CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 19, 2009

ke-best-an

okeh.seperti yang di janjikan.aku ade janji ke..?macam tak je kn.tak pew.ni aku update pasal aku pegi camping kat bagan lalang aritu.best ok walaupon...walaupon...xde pape ah.hahahaha..ape kate pas ni kite-kite lak pegi camping bersama.cewah.sape nak ikot.angkat kaki!!

aku tak tau ah nak cerita cam ner.sebab aku dah lupa cara-cara nak buat karangan 180 patah perkataan dan menggunakan perkataan-perkataan yang sesuai.serius aku malas nak pikir ayat.so,guna pic sudah lah eh.

mari menyaksikan ke-best-an dan kegewdix-an mereka.





love-tema camping...aku tipu!ape jadah camping tema love kan?tak ganaz langsung.heh~



kegewdix-an kanak-kanak riang bermain layang-layang yang akhirnya terputus tali.sakit lak hati aku kan.haih!!nama orang-orang dalam pic di atas di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan.maceh.




pemandanagn di waktu senja yang di sukai syaitan.aku takde di tempat kejadian.maybe di surau.maybe.




BBQ.sile sebut dengan jelas supaya tidak bermaksud khinzir beratur.ok.merepek.sangat best.and thanx kepada sesiapa yang sopnsor kerang malam tu.ngeeee~

ok.sekian dari opiz aku.tq.

p/s~aku cam kemalas-malasan je sekarang.sape-sape ade ubat rajin tak.bagi aku 3 ke 4 kilo.ke korang kire kati..?tak kisah lah!bungkus ok.

48 komen:

Dato Paduka Masri said...

ceh....

ckp xjiwang....

hahahaha.....

love gak tema camping...

lalalalala

Fadh said...

ke'best'an yang akhirnya menjadi kemalasan hu hu hu

BudAk hijAu said...

dato
~tema camping "seta gondil" laaa..
cantik sket eh!! :P

fadh
~tau xpew...sungguh aku malas skrg!!

F A R Y N said...

toyol mana penah rajin...hahaha

fia.COMEy said...

BAGAN LALANG gak ko PILIH..

tak de tempat lain ke>?

cehh cam aku nye aktiviti jek ...

ahahahahaa...


aku g sana je ade SETAN GONDOL dok perhati dr jauh...


SEMPOi jek...

ko malas yeh.. ape kata ko padam BLOG ko.. wakakakaa..

chaw kit road.. daaa...

madbosco said...

salam....

hang rasa malaih kira ok gak laa,
aku nie dah dok tahap baloq dah nie.

LifeSaver said...

aku ada ubat malas je...ko nak??

DIK AN said...

Kalau i ada mesti lagi ganas dan best en, en, en?

addyaholix said...

aku teringin jadi gedik macam korang. haha!

Pok Li said...

Cantik gambar nyer

apisz said...

pesal tak ajak aku

Hidemichimomotani said...

Ko nak ubat rajin dari aku? 'Makan' tempeleng aku 4 kali sehari selepas makan.

BudAk hijAu said...

parin
~cis ko!!fine..tnggu ko..hahaha.

fia
~delete blog...?mak ai..klu aku mls pown..aku xdelete kot.biar je.gntung xbertali..hahahhaha..

madbosco
~jgn smpai aku jd taha ang sudah.hehehe.

life saver
~ces!kang kne buang kje aku.hahahaha.

DIK AN
~klu u ade...i jd baik..heheheheh.

addyaholix
~teringin...?jgn sesekali cuba.sb ssh nk pth blk..hahaha.

apisz
~xpew..next time kite g lagi ok.

hidemichimomotani
~o.pas 2 ko mkn lempang aku pulak.mau..?heheheh

wahyudimy said...

gila punya gedik.haha !

BudAk hijAu said...

wahyuimy
~nie xckp gewdix lg nie..ade lg maha dasat!hahahahaha..

butterflytwinlove said...

kalo dapat ubat rajin tu kita share dua ea?=)

LotsOfLove-Pearls said...

wah..
chantek2 siot picts..
aku suker yang LOVE tue..
Creative!

arfahadnan said...

cantiknyer picture..

aku pun tgh malas ni..

kalau ko dapat supplier utk ubat rajin tu..
jgn lupa contact aku..

..^_^..

sEmut said...

memang tak ganas. gua cabar lepas ni tangkap gambar love sambil sesat dalam hutan selama seminggu tanpa makanan siap keluar metro muka depan.

baru gua isytihar ganas. haha

padelkopak said...

bagan lalang kt ner eh?serius gua tak tau...

patungcendana said...

malas tulis karangan, tulis la dalam bentuk puisi...meh aku ajar...hehe...aku ni masuk kategori gedix ke tak...

sutera putih said...

