CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 11, 2009

nasi goreng ikan masin.

abang an-dy aka paan telah meng-TAG aku lagi sekali.haih.sungguh berani die.nak kena sumpah ke?Tag nie aku tak ingat bile.mungkin tahun sebelum masihi.mungkin juga tahun gajah.mungkin.aku sebenarnya sangat malas menulis sekarang.tapi bila aku tengok buku 555 aku.aku dh utang 168 TAG.so,nak tak nak aku terpaksa menjawab beberapa dulu untuk memestikan rekod mr blid tidak menjawab tag tidak di pecahkan.ok.jom tengok ape benda die nak tag.cis.

sile bace tanpa ragu-ragu dan abaikan ape yang patut di abaikan.

5 Fakta tentang diri:

1) jenis yang sangat simple dan slumber.tak kisah ape pown.ada aku kisah??heh~
2) keras hati+keras kepala=batu!
3) sangat suka kaler hijau.suka avril lavigne.die pown suke aku ok!
4) cepat buhsan.perangai berubah-ubah mengikot perubahan cuaca dan iklim.
5) suka ada ramai kawan.suka berjalan-jalan.jom cuti-cuti mesia kawan-kawan.nak tak?

5 perkara menakutkan dalam dunia:
1) kawen.(takot tak kawen kot)harharharhar
2) Ujan lebat+kilat+guruh+angin kuat (sumpah aku takot!)
3) Tak dapat balik kampung masa raya (untuk record penah sekali.thn lepas.haih!!)
4) takot ngan boss aku.hope die bace.sebab die cakap aku tak takot kat die.haih.
5) takot kantoi.ape-apelah.

5 lagu buat masa sekarang:
1) womanizer
2) just dance
3) hot n cold
4) that's not my name
5) dan ku biarkan kau terlepas.(maskara punyer hal la nie!hahahaha)

5 perkara yang selalu disebut:
1) sengal~kepada sesiapa sahaja.tak de pengecualian.
2) semak~di saat aku terasa runsink!
3) gila~bila2 aku nak sebut!
4) diam ah!~malas nak layan org!
5) mangkuk~selalunya merujuk kpd mangkuk tingkat ataupon mangkuk jamban.sile pilh yg mne anda suke.
6) kepala hotak (pengaruh abg aku neh)
7) suka ati ah~suke ati aku dan suke ati ko jugak.

die mintak 5 tapi aku jawab 7 kn...?suke ati aku ar.ade aku kisah...?harharharhar...


5 perkara yang amat bernilai:
1) broadband-siapalah aku tanpa tenet.
2) mak aku (i lap u walaupon kita tak sehaluan.hehehehe)
3) abg aku.yg no 2 je.yg sulung tak kot.hahahahahaha. ( i lap ur money.heh!)
4) novel yang member aku bagi.free ok!
5) hp aku.nanti mak aku nak cari susah.mak aku garang ok!

5 perkara pertama kali dalam hidup ku:

1) dok asrama dan kena amaran buang asrama selepas seminggu!
2) excident.aku form 3.time PMR.menguji keimanan betul.
3) drop 5 paper.sebab tak suke lecturer,die bajet die best!!
4) dapat A math mase SPM.aku sepanjang tahun tak penah lepas C.asik dapat D jew ok.
5) berjaya memecah record tak tido dalam kelas jepun.

5 blog yang nak di tag:

bape kali nak cakap aku dah insap nie.tak nak tag sapew2.

tapi sapew2 nak buat.silekan.nanti tuntut mcD ok.

tapi.tuntutan hanya selepas tamat boikot.as usual.





sekian laporan saya untuk waktu ini.kembali ke kerja!!

p/s~sile abaikan tajuk.

24 komen:

This is Mine said...

err...

tag sy berada di rankinh no brape tue??

nk tau gak nieh...

hikhik~

;)

BudAk hijAu said...

tag anda no 166!harap maklum.hehehehe..

vidadarisakura said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

semalam aku beli baju kaler hijau lagi..

harap maklum.


sumpah aku nda minat hijau but dey said aku kelihatan damn hot dalam hijau..


lalala

ya!teda kaitan dengan entry!
lalalaa

ryurisora said...

aku rase bos ko syok kat ko la...

BudAk hijAu said...

vivi
~bleh mndatangkn bulan aku betul ko neh!!

ryurisora
~aku pown syak cm 2 la.hahahahah..

nurdaniella said...

salam, ceh.. tipah tertipu.. ingatkan nak citer tentang keenakan nasi goreng ikan masin.. dah meleleh air liur dah ni..

BudAk hijAu said...

nurdaniella
~aku lapo mse tulis entri nie!!!

LotsOfLove-Pearls said...

wahahhaa..
banyak giler tag..
mujur ar aku xder tag u..
kalau ader mencecah 201 k0wt hutang..
ngeeeeeee...
jom cuti2..

sultan said...

dalam list takot tu tak ada antu pun. jd ko tak takot antu la ni. ah... aku tak caye...

BudAk hijAu said...

lotsoflove
~aku nie muka TAG kot!!cis.

sultan
~antu takot aku ok! :P

hajime said...

jum2!
mcd...

arfahadnan said...

ko amik kelas jepun ker?

DIK AN said...

Nak sumpah abang saya? Berani ke? Hehehe...

-Adik Abang An-dy

Fadh said...

jgn ko tag aku sudah!!!

LifeSaver said...

aku suka gmbr itu!!!

vidadarisakura said...

agak2 adakah nasi rebus ikan masin??




















lalallaa

eliza said...

tahniah kerana menjadi perajin menjawab tag..

*sayurnara..hehehe

abduljabbar said...

fuh. 168 tag. x agak2. rasanya bile boleh habis tu? kene tekun tu...teruskan teruskan...hehe..

patungcendana said...

aku pun ada tag yang belum dijawab...huhuhu

re: kau setuju dgn tajuk tu...aku rasa aku pernah dengar lagu yang guna tajuk ni...

sEmut said...

ah. ada gua kisah?






:p

NaD said...

aku bace tag ko dari mula sampai abes...
bile last skali tuh..
aku bace...
'sile abaikan tajuk '
pastu..
aku scroll balik ke ats..
nak tengok pe tajuk entri ko..
hahaha!!!
pastu baru aku pasan...
" la...tajuk takde kene mengene langsung...cet! "

ab geldofg said...

:)

sutera putih said...

Cek suk pic 2,,,
menarik,,,
lagi 1,,,
baik punya tajuk...
hehe...
Eh,,,
salam,,,