CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 17, 2009

memori daun pisang

lamenyerrr aku tak update blog.macam dah 18tahun aku rase.dah rase macam tahun gajah dah ni.padahal baru 4hari.tak paham aku.korang paham tak?aku tak paham.hahaha..ok2.dah.merepek.

korang nak tau tak.aku tak monopos lagi ok.kitaran piyet aku dah ok.so,aku dah tak emo-emo seperti last entri.aku dah ok.sies nie.tak tipu.dah takde entri edisi moroyan lagi.dah tekde makian-makian mesra lagi.so,korang tak payah risau dapat dosa baca entri aku lagi k.say thanx kat aku cepat.tapi kalau terlepas tu.maaplah.aku insan yang lemah.tak tahan godaan.ok.merepek lagi.cis!

last weeknd aku pi camping.kat bagan lalang.nie betul-betul.tak merepek dah.best ok.betullah cakap korang.ade sepang goldcoast macam kat dubai 2.tapi ni bentuk pokok kelapa kot kalau tak salah aku.tak pown pokok buluh.hehee.chalet dalam laut.cantik dowh.but tak siap lagi.nanti kite pegi same-same ok.tnggu aku upload pic aku campin nanti.tunggu kemunculannye.hehehehe.

TAG dari paan aka DIK AN kesayangan aku.tanda kasih sayang kot TAG nie.haih!!!tapi cam menarik.sebab tak tau pic ape yang akan di upload.poyo dowh ayat aku.cit!ok.aku buat betul-betul.sies tak main tipu.ngeeee~

TAG :

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged



ok.done.pic mase party orentasi budak-budak junior kat hostel aku.best giler nak mati.aku tak buat pape.tengok je.sungguh.tolong la pecaya walaupown aku yang planning party tu.betul.aku tunggu and tengok.orang putih kata wait and see.hahahaha.

lepas party tu kan.ade "ganguaan" sket.mayb sebab kitaorang buat bising yang melampau mencecah infiniti kot.tahla,aku tak pasti.yang penting malam tu,bilik aku full.pakat tido ramai-ramai.hahaahaha.

last aku kne tag 6 orang kn..?aku tak nak.suka ati aku la kn.hehehehe.

kalau aku tag korang tak wat nanti aku marah.bila aku marah.aku jadi hijau.bila hijau...korang sambung la sendiri..aku malas!

ok.sekian.

36 komen:

DIK AN said...

Gangguan? Wow! Misteri Nusantara!

eliza said...

pakat tdur ramai2...wah brapa ramainya tu..:p

paiseh said...

bila hijau tu auto tukar jadik pokok???

BudAk hijAu said...

dik an
~i majuk ngn u nie..

~eliza
~hahahah...takat tangkao mua je ah..

paiseh
~pokok...?kaktus ok..i like...heheheh..

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

nak sgt tgk ko jadi hijau..

nnt aku shoot pict then wat masuk tv3...

pastu confirm ko glamour..wkakakakakaka..

ab geldofg said...

aku rasa bukan dah18thn...hmpir2 30thn

^Sya*ZiLa^ said...

kau g gak sepang goldcoast tu kan. jelesnya! aku tak penah g camping ctu. Uwa Uwa~ Nape orang asyik ajak aku g makan ikan bakar je kat ctu? adus!

kueh bakar said...

jgn jadik hulk! sabaar...sabar..ahaks

xfifax said...

bagan lalang memang HEBAT kan!
best gila vavi pantai beliauu.
da dkt ngan uma ku tueeee.
(;

arfahadnan said...

party ker?

cam ragging jer aku nengok nyer..

~0~ said...

Tue party ke mendera????Ragging meragging amalan mulia

Dato Paduka Masri said...

ko jgn marh2 t senggugut ko mai...

addyaholix said...

betullah sekarang musin tag. saya jawab tag yg sama. haha. ermm gangguan?

jinggo said...

hihih....
hahaha...
padan muka.....
kena gagu...
hiihi....
tu la lagi sekali kalau nak parti cam tu ajak la dia sekali...
hahahahahihihihiii....

baru la tak di ganggu.....
hihihiii....

Dzulkarnain Mohamad said...

mcm ops pendatang haram dah aku tengok..

DIK AN said...

Nak majuk ngapenye...ololololo...

Fadh said...

ko kena tukar nama budak hijau tue sbb yang badan warna hijau nie incredible hulk jer...asal marah jer terus tukar warna hijau...pasti tue siap koyak2 baju lagi...tapi kalau ko koyak baju...ha ha ha...

F A R Y N said...

ko kan toyol!!biasa lah yg gangguan tu sumenya keje ko...ahhaha

Hidemichimomotani said...

aku dah try experimen tag ni...bapak bosan gambar!!! Cakap pun x guna.

vidadarisakura said...

bila aku marah aku jadi seksi..baju koyak sana sini..

tapi

ko bila marah jadi hijau, menteri alam sekitar dan perhutanan ambik ko jadik duta hutan dan pokok2.



haha
bajet betul jak nama menteri tu...hee

Shahrul Azry said...

i hate senior! ;)

hantu=setan=dik an,qish,vivi melisa,aku,add,??

xckup sorg!mau join??:P

patungcendana said...

re: nak jadi menantu???...hehehe...boleh...isi borang cepat....

nAd.dOt said...

wah dah berubah.. =p

LifeSaver said...

nape x letak nama ku???hahaa

fazemy said...

Hantu pun terkejut tgk korg kecoh camtu. Best kan pekena budak2.

tasikmerah said...

hormon mmg suka buat kecoh kan? :)

LotsOfLove-Pearls said...

Bila Hijau?

Bila Hijau?

Bila Hijau?

StingRay said...

gangguan?...ada aku kisah?? haha =)

tepung-gomak said...

besnya kamping

@t00neY r00neY® said...

lu arr senior gua!
cilakak ah!

hihih

sutera putih said...

Hehe,,,
Budak hijau,,,
Budak hijau,,,
Tingat pulak cek kat zaman muda2,,, time duk asrama dulu2,,,
Bila mbaca entry budak hijau ni,,,
Layannnn,,,,

iyan said...

ko bole tukar jadik ijau eh?
br aku tau..

Oasis said...

Biasa la tu. Semua or ada emo dia sdri kn...

slm knalan

k.e.r.i. said...

tukau jadi hijau sekali tengok.
sampai koyak semua baju seluar.
haha

asrullita said...

memory daun pisang la pulak..hahahahhahah...

nurdaniella said...

salam budak hijau.. ada gangguan?? kalau tengok dalam gambar tu, memang banyak orbs2 tu, kan.. ala, yang bulat2 tu.. ada orang kata, tulah 'mereka'.. mungkin diorang datang join sekali kot..