Ubat rajin,,,
murah jer ,,,
rm4 sekilo,,,
jemput r,,,
haha,,

paiseh said...

cun gambar weyh..! lu pakai kemera-gantung-kat-leher eh??

betul laa lu kata.. gambor bulih wat cerita ikut selera masing2.. mcm gua.. gua ingat tu budak2 sawan tak pernah jumpa laut. hahahahaa..!!

k.e.r.i. said...

nampak pantai bagan lalang cam tak menarek hati je.

takpe-takpe.

nanti jejak kaki sekali.

pradeep3100 said...

Hi i am pradeep i read your article and it is really cool and awesome. Your Blog seem to be cool and Good theme too...This is my FIRST entry in having a blog I want to make new friends from all over the country and share my new experiences that i am going to have in my upcoming whole life.I think we can share everything and know more about each other….PLEASE HELP ME IN MAKING YOU AS MY FRIEND….hahaha… :lol:i have added your link kindly visit my blog and add my link.

KARKADEWA said...

ane!
rajin namblas bungkus kurang manis ikat tepi!
kasi ini orang cepat!

abduljabbar said...

cik hulk, tahap kerajinan anda kira ok la tu, hehe. teruskan teruskan ye!

kueh bakar said...

jiwang2...
ahaks!

sparkystar said...

fuyoo..best korang pi camping ek,lame tak pi camping,nak join!!

NaD said...

ooooooooooo
patot la x nyempat2 nak off ym ari tue ek?
cis!
siap halau aku lagik tu.. (erk..oke.. aku tipuk je... ngeee)

[ske] [tdo] [siang] said...

mahu tuisyen buat 180 patah perkataan

aku boleh cuba usahakan agar wujud

hak3

BudAk hijAu said...

yuyu
~ok...tapi mslhnyer xdpt nie..hehehe.

lotsoflove
~cantik kn...gna hp je ok!

arfah
~xdpt weh..huhuhu

padelkopak
~kt SEPANG la....hih!! :D


patungcendana
~puisi..mati aku..adeh!

sutera puti
~ok..beli 3kilo.pos eh.maceh.hahahha.


paiseh
~xla weh...gna hp je tuh.

BudAk hijAu said...

k.e.r.i
~hahahah...best la jugak weh.

pradeep3100
~tq link my blog

karkadewa
~ala...aku ska manis la....hahahah

abduljabbar
~maceh!hehhe

kueh bakar
~weh...wa ganaz ok.agagagaga.

sparkystar
~mg best...jom!

nad
~hahahah...k tau xpe.

ske tdo ptg
~ok.ko wat.aku join.kekekeke..

qishie said...

cun aa pic sume..hehe..

gamba luv tu gamba ngn sape??

omaigod~~jgn la curang kepada dik an..
ngeh3

BudAk hijAu said...

pic org len 2..heeheh...

xla..mne ade curang ngn die... setia tau!!alalalaa....

qishie said...

haha..

setia=true!


:p

BudAk hijAu said...

qishi
~true???heheheh

yg penting setia!!yesssszaa!

tasikmerah said...

nampak bestnyaaaaaaaaaa........


.

asrullita said...

hahahh...khinzir beratur..?! tul gak yerk babi Q..heheheh...menarik lorr pic u...aduhai dah lama x gi campign2 ni..hohohohoho......bosan!!!!...

Anasir said...

aummmmmmmmmmmmmmmm!

FaDZzDaF MoHdDhOm said...

ubat rajin sonang jo..
kalau dulu duna rotan sekilo?
ko nak kew..

baru jew balik dati cmping huahua..

eliza said...

seronoknya...teringin mo g camping jgk la

ab geldofg said...

ko tk ajak aku ye...:(

susudalambotol said...
This comment has been removed by the author.
susudalambotol said...

cantik gmbr kau ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
photo kat atas tu cantik sangat, ader seni tersendiri

BudAk hijAu said...

tasik merah
~mmg bestttt sb ade sy..heheheh..

asrullita
~menarik la sb i ade dlm pic 2...hehehhe..

anasir
~bunyi BMX awk ke..?huhuhuhuh...

fadzzdaf
~nak..nak 5kilo..

eliza
~jom2..jgn lpa ajk sy ok.

tuan ab
~ajak la..ka yg bz..lalalalaa...


susudalambotol
~aku ke yg cntik 2...?hahahah..

crazy
~aku la seni 2..hek3..

bB sYasYa said...

wee...rugi xdpt join camping ni aritu..
my lover turun plak dr srwk..huhuh ~_~