CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 24, 2009

besar kot!!

nah.ambik kau.bapak punyer besar tagline aku.hahahaha.lantak la kan.ada aku kisah?masa aku nak edit tu macam la aku guna laptop korang or jari korang untuk pegang mouse.so,takde sape boleh cakap pe.tapi aku tau.kat komen jap g ade je yang nak bahan dan menghanjeng aku kan,kan,kan.aku tau r korang.hahahaha.tak pe.ade aku kisah...?lantak korang la.hak3..

tapi macam haram sket la.terlebih sket kat tepi tu.aku dah wat macam-macam.dan aku dah berputus asa.so,pegi la mati.aku nak tido.aku sekarang dah dapat penyakit tak bleh tido malam.sakit hati tak?aku sakit hati sebab aku nak kena keja pagi.dem!!

haaa...aku nak ingatkan korang pasal projek anak yatim tu.jangan lupa ok.8 mac nanti.ramai yang dh comfrm nak join mase kat rumah kak nurul hari tu.so,aku berharap sangat projek ni berjaya.tanpa korang projek ni tak kan berjaya.dan if ade sape-sape nak wat sumbangan bleh bankin kt acc dato paduka masri.kalau nak bagi mase kat sana nanti pown takpe.and thanx kat abang ajami sebab nak sponsor.ok.sekian.

p/s~aku dah 98jam tak tido.dasatkan aku??aku tipu!!

36 komen:

This is Mine said...

ar....

nama sy ad dlm senarai x??

sy nk pegi!!!!

dak ijau yg sorang lagi tue pon nk g!!!

*ckp awal2 ek klau nama sy xde...sbb nk g "bahan" dato....

ngee~

Kejora Yg Malap said...

98 jam xtido?? spesis apakah ini? wakakakkaka...=P

Dato Paduka Masri said...

pahal layout ko ni len je....

LifeSaver said...

tagline ko tu x terlebih pon..hak3

arfahadnan said...

mak aih..
hijau celoreng pun tak camni..


*paling lama tak tido pun 48jam..tu pun hampir kene langgar bas..sbb dah ngantuk sangat.. ngeee~~~

one love said...

supersaiya suka hijau!
me too :)

zeela lalala said...

ha'ah beso lah sgt! kau kenape? aku tak rabun lagi lah. hihi.

Fadh said...

maaakkk aaaiii ngape xbuat bagi penuh satu page dgn tgline jer ha ha ha...ko gedik heee...

Aku... Dia... Kamu.. said...

Cantik tagline ni. Simple tp still look attractive. Ni gua bersemangat nak ada satu ni..cehh..

apei said...

razor pi tak? gua mintak dia no acc rumah anak yatim dia tak bagi pun.

ab geldofg said...

insaallah

jinggo said...

semoga berjaya dengan projek anak yatim tu......

ryurisora said...

bedabak beso header ko, ni org rabun power sampai 1000 pun blh nampak.huuhuhu.

mesti ko tngh tido kat pejabat skarangkan? hehe

♥chentaMAYA™ said...

nak gi umah ank yatim?
waaahh!
nak it0t!!!

Hidemichimomotani said...

Boleh kot apply jd cikgu pendidikan seni....kat tabika kemas...hehe.

mrblind said...

bapak besar header..berlagak la tu..hahaha

eliza said...

cantik pun =)

semoga berjaya dgn projek itu..

patungcendana said...

aku suka yang ada gambar kau tu...dah tido ke belum ni?...:-)

Pok Li said...

Selamat berbakti

sutera putih said...

hahahahha,,,
Aku pun penah tipu xtdo 78 jam,,,
bapok lah besor tagline ni,,,
tp,,, cun jer,,,
aku suka,,,

DIK AN said...

You...

I...

Tak...

Pegi...

Fiziy said...

confident je 98j? btl ke? official ke? hehe

Pettoo said...

Lu trus genapkan jadi 150jam...baru nampak gempak skit..

k.e.r.i. said...

lepas ni letak signboard yg kat tepi jalan.

"plaza tol sungai besi 1000 meter"

Shahrul Azry said...

astaga,,
i belom buta lg
dik an je rabun :P

bokbon said...

besar kepala ketapi pun, ada gua kisah?

heh!

Nurul Aimi said...

obses sungguh kamu dgn hijau..

@t00neY r00neY® said...

tape tape...
header besar xde orang kisah..
adwe aku kisah?
ko pon xkisah kn header ko besar

paiseh said...

gua dah auto-latah ime bukak page ni tadi. hahahaaa..! macam billboard woo..!!

amirnazrin said...

98 jam tak tido? seb baik ko jujur kata ko tipu.

BudAk hijAu said...

farah
~ade..kamu wajib tau..

kejora ku bersatu
~e,salah lak name ko.hehehe..aku spisis mamalia+borganvila...apakah..?hahaaha..

dato
~lain la sb aku tkr dol...haih..

life saver
~yeke..?mate aku nmpk lebih..mst sb xtdo kn..adeh.

arah
~hahaha...o hmpir kne lngr..tapi aku yg melnggar..kui3..

kak nurul
~yezzza..kita serupa..hehehe

fadh

BudAk hijAu said...

fadh
~aku mmg gedik...sejak azali ok..hahahah..

aku..dia..kamu..
~ok...mari lah buat srg 1..hehehe.

ab
~kamu waji kn,kn,kn..? :D

jinggo
~insyAllah.

ryrisora
~aku rabun power die 18000.2 la kne wt bsr2..hahaha..

chentamaya
~jom..8mac....join tau...

hidemichiomotani
~tabika kemas dh kne tutup...kui3..

mrblind
~aku mmg.diva ok!hahahahha..

BudAk hijAu said...

eliza
~cantik ke..?terharu tau..hahaha...maceh...awk join x...?

patung cendana
~dh tdo seharian..kat opiz..hahaha.

sytera putih
~cun...?taglne ke aku...?hahahha..

dik an
~huhuhuhu..majuk ngn u!!

fiziy
~betul..akuade record..nk tngk..?kui3..

keri
~dh ade la..dpn umh aku..wakakaka.

sarol
~sb dk an rabun la wt bsr2 nie..hehehhe..dia la punca.wargggh!!

BudAk hijAu said...

bokbon
~lame xnmpk kamu..bz ke..?nt wa buat bsr kpla kpl terbang la plak...heheheh.

aimi
~sngt obses...hahaha..

tooney
~hahahah..ko tau xpe..

paiseh
~hahahhaha..perli 2 weh!!

amirnazrin
~hahahah...aku mmg jujur...haih!!

mugiwara said...

sukati kau a nk pakai tag besar2....
bukan gne jari tgn aku pun...

hrap2 berjaya la hendaknya projek g umah anak yatim tu ek.

kem salam kt sume yg hadir nnt ye.

maceh~

i.am.belle said...

hohoho... GEDABAK besar tagline mu itu. barulah da' bomb. ngeeeeeee