kembali zaman ke-gedik-an dulu-dulu.masa sekolah.masa study.perghh..layan siot.best gile.semalam ke-gewdix-an tiba-tiba hadir dalam diri aku.aku tak request pon.die datang sendiri.haih!so,mari layan gewdix aku dan lyss.

haa..jap,ramai yang dok puji sangat pic camping entri bawah tu menarik.dengan ini di umumkan.aku guna hp cap ayam jew snap pic tu ok.aku tak mampu ok nak beli camera yang gantung kat leher tu.so,nampak sangat aku berbakat jd fotografer kan.sekian.

aku tengah dok buat karangan 180 patah perkataan untuk publishkan entri pasal "aku meet yuna kat UM" ngn "berpuaka di rumah kak nurul aka one love".tak siap lagi ni.buntu dah aku dok pikir ayat.bajet-bajet macam tulis skrip gerak khas la plak kan.hahahahaha.wish karangan aku berjaya ok.baru cikgu BM aku berbangga sket nanti.dulu orang selalu tulis karangan untuk aku,tapi kali ni aku tulis sendiri tau.sile bersiap sedia untuk berbangga wahai cikgu ku!



to melyssa :

kau memang bajet kau diva kan...?
gaya nak diva je...
jalan nak ganas...
cakap nak samseng...
fine!
memang salah kau aku jadi macam ni...

hahahahaha..

sekian.

p/s~nantikan kemunculan karangan aku.yang pasti A++.

40 komen:

This is Mine said...

walla-weh!!


GEDIX but yet sooooo CHUMEL!!!!!!!!!!


ngee~

=P

BudAk hijAu said...

chumel kah...?ok.mmg pown!!hahaahaha..

Dato Paduka Masri said...

karangan... ok gunakan ayat dan perkataan yang macam dalam karangan sebenar ok.... dilarang menggunakan singkatan singakatan ok.....

BudAk hijAu said...

dato
~baeklah.tengah berusaha!!

Pok Li said...

Macam kembar.....

Hidemichimomotani said...

hantar kat meja cikgu helmi sebelum bell ring!

BudAk hijAu said...

PokLi
~mmg kembar..mak n bpk lain2..hehehe.

hidemichimomotanai
~baek cikgu!!

ab geldofg said...

wah...comel2!

LotsOfLove-Pearls said...

pict ke 4 dengan kiraan z chantek..
huhu..
caya ar pozings..
slumber jer..

Dato Paduka Masri said...

posing ko ngan melisa tu.... menanda kan korang same size... betul x.... lalalalala....

jinggo said...

stok muka sama saja dua org ni.........

eerrrmmmmmm.......

sultan said...

bg kat aku dl karangan tu. bior aku tanda. haha...

BudAk hijAu said...

tuan ab
~sy je comel.lyss diva!!

lostoflove
~kiraan z...?ko ingt dragan ball ke..heheh..

dato
~xla..aku kurus sket dr die..hahaha.

jinggo
~sama kah...?kembar ok.

sultan
~ko cikgu BM aku yang hilang 2 ke...?

ainfazrin said...

psssst.. tang nak sebut gerak khas tu suara kena perlahan, gaya bisik2 sikit. hahahaha.

saya harap awak tidak akan menghampakan kami semua.


there you go. terkuar gak ha ayat skema. hahaha.

Dato Paduka Masri said...

hm.... sm je aku nengok.... sama ok... jgn pertikaikan lagi penglihatan ku yg kurang ini ok...

SAMA.....!!!

(tiba2 emo semcam... saiko la ni... kena makan ubat ni...)

F A R Y N said...

arh..menyampahnya aku melihat muka kau itu!!!

lagu KUTUNGGU JANDAMU khas untuk dikau wahai laling!hahahaahaha

~0~ said...

cute + comel cam Ajijah dalam Sepa-Q la.....hehehehe

*xsabar aku tunggu karangan 180 patah kata itue....

BudAk hijAu said...

ainfazrin
~alamak...larikkkkk!hahahah..
sile jgn kuarkn ayat skema di blog ini...wakakakak..

dato
~ko mmg dh jd saiko 2 3 arinie...asal weh..?piriod kew...?hehehhehe..

parin
~ah!!u windu i kn..2la i ltk pic i nie...khas utk u...walaweh!!

i benci jnda tau!!hahahah

~0~
~ajijah mahjan kew...?i menci tau...xkse i...hahahaha.

sabar separuh dr iman ok.kui3.

Dato Paduka Masri said...

bukan period la..... memang mcm tu.... mat2 indon salu kena ngan aku... xtentu pasal kena marah.. 5 minit kemudian ok lak aku....

lalalalalalalalala.....

BudAk hijAu said...

dato
~ko dh knpa weh..kne penyakit kaki kuku dan mlt ke...ehehhehe...ko mmg bossy kn...?kuku besi...cis!!!

ab geldofg said...

kwn ko lah yg comel..bukan ko heheheheheh

[ske] [tdo] [siang] said...

ha

cepat cepat

masa menyiapkan karangan tidak boleh melebihi setengah jam

jemari lajulah berlari

amirnazrin said...

aku pon nak jadi gedik jugaklah..boleh ke?

Dato Paduka Masri said...

aku mmg bossy. aku kan abg.... so bossy tu tetap ada di mana2... dalam ruang hidup ku ini....


hargh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shahrul Azry said...

jangkitan=vi=setan??

DIK AN said...

Buat karangan buat apa? Kompius ni...

addyaholix said...

gedik tu kadang-kadang indah!

LifeSaver said...

gedik tapi comel!

hajime said...

kem salam!
wink2!
=op

qishie said...

gambar last tu boleh menang utk iklan HALLS!

kakakaka

sutera putih said...

Giler best tgk ko gedik ,,,
Cayuk,,,cayuk,,,
Layannn,,,,

k.e.r.i. said...

picca gila menggoda!!

one love said...

cute :)

BudAk hijAu said...

tuan ab
~yela2...kwn aku la yg comei 2..huhuhu..

ske tdo siang
~dh abis laju nie...huhuhu.

amirnazrin
~boleh2...silekan..hehehe..

dato
~ko kn anbg!fine..

shahrul azry
~yezzz...mmg dh berjngkit neh..haih!

dik an
~buat surat cinta kt u la lalinks.

BudAk hijAu said...

lifesaver
~gedik santai...hehehehe.

hajime
~wkmslm..hahahhaa.

qishe
~hahahaha...aku la model halls 2..hahaha.

sutera putih
~jom lah bergedik bersama..hahahaha..

k.e.r.i
~tergoda ke u...?hehehhe.

one love
~maceh2!!

paiseh said...

lu buntu buat karangan apa kata lu buat rumusan pulak..

kueh bakar said...

takde tulisan tgk gambar ko pun dah okey...dah bagus...hikhikhiks

bB sYasYa said...

gediwk!
besh!
comey! ~_~

fia.COMEy said...

MEMANG kooo tuh GEDIQ wei...

huhuhu SELAMBA itu SEMPOi...


tp ko COber line muka yeh..nampak

KEJUNG jek.. kekekeke....

Invisible_authoR said...

kirim salam sattttt kt baju oren tuhhhhhh..


ngeee..