CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 12, 2009

untuk kau dan kau.

edisi : tekanan.

maap.entri aku hari ini berbaur emosi tak keruan lagi.cit!!
korang boleh anggap aku tengah datang bulan walaupown aku sebenarnya dah monopos.ok2.dah.sape baca abis setakat ni.jangan bagi tau orang.

ada dua perkara aku nak tulis.

satu.

untuk kau yang dah jumpa blog aku.dan dah membaca blog aku.dan yang penting kau dah baca entri aku semalam.entri edisi meroyan.dan entri itu untuk sape yang makan cabai die terasa pedas.itu untuk golongan yang tak makan pedas macam pjoe.tapi yang jenis tahan pedas.sile abaikan.

aku harap kau stop baca blog aku.aku tak suka.untuk kau saja.bukan korang.paham?sumpah aku sies ni.kalau kau baca dan diam tak pe.tapi kau bising.macam pompuan.

itu satu-satunya entri untuk kau.takde lagi pasni.

dan.MAAF.

sekian.


dua.


untuk seseorang.bloggers?mungkin ya.mungkin tidak.tapi kemungkinan ya itu lebih tinggi.so,lantaklah.kau tak suka aku kan?fine.macam la aku suka kau.kalau tak suka.dok diam-diam sudah.tak payah bagitau orang.dan menyebabkan aku tulis entri ni.kau punya pasal,suma orang kena baca.cit!!

dan kepada sesiapa yang tidak suka aku tulis macam nie.ada aku kisah?macam la masa aku nak tulis aku pinjam keyboard kau.


sekian.lagi.

................................................................................................................



sumpah aku emo.tapi sile ym aku seperti biasa.tiada carutan mesra seperti di entri lepas.hahahahahahaha.

aku dah kembali normal.jom makan mcD.aku belanja.guna duit korang.tapi.as usual.tunggu tamat boikot ok.

sekian.lagi sekali.


p/s~aku dah gile ke weh.sumpah aku takot.tak mau buat entri macam ni lagi.mengangu kitaran piriod aku je.

59 komen:

- - - - - - - APISZ- - - - - - - said...

dah monopos ke..patot ler tak betoi je..muahahhahhaa...


(^_^)

BudAk hijAu said...

apiz
~diam2 sudah!!haih...

patungcendana said...

hehehe...marah betul kamu...tapi aku pun perhak buat entry macam tu untuk kawan aku...tapi, sebab dia pun blogger, dia fire aku semula dalam blog dia...jadi la adegan firi memfire dalam blog...stress...

sEmut said...

jom. jom main futsal.

aKu..DiA...kAmU said...

Senyum tu ble meredakan marah! Lu try senyum tgk! ;p

Hidemichimomotani said...

meh aku azan kat tinge...hehe!

BudAk hijAu said...

patungcendana
~sorang 2 bukan bloggers.sorang 2 yer.nak perang jom la ckp kt die.hahahahha.

semut
~ko main kt mne..?aku main kt sport planet shah alam.

aku..dia..kamu
~dh.dok gealk nie.ngeeee~

hidemichimomotani
~sah aku terbakar pas ko azan.hahahahaha...

sEmut said...

same la. situ pilihan utama. agak agak miskin gua terjah padang seksen 8 je. haha





sekarang tengah miskin. huhu

besi said...

sayang bersabar k...jgn marah2
heheehh

BudAk hijAu said...

semut.
~dulu wa main kt ISF.SEK 15.skrg dh tp ma...haih!

besi.
~baik la syg.seb bek u ade.

*DIK AN.jgn g tau ABG AN-DY ok..hik3!!

sultan said...

sape yg dah wat onar tu. bior aku turunkan hukum lari keliling pinggang kat dia...

~0~ said...

Sabar itu separuh dari iman. Senyum itu sedekah.

Tapi kalo dah marah balun aje jangan pendam nanti jadi barah dendam plak.

Senyum sampai tinge

Sweet Thinker said...

hoh. apekah?

ab geldofg said...

ksian aku dgn ko...;(

BudAk hijAu said...

sultan
~hahahaha.aku nk srh die lari setempat jew neh.

~0~
~hahahaha.setuju!nak air suam segelas.lalala.

sweet thinker
~apekah...?erkkk..nk jawab ape neh.buntu!

sutera putih said...

Awat lah duk emo sangat ni...???
sabaq nohh...

