CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 7, 2009

apakah?

aku kena tag nie mase kurun ke 18 masihi kalau tak salah aku.sape tag aku?abang an-dy aka paan.fine.i jawab.

tag-nye berbunyi begini :Use Google Image to search the answers to the questions below.
Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer.

After that tag 7 people.

hekeleh.ape senang tag nie.senang bagi aku orang-orang yang sangat banyak masa di opiz.yeaaaah!

today is sabtu.boss takda.let's enjoyyyyyyy!!


– the age of next birthday –



aku baru cukup 22thn eh walaupown kalu ikot tahun wa dah masuk 23thn.tak adil.


– place i’d like to travel –



dubai.macam santek jew tempat die.ade sape2 nak bawak aku pegi sana?paan?

– a favourite place –



bilik aku.kadang2 aku suka dok sorang2.layan perasaan kew?wtf!!nie bilik sape tah.aku rembat jew.sebab pic bilik aku takde dalam google.haih.

– a favourite food –



laksa.laksa utara ok!marvelesssss!paan,u suka tak?i pandai masak Nasik goreng ayam kunyit ok.rase nak masuk minang i sekarang tak?walaweh..

– a favourite thing –



accessories.like earing.ring.necklace.bangles.sunglasses.kata pompuan.memang la.lalalalalalala..

– nickname i had –



budak hijau.takde pown dalam google.tak suke.panggil aku yan pas nie ok.


– a favourite color –



of coz hijau.sumpah aku suka hijau.tak kisah la hijau macam mana pown.dari hijau pucuk pisang sampai hijau pucuk paku.suma aku suka.paan,u suka hija gak kn,n,kn...?same ok.hak3..

– college major –



mechatronic.(robotic)


– name of my love –



my mom.


– a hobby –



tido bila ada masa lapang.kalau tak da masa pown tido jugak.tapi sekarang macam susahtido malam.apehal ar?

– a bad habit –



mengantuk di opiz.asal masuk opiz jew sangap.tambah2 nampak muka boss.sumpah rase nak tido sampai esok.


– my wish list –



1.kereta evo10
2.superbike
3.rumah sendiri


doakan aku weh!


malas la nak tag sape2.ade sape2 nak buat silekan.nanti tuntut mcD dari aku ok.

p/s~tuntutan hanyalah boleh di buat selepas tamat tempoh boikot.hak3.

sekian untuk waktu ini.

22 komen:

LotsOfLove-Pearls said...

**Nak tw tarikh tamat BOIKOT biler?

huhu..

ryurisora said...

amboi pandai ko ye, bile la agaknye tarikh tamat boikot tu.

nurdaniella said...

salam, cute la kereta hijau tu.. agak2 kalau bawak tu, jpj kejar tak??

BudAk hijAu said...

lotsoflove-pearls
~xde tarikh...hahahahaha..

ryurisora
~maseh ckp aku pndai.dh lame dh akuagk yg aku nie pndai.kahkahkahkah..

nrdaniella
~myb kete 2 akn di letakkn di muzuim barangkali

eliza said...

err..tukar menu la..klau tuntut pizza blh kan? heh

fazemy said...

Dak hijau..tempat yg ko nk g kat Dubai tu ada kat Sepang goldcoast. Diorg nk wat camtu jugak. dari ats nmpak cam pokok kelapa. sbnrnya chalet tgh laut. Under construction lg.

BudAk hijAu said...

eliza
~boleh.tap under boikot jugak kn,kn,kn...?klu x...xley...lalalalala..

fazemy
~ye kew beb...?abad ke bp bru nk siap 2? :D

ab geldofg said...

:)

paiseh said...

lu punya wish list tu silap jantina ka??

BudAk hijAu said...

ab geldofg
~ :D

paiseh
~awat pulak..?wa mmg type ganaz..hahahhahaa...

@t00neY r00neY® said...

aik..
aritu ade orang tag aku camni..tp cam ade kekurangan jer mase aku wat...
adekah orang itu short cut?

one love said...

baru nak masuk 23?

akak sudah nakmasuk 30

jadi kalau akak buat tag ni, yan kena belanja akak 3 kali mcd!
hahahha

asrullita said...

hahah...impian?...yeah!!..hidup kene ada impian betul ke?

BudAk hijAu said...

@tooney
aku syak la..so ape kate ko wat lain.heheheh.

one love aka kak nurul
~ok.tapi time dh abis oikot ok.buat skrg!hehehehehe..

asrullita
~yezzza!impian belum tentu jd knyataan,

miezi said...

aku pun da lama x pekena laksa utara. ko telah buatkan aku terliur.

BudAk hijAu said...

miezi
~2la pasal...nk blk penang ah!hahaha..

Harimau-Menaip said...

Ingat kan apa..Rupanya tanya saya pukul berapa..

Sekarang dah pukul 6 lebih..

-Tok Harimau Menaip-

kueh bakar said...

sebab tu aku lambat kawin...
huhuhu

^Sya*ZiLa^ said...

Tempat yang macam kat Dubai tu ada kat Bagan Lalang @ Sepang. Last aku g 08 Nov 08 benda tu dah nak siap. Sepang Gold Coast ke apa namanya. Cuma kalau g sana leh makan ikan bakar sedap ar. Kalau g Dubai kau leh shopping!

apisz said...

ko dapat superbike, ko bwk aku ye..muahahahhaha..nnt kita meronggeng dr utara sampai selatan...

(^_^)

macha_sezs said...

minat evo 10 jugak?? mari tubuh kelab "bakal pemilik evo10" nak??

ko amek mechatronic gak??kat mana?

DIK AN said...

Owh... nak gi dubai. You doa je la I jadi doktor. Nanti I belanja gi sana, ok?