CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 5, 2009

meroyan di YM

hari ini,5 feb 2009.

maap.aku agak kebizian.sebenarnya takde laptop nak on9.haih!

hari itu,3 feb 2009.

seperti entri razor.ym sampai lebem.

aku telah memulakan satu sesi confrence di ym.

antara ahli-ahli confrence adalah.

aku,razor,dato paduka masri,mr blind,alif mikail,faryn,hajime,john doe,dzulkarnain,darab dua.

tu jew kot.kalau ade yang aku tertinggal.angap jew aku hilang ingatan masa menulis entri ini.

sesi kutuk mengutuk dan bergosip serta mengenakan antara satu sama lain adalah agenda utama.

confrence macam orang gile.orang gile meroyan pown tak macam tu aku rase.aku kat rumah mase tu.so,nampak tak yang lain-lain di opiz takde kerja,dalam bahasa yang baik.dan dalam bahasa erti kata lain.mengular.hek3.

bila mr blind ngan razor mula cakap bahasa isyarat konon-konon la,tapi aku rasa tu bahasa Ganu.aku rasa la.aku mula penin.confrence dalam bahasa ganu bermula.sumpah tak paham.

confrence tamat apabila mr blind nk pegi hisap rokok.heh!

ade sape-sape lagi berminat nak memeningkan kepala di ym?heh~

*aku sngguh kebosanan bila di opiz.entri aku nie sebelum memulakan sebarang kerja.kalau boss aku tau.sumpah aku kena sumpah.lalalalalala.

33 komen:

alif-mikail said...

hah! aok mmg slow... ahahaha

Dato Paduka Masri said...

sumpah kepala aku sakit lepas ym dengan ahli2 yg agak agresip

~0~ said...

bahasa ganu ok lagi..jangan bahasa kuala berang da...

mrblind said...

petang gua nak bukak sembang petang bersama blogger..sila on YM lu jam 3 petang..

topik: menghancurkan razor..hahaha

sultan said...

korang ada gosip pasal aku tak. sbb 3hb tu ntah nape aku tersedak2 lain macam...

Dzulkarnain Mohamad said...

cuba ym razor..mmg boleh lebam bijik mata..buat alasan ngantuk nak tido br dia brenti..haha

vidadarisakura said...

kalau la aku terjoin
sumpah kamu nda paham dgn bahasa aku yg berkecamuk

This is Mine said...

wah!!!!!!!!

nk join gak!!

*sebok je bdk nie..

tapi x kisah la!!

nk join gak!!

boleh x??

boleh x??

akak ijau...

nk join??

kuala tganu ke... kuala berang ke....

leh trima lagik...

kalau bahasa v... agak2 pening.. tapi leh tanye abah...

hehehe...

nk join ek...

plizzzzzzzzzzzzzzzzzz????

F A R Y N said...

aku benci bdk ijo!!! siyes aku benci beliau...beliau mengabaikan aku kat conference tu..sebuk sungguh melayan jantan2 kabaret itu...


sayang!! kita clash!! u cari aweks lain...hahaahaha

ABANG AN-DY said...

Nasib baik I tak terlibat benda lagho sebegini.

* Hehe...

LotsOfLove-Pearls said...

berminat..
nak blaja ayat2 'cinta' dlm conference..
hakhak..
lebam2 ker?
takutnyer.. huhu..

ryurisora said...

budak ijau..aku dah add ko kt ym. nak tengok camne ko meroyan.huhu

BudAk hijAu said...

alif-mikail
~ko slow la sngt!hahahah

dato
~aku terus pengsan.

~0~
~aku mmg xphm.adeh

mrblind
~ok.wa tnggu. :D

sultan
~ade la...name ko wajib.hahahah..

dzul
~tau xpew.aku sampai lebam jari.wakakaka

BudAk hijAu said...

vida
~hahahaha...cmpr bhsa ko.aku lg penin.

this is mine
~jom join.

faryn
~ala...i ingt u jntan jugak.i konpius la u.hehehehe..

abang an-dy
~lalinks...bile nk add ym i...?lalalalala.


lotsoflove-pearls
~sile taip "ON YM"

ryurisora
~jgn sampai ko yg meroyan ok.

iyan said...

aku workaholic...
tak pandai nak berYM waktu kerja...

BudAk hijAu said...

iyan
~ceh..meh cni id ym lu...xpuas ati neh...hahahahha.

mugiwara said...

kalau ym nnt keje xsiap...
enchek bos marah.
padan muka aku...
haha.

patungcendana said...

salam.
jangan pening2...jom gi shopping kat the husband store... :-)

BudAk hijAu said...

mugiwara
~boss aku pown dok ym ng aku.best kn..?hahahahaha

patungcendana
~teringin jugak nk pegi..hehehehe..

ab geldofg said...

erk...mroyan tu apa?....

KARKADEWA said...

ON YM..
tak bleh pon?
haha...

paiseh said...

mrblind pegi hisap rokok sebab tak cukup lagitahap kepeningan beYM dgn lu gua syak.. lu je pening sorang2.. hakhakhak..!!

@t00neY r00neY® said...

aiseh..gua dedikasi taim kije,...
baik kn?

BudAk hijAu said...

ab geldogf
~meroyan 2 sejenis santapan di raja.

karkadewa
~aku dh buzz ko.pehal xley lak...?

paiseh
~yela..aku xphm die ckp..bkn penin jew.pengsan trs.hahahah.


@tooney
~dedikasi lagu kt sapew...?kui3...

Kurt Kuden said...

best kan base trg? haha

BudAk hijAu said...

kurt kuden
~best sngt sampai xphm ape.hehehehe.

diskopi said...

kalo nak layan artikel-artikel bi-lingual yang sempoi, santai, serius, politikal dan poyotikal, sila ler lawat blog studen UKM kat:

http://diskopi.wordpress.com.

timer kaseh keraner kasi laluan.

k.e.r.i. said...

bahasa tranung la beh gu.

tobak mung mutoh hija.

supe nama mung.

- w.E.r - said...

:)

one love said...

hahahah!

sumpah jadi alat pengesan gempa bumi!
boleh? hehehe

rose emely said...

jom minum susu...

nazirul mubin said...

best ke ym..hehehe singgah la blog sy

eliza said...

nasib aku teda..kalau ada..
hahahaha...dan hehehehehe.. ja mampu aku taip...

heh..