Dato Paduka Masri said...

aku tau kat sape ko emo ni.....

BudAk hijAu said...

sutera putih
~tngh try sabaq nie

dato
~ko tau xpew.dok diam2!!

paiseh said...

gua dah ok dari keputihan..
lu tak abih2 lagi ke..? hahahahahaa..!!

kay said...

nak nasihat,tapi semua org dah nasihat..pandai2 la nak hidup..

BudAk hijAu said...

paiseh
~lu pown mengalami keputihan.cis.

kay
~tngk wat2 pandai.:D

Shahrul Azry said...

ha3 mungkin sbb dik an xde kot ;)
meh join setan kami..tp sblom join anda kene baptis dgn vi dlu :P

eliza said...

jgn pusing2..biarkan sja si polan itu.. bikin semak dunia sja.

*aih kata dh menopos..
ni blh risau psl kitaran piriod plk...hehehe :p

BudAk hijAu said...

shahrul azry
~kamu tau x mane dik an sy...?huhuhu..

eliza
~konpius kn..?sy pong konpius neh!! :D

nAd.dOt said...

singgah mentengok kamu..hee~

ryurisora said...

jom p makan mcD =]]

BudAk hijAu said...

nad.dot
~maseh lah yer :D

ryurisora
~jom.ko blnje aku abaikkn boikot!!

Fadh said...

alaaa biasa laa hidup nie kan...xde masalah bukan hidup namanya...mati pun ada masalah...nie kan plak hidup...tapi adakaukisah semua tue...xde kan...

LotsOfLove-Pearls said...

Oit...
rupenyer..
budak hijau..
ignore jer dier..
xder faedahnya lyn dier..
ko marah2, dier lek jer kat luar tue..
sengih2 lagi..
mesti dlm hati dier..
"ngeh, ngeh, ngeh..
bangganya aku buat Yan marah2.."

**dia yang membuat anda marah menguasai anda..

LifeSaver said...

x lama lagi ok la kitaran priod tu..maybe sesungut kot..hik3

arfahadnan said...

sabar lah...

*aku suka MC D gak..

~Cinta Cukulet~ said...

saya cadangkan anda makan jamu mak dara...amalkan 40 bijik satu hari yek..hehehe..

vidadarisakura said...

ada aku kisah?


kakaakka

madbosco said...

weyy!! hang dah monopos kaa ? laa, aku ingat tak baligh lagii... ?

yess..gud, meh truskan memboikot..

i think u nie cam ser & tak centre.

patungcendana said...

kau adalah cintaku yang tidak wujud dalam realiti.
kau adalah cinta yang hanya aku mimpi....

pandai gak kau berpuisi...:-)

nak berperang nanti panggil aku ok...aku beri moral support...hehe

wahyudimy said...

Perempuan yg marah sgt seksi.Kesimpulan,entri ni menggoda.Muahaha

CIVIC Power said...

Salam. lama tak singgah..
Singgah2 aje mengamok mike..
Teman diam je kot.
Sabor je la yong.

inna hayati said...

dah menopos??
urphm.....

corneamelayu said...

bila xdeentri mcm ni, maknanya no entry akan?...

hestyrezyuda said...

wakaka.. lawak lah ko nih
tapi tak pe.. aku pun kadang2 emo tak menentu walau aku memang tak monopos pun.huhuhu

F A R Y N said...

oit ratu toyol,
meh sini aku nak kasi komen yg BERILMIAH dan BERHEMAH...

aku tak khatam la sgt baca mamat yg meroyan itu..oopss..lelaki manade penyakit meroyan.

bagi aku dia tak abis blaja apa maksud URL dia tu...mungkin aku patut hadiakan dia KAMUS DEWAN BAHASA..nanti la aku mintak secara percuma daripada ayahanda tercenta..

kalau dia berani singgah blog aku,silalah.aku tunggu dengan mesin penebas rumput...hahahaa

fia.COMEy said...

PEDULIK APE AKU!!

ADE AKU KESAH!!

LANTAK KO LA!!

ADE AKU HERAN!!

hehehehe ceitt... mcm aku lak yg ko EMO kan..

wei jom MCD aku tak de KIRE nye BOIKOT-BOIKOT nii..

aku terus BOIKOT nak g ISRAIL..
aku takkan beli MCD kat ISRAIL...
tuh nama nye BOIKOT... kekekeke

weiii.. ko EMO ke.. LANTAK KO LA..

yg penting KO nye peyed SEMPURNA..

ape ade ORANG yg x ske BLOG ko..??

