CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 24, 2009

wayang free!

makan-makan di rumah kak nurul atau lebih dikenali di blog dengan nama one love.one love untuk sape tu akak..?ngeee...

aku,razor and dato sampai dah kul 8 lebih kot.bukan apa,saja jalan-jalan kat area situ dulu.ambik angin.ok,senang cite.sesat!dem.

sampai je hasnul,abg pyan ngn wife dia dah nak balik.kecewa dato tak dapat bergambar dengan pelakon pujaan dia.sabar ye.(pic no 1)

kami bertga adalah orang yang paling lama bermastautin di situ.kami kan tetamu VIP.well.hahahahaha.

part paling best bila kami beramai-ramai dengan cite along,bersemangat suma.rupa-rupanya auta.cis.cis.cis.pastu.jangan harap nak pecaya lagi.hahahaha.(pic no 2)

acara akhir adalah tengok wayang 2lap.1st cite my wife gangster,pastu slumdog millionaire.(pic no 3)

kul 3pagi setel acara.nak balik salam 3 4 kali.sebab along sibuk nak auta kami lagi.kami pon dengar ja.ambik hati.wakakakaka.kak nurul...?tak yah la tanya.dia tido kan dhani.last-last dia pown hanyut bersama makeup di muka.kui3.

thanx kat akak n along.time kasih daun keladi.lain kali jemput lagi.jawab-jawab.











p/s~ramai bloggers mlm tu..wa buntu r nak tulis nama kat sini.yang lepak sampai lebam,aku,dato,razor,miezi,mieraj,ain(skrip writer.heheheh),amirnazrin,dan 2org lagi.aku lupa.klik pic utk tumbesaran sihat.

29 komen:

sutera putih said...

Sempoi sehh VIP,,,
Nak join gak lah,,,
hehe,,,

♥chentaMAYA™ said...

besh dpt kump0l rmai3!

tepung-gomak said...

saya nk pergi..tetapi saya pemalu la...=P

BudAk hijAu said...

sutera putih
~meh2...VIP utk org xtau malu je..hehehhe..

chentamaya
~beessshhh oooo.. :P

tepung gomak
~wa lagi pemalu dr lu tau...hahahah..

kueh bakar said...

keropok lekor ada?

BudAk hijAu said...

kueh bakar
~kopok lekor xde..sup ekor ade..hahahaha...

This is Mine said...

aish~

ko saje je kan dak ijau...

saje2 nk wt ak dengki wt kali yg kedua...

huhu~

nanges ar gini!!

wuwuwuwu~

apei said...

lain kali gua pun ingat nak join arr..

Fadh said...

waaa...mcm best jer...leh join x?

mrblind said...

apasal gua takde ni..

razor said...

mak aih,

seksi a yg baju putih baring tu..

anak ikan kan?


lalala

Dato Paduka Masri said...

woi... apahal nama aku last... sedangkan aku pemandu yg berhemah k....

arfahadnan said...

ermmm...
teringin jer nak gi...
tapi segan...

..^_^..

jiejah d'blogger said...

seronok lepaking sampai pagi ehhh
hehehee :)

DarabDua said...

meriah benau nampak!
jgn lupa gua nun jauh nih!
haha~

saya said...

oooo....pergi ye edisi makan2 kat rumah 1love tu? say apont ak kenal sapa nama 1love kat blog dok pggl 1love je la. hehhehe... anyway.. selamat berkenalannn...

kuIna Jentayutiara said...

meriah nya...

jinggo said...

rasa cam nak joint jugak ari tu....
tak sempat nak ke sana...
my parent balik penang pulak....
baru saja niat nak ke ampang kat depa....
tak ke sampaian...
insyallah lain kali......
ada lagi tak org nak bagi makan free....
hihihi.....

aloy_paradoks said...

huuyyooo,,hebatnya ukhuwah...

ann frendly said...

elo2... nanti bwat tag yer...ngeh2..ngeh2...

zeela lalala said...

ade sesuatu utk kamu di tmptku! woit, best lah kumpul blogger2 sekalian.

paiseh said...

akak n along jawab...

sama2 daun dedalu,
datang lagi kalu tak malu. hahahahaa..!

amirnazrin said...

AMITABH!!!AMITABHACAN!!!!!

one love said...

datangla ha! kali ni akak tak tdo awal. siap makan pil penenang mata nanti! hahahahaa

thank u sebab datang! yang lelain tu, malu2 yer? hmmpphhh... menci! heheheh

amitabh! amitabh bachan!!! classic!

Nurul Aimi said...

seronok!

Hidemichimomotani said...

Kalau ada pintu suka-hati mcm doraemon tu dah sampai dah...grr

Invisible_authoR said...

best ke slumdog millionaire tuh??
sana sini kes pasal tu.

komen skit.

DIK AN said...

Pyan Habib = Osmantikos tu??? My god!!! Dia ada sekali eh??? Dah la movie best!!! Ish!!!

apisz said...

aku miss nak gi sini..ada hal....