CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 8, 2009

berMASKARA bersama-sama...

maskara 13.

besttttt!tah la.aku tak tau nk cakap cm na.so,aku tak nak cakap.hahahah.ramai blogger's malam tu.tapi aku kan pemalu.so,dok diam-diam sudah.tapi,razor,dato paduka masri n vidadarisakura juga kak nurul aka one love tidak membuatkn aku duduk senang.hehehee..

best dapat tengok ku chi,jonos,fynn jamal,ana raffali,adam kasturi,pipiyapong.aie tak dapat datang,so ganti dengan ujang.

korang boleh baca al-kisah kat sini.sebab aku tak pandai mengulas aka malas.hak3..

pas rumah pena.aku,razor,dato dan kak nurul bergerak ke rasta TTDI.saja menghabiskan sisa-sisa malam.sesi luahan persaan telah bermula.kesentapan bermula jugak.hahahahaha..sentap yer bang?kahkahkahkah..sesi berbual-bual dan carut-mencarut tamat pada pukul 2pagi kalau tak salah aku.

papehal pown.best dapat jumpa korang suma.

nah tengok pic smlm.


RUMAH PENA




RASTA-akiviti luahan rasa aka sentap!hahaha..



AKU dan VIDADARISAKURA gadis perasaan comel!lalalalala..asal ko pakai hijau ha?



AKU dan FYNN JAMAL-die sangat best!





ok.sekian saja setakat ini.

p/s~sapew pegi rumah pena malam 2.sile agkat kaki!!aku nmpk ramai blogger's.tapi sb aku tidak se-glamor kak nurul aku dok diam-diam.lalalalala..

54 komen:

vidadarisakura said...

cis!
aku rasa semalam aku yg budakhijau tersebut..
haha

neway rugi siot nda ikut lepak!
cis..
tapi kira besukur la kamu..nda payah pikir2 subtitel utk setiap pekataan aku..

haha

sEmut said...

nasb baik paparazi tak snap masa gua tersedak bihun pena.

:p

BudAk hijAu said...

vida
~ko cakap laju beb.sumpah xpaham.hahahaha..

semut
~owh.kamu ada.fine!!!

hahahahah..

vidadarisakura said...

cis!
biar laju yg penting comel
haha

eliza said...

jelas keseronokan di wajah anda2 semua..
best2.. :)

kueh bakar said...

dak ijo tak pakai ijo?

Dato Paduka Masri said...

hahahahaha... malu la sangat ko...

vida memang dah hyper aktif.....

~d!b@~ said...

heeee p jugak :P

tapi malas la nak angkat kaki haha!

@t00neY r00neY® said...

aiseh..
jupe di lain kali la eh...
hihi

ryurisora said...

tahniah di atas kejayaan majlis tersebut =)

This is Mine said...

jeles2x!!

Haa....

nk ikot korang gak!!!

huhu....

BudAk hijAu said...

vivi
~perasan!!cis.

eliza
~yeaa..mmg syok abis!hahahah..

kueh bakar
~aku nk sembunyi identiti..hahahah.

dao
~aku kn pemalu.sile pcya...hahahah..

diba
~nak vdoe ana raffali smlm!sile email sy..heheheh.

Dzulkarnain Mohamad said...

nampak best je maskara neh..

~ikhlas tapi jauh~

BudAk hijAu said...

@tooney
~cess..bile?

ryursora
~asal ko xde?

this is mine
~mm ptt jeles...heehheh..

BudAk hijAu said...

dzul
~sies best sngt!ramai seniman n sasterawan kot...heheheh...

wahyudimy said...

Alahai,ramai rupanya akak2 comel.Kalau tau,stay lama2 :)

ps: pertama kali singgah.

Ajami Hashim said...

:-)

org kata warna hijau ni tanda kuat jeles.. hahaha

BudAk hijAu said...

abg ajami
~sy hati kering!!hahahahah

vidadarisakura said...

terimakasih wahyu~




lalalala

Pyanhabib said...

oooo...pegi rasta, hem!

BudAk hijAu said...

vida
~malas lyn ko!

pyanhabib
~yela..asal xjoin!!huhuhu..

Zeela LaLaLa said...

oho..
bestbest!
ajak aku lain kali.
aha;)

vidadarisakura said...

er...sepa budak pakai baju ijaw tu?
comel la dia..

ai tahu itu bukan u.

yakin!