LANTAK KAN je la..

ape kata ko gune EMO MOSE (betul ke aku eja nii..kekeke) yg letak kat mata tuh... :P

AKU NAK KOMEN PANJANG LEBAR...

PEDULIK APE AKU...

wei ko nak MEGGI ke..?? BOIKOT dowh.. hehehehee

mrblind said...

macam tahu je sapa?hahahaha..dah nak putus haid lu ni gua syak..

DIK AN said...

Kadang2 komen I boleh masuk. Kadang2 x boleh. I pun dah x paham kenapa...

Anyway, apa yang diorang dah buat kat u? Cian dia...

Farah Aminuddin said...

jom2 MCD :D

BudAk hijAu said...

fadh
~mati pown ade mslh kn.cis.mmg pown.ade aku kisah.huh!

lostoflove
~yezzza.aku jz nk bgtau yg aku pown xske die.hehehe.

arfah
~jom mcD.

cintaku cukulet
~40bijik..?deb dh ambik 58bijik arini.ok kew..?

vivi
~xkisah!!

madbosco
~aku xcenter mcm ko kn,kn,kn..?hahahaha

patungcendana
~ok.tngh siap sedia bala tentera neh.hahaha.

BudAk hijAu said...

wahyudimy
~malu i tau u ckp cm 2.lalalala.

civic
~i sbr sn u jew tau.hak3..

inna
~sile pecaye!

corneamelayu
~yezzza!no entry ok!

hestryzyuda
~lawak kew beb.aku tngh marah dowh.cis.failed..

faryn
~ko tau xpew.sumpah die xbrani masuk blog ko.hahahah.

fia.comey
~pergggh!ko wt entri kt ruangan aku kn.cayalah beb.i lap u lah.. :D

mrblind
~ko tau xpew.hehehehe..

dik an
~mne abg u...?windu die neh..

farah
~jom.u blnje.i on jew.heheheh..

budak biasa said...

emo.
=.=

biasalah tu.
hee~

NaD said...

kalo dato masri ko tau ko gado ngan sape...
aku lak tak tau ko gado ngan sape..
aaaa...
perlu ke untuk aku amek tau???
nak kene amek catatan ke camne nie?
heheh!!!

FaDZzDaF MoHdDhOm said...

baru je x jengok ko beberapa hari dah meroyan eh..
tp betul jugak pe ko kata tu..
same as me..
da sorang minah cnn tgh menyebarkan bahawa aku ada blog satu kelas..
selama ney aku sorang je ada..
dorang cm ketinggalan sikit..
ngok betul!

p/a:awalnya ko menopos..hehe

k.e.r.i. said...

memang betol-betol kitaran terganggu la ni.

lepas valentine mesti ok.

Zeela LaLaLa said...

lalalalalala.aku maafkan kau. takpe. hihi

@t00neY r00neY® said...

phew,..
sabar ye...
jgn ko jd ijo lak...
jd hulk taim marah...

take care darl!

Rajuna said...

apakah persoalannya sekarang senah?

LotsOfLove-Pearls said...

Saper ker?

jinggo said...

AIKKK....
bukan main marah lagi kawan tu.....

ann frendly said...

Jum kite g McD....makan McFlurry untuk redakan kemarahan kamu itu... jom..jom...

BudAk hijAu said...

budak biasa
~emo mmg biasa ngn aku.heheheh..

nad
~ko xyah tau.kang ko pwn tb2 dtg bulan..hahaha.

fadzzdaf
~ko selalu tngk aku eh..?maseh!hehehehe..

k.e.r.i
~dh lps valentine..xde efek pape pown..hehehe.


zeela
~tada maaf bgmu..hahahah


@tooney
~nt aku bg ko pic aku jd hijau k.sungguh.aku xtipu..heheheh..

rajuna
~senah xde...tipah ade la.. :D

jinggo
~mmg xmain2 mrh i neh..hehehhe..

an frendly
~u nk blnje eh...?iok jew..jom! :P

fia.COMEy said...

I LAP U to gune kain LAP TINGKAP.. wakakaa,,

yew la.. aku leh baca bLOG yg org cam aku je..

KALU Org-ORg pening aku ..

wakakakaa...

ok ko pon slalu gak kan jengah BLOG aku...

sambil2 ilang kan penat

aku ske komen2 nii..

:D ............