CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 11, 2009

awas : entri tidak bermOral.

edisi : meroyan


awas: entri ini mengandungi perkara tidak bermoral.sile berhati-hati.jangan terpengaruh dengan pengaruh barat.timur tak pe.



bila aku cakap.kau diam.

dengar.teliti.perhati.pikir.

jangan asik ingat kau saja yang betul.jangan capat melatah.jangan capat marah.jangan cepat otak kau berfikir negetiv.

tak perlu mintak orang hormatkan kau kalau kau sendiri tak pandai nak nilai dan hargai orang.perasaan hormat akan datang dengan sendiri.tak perlu di minta.paham tak kau?

dan sekarang.sile beredar dari hidup aku.

jangan cari aku lagi.paham?blah...blah...

ke kau nak aku guna perkataan yang lebih senang?

get out!!

babis!setan!cilaks!!

macam haram J betullah.triple J ok!!



aku emo!fu** off!





p/s~amaran:kanak-kanak bawah umur dan tanpa pengawasan ibu bapa dilarang sama sekali memasuki blog ini.kerana blog ini punca terbesar penyakit kencing manis.


sekian.

36 komen:

fazemy said...

Dasyat la bila budak hijau telah menjadi hulk. Heh heh. Sape yg buat ko marah tu dak hijau? Ko marah je dia k. Sekian ansihat dari aku. huhuhu

Hidemichimomotani said...

Cisss...kene buat urine test pulak!

hajime said...

pegi dgr lagu siren...
www.myspace.com/suarasiren

nurdaniella said...

salam budak ijo.. jadi ni lah puncanya akak kena kencing manis ni yer..

LotsOfLove-Pearls said...

adedeh..
pehal kwn?
nah..
sesiapa yg telah mengakibatkan budak hijau menghamburkan kata2 dasat, sila berhati-hati dan turuti amarannya..

Sabo je ek..

**takut kencing manis..

BudAk hijAu said...

fazemy
~aku malas nk marah.dok diam sudah.ok kot.

hidemichimomotani
~sile buat2 awal2 smblm ape2 berlaku.

hajime
~mekasih.akan di denagr.

nurdaniella
~ye akak..maap2!!

lotsoflove
~jiwa kaco betullah!!

orkedhana said...

aku kanak2 bwh umur.
aaaa!!tidakk!
nnt aku kne kncing manis..!!

LotsOfLove-Pearls said...

adeish..

layan jer ar jiwa tue..

ngeeeee...

sEmut said...

gua pun tekanan ni avril gua dah hilang...

arfahadnan said...

weh.. ko kene kencing manis ke aper..

tekanan perasaan yg mengakibatkan penghamburan kata2 yg dahsyat..

ish..ish..ish..

BudAk hijAu said...

orkedhana
~mne ko menghilang r..lme tol snyp...o p test cpt..2la pndai2 lg msk blog aku...hahaaha..

lotsofove
~mls aku.ngt aku rjin kew nk melayan...hahahahah..

semut
~eh..2 kn avril 2..seje la 2...xnk ngaku..hahahha...

arfahadnan
~aku dh nk kena potong kaki nie ko xau!!

LifeSaver said...

uiks!nampak amat marah..jgn marah2..nnt usus perut terputus..lalalala~

Dato Paduka Masri said...

lain je bunyik...

mcm sesentap habis je.....

BudAk hijAu said...

lifesaver
~dh putus dh pown.tapi dh smbung balk.jgn wisau ok!

dato
~sentap berirama nie!!

F A R Y N said...

jangan lupa pakai kotex...
dah berdarah2 blakang tu...

BudAk hijAu said...

faryn
~dh pakai dh..yg overnite punyr ok

eh..kotex dlm senarai boikot ok!!

patungcendana said...

gangguan emosi rupanya kamu ni...takpe...jangan ada gangguan mental sudah...:-)

~0~ said...

Aku baca blog nie. Tapi mintak2 aku xkena kencing manis. Amin.......

bbtol meroyab nie...heheheh..mata tukaq hijau gak ke?

eliza said...

sabar2..jgn marah2 nnt cpt tua..
bikin lg tmbah sakit kepala..
jd biarkan la dia dgn labu2nya..hehe

sutera putih said...

salam budak hijau,,,
ni baik punya emo,,,

kay said...

tak tau nape,makin hari makin menjadi2 emo ko..bahaya sungguh..

vidadarisakura said...

oh kakak hok hogen!!!

kaw pojaan atiku!!!

DIK AN said...

Kenapa komen saya yang lepas ilang???

abduljabbar said...

sebelum transform jadi hulk, make sure pakai baju elastic tahan koyak, kang takdela koyak rabak baju ko...

anyway, when feeling angry, the best is to let the anger out first!!!, but of course in a safe manner like in the blog. yeah...

2ndCyllinder said...

when u angry, count 10 before u speak..when u very angry, count 100 before u speak..if u very2 angry, count 1000 before u speak..

k.e.r.i. said...

susah betol la kalau pompuan gaduh ngan balak time nak period.

hahaha!

ryurisora said...

wah...apeni, tak pasal2 aku belajar perkataan2 lagho kat sini..

paiseh said...

sah.. lu dah meroyan.. kan lu dah tobat.. jadi budak baik.. no carut2 kan..? kan..???

kotak-katik said...

peh.

sape bt ko marah ni?

ajak die jumpe aku.

aku suruh die bace talkin. (ttibe)

ilex ilex dakijau.

kau seorang yg cool.

Wanita Itu said...

ader otg tgh marah juger..

sama la kiter hee..

oke..

d i a m s u d a h . . .

:)

Fadh said...

mmg betul laa ko meroyan...xpe2 teruskan kemeroyanan tu...aku nak blah...

- - - - - - - APISZ- - - - - - - said...

alalalala...comel lak kalau marah ye....

cak...tak mau marah2 ye...hilang comel tu..hihi..


(^_^)

Wai said...

wah! bunyi macam marah sangat je! ada oang yg cari pasal lagi ke?

one love said...

chill yan :)

inna hayati said...

hye...
saya pembaca senyap je..
harap2 tak kene kencing manis aih... :)

LadYaMie said...

ohh sabar yekk..
=)