-ini bukan c vv comel-
sekian


.............................
apala bangang komen ni nda boleh anonymous..
cis!

BudAk hijAu said...

zeela
~sile join di lain kali ok!!

vivi
~apa sengal sngt ko mlm nie...wakakakak..

mne vdoe adam kasturi aku.lambat tol!!

iyan said...

asal tak tegur aku?
aku sedap tido kat umah...

pjoe said...

jadi betulla tu kamu

Awan Lahon said...

ramainya orang

BudAk hijAu said...

iyan
~kan aku msk dlm mimpi ko smlm..xpasan jugak?cis.

pjoe
~betul!10markah tapi tolak -11 sb kamu sombong!hahahahahah..

santek kepala baru kamu.sies xtipu!!

BudAk hijAu said...

awan lohan
~mmg ramai!heheheh..

addyaholix said...

jumpa di yang akan datang. mungkin!

patungcendana said...

salam
re: bukan tak bermakna hidup tanpa hp, cuma takde kawan je...phone numbr aku sendiri pun aku tak ingat...huhuhu

mugiwara said...

aku pemalu.
korg glemer...
aku sape?
lalu blakang korg pun korg xtau...
huhuhu~

mrblind said...

hahaha..lu tak perasan gua kan..

Tny said...

Owh?! berjumpa Fynn in person? Mesti byk cerita yg korang berborak..

Kucaie said...

bestnye lpak2 ngn bloggers..!!

apisz said...

aku cilok gambar ko untuk blog aku...muahahahhahaha...


(^_^)

peace...

Pok Li said...

tumpang tengok :)

scha said...

kak fynn memang best giler...
+___+
ngee~~

one love said...

hijau ni hati kering!
akak suka hijau!!!

tanyala sesapa yang kenal...
hijau nombor satu...
no 2, merah
then kuning!

hahah reggae

razor said...

nasib aku tak join.


*dato, dia tak timekaseh kat kita pun kan? takpe2...lalala

razor said...

eh chup!

apahal nak label2 kat gambar tu ha?

lalalalala

Pengejar Masa said...

cheh, Rasta tu dekat ngan umah aku dah

Fadh said...

maskara??? yang org pmpuan letak kat mata tue ke?

tasikmerah said...

laaaaaaa.......... tak tau pun kamu pergi. kalau aku tau dh lama aku sergah. he he.

harap jumpa dia lain maskara ye. :)


.

jinggo said...

eeerrmmm....
bejaya jugak program tu....

LotsOfLove-Pearls said...

Wah..
Seronok seh..

ainfazrin said...

Saya pergi! hehehe. tapi tak lah femes mcm blogger lain. :)

nanti jumpa di maskara lain ye? insya allah.

BudAk hijAu said...

addyaholix
~mungkin!

patungcendana
~nak no hp..hehehehhe..

mugiwara
~eleh...aku pown same.glemer apo bondo!!

mrblind
~klu btl lu ade wa dh ketuk ple lu dlu!!cis!

tny
~fynn sngt best!!

kucaie
~best sngt!heheheh..

BudAk hijAu said...

apiz
~hahahha..nk i jd model u kew...?wakakakak

pokli
~sile pokli..sile2...

scha
~yup!best!hehehehe

one love
~hati keing...?10 markah..hahahahah...

razor
~weh..pehal lak aku xime kasih!!ok2..time kasih yer..ske ati aku r nk lebel kew hape kew..asal..ko sakit tngk..?

fadh
~yela...yg kasi bulu melentik 90drjah 2...hehehhe..

BudAk hijAu said...

tasik merah
~laaa....tau akak pegi tapi xtau yg mne 1...hahahah

jinggo
~sangat berjaya..heheheh

lostoflove-pearl
~mmg pong! :D

ainfazrin
~huhuhu..sy pong xremes jugak..adeh!!

cik puan daun said...

hai budak hijau.. :)

pergi maskara juga ek?
lenkali leh jumpa..
enjoy sangat kan malam tu.. :)

xfifax said...

aku pon dah jumpa kq fynn di kedai makan beliau.
beliau BAHAGIA ok!
suka kq fyynn.

;)

Z said...

cantiknye Fynn :)) Kamu comel juga ye Hijau :)

org Sabah ke?

vidadarisakura said...

jau!!

haha!!

ko orang sabah weh!
yes!!
jangkitan berkesan..
hahaa