CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 13, 2009

rasa sayang hey!!

aku celaru.penin.runsink.kadang-kadang resah.gelisah.ok.boleh buat lirik lagu kot.cukup.merepek.

haritu.lepas kejadian malam tu.(kalau kejadian je mesti nak malam.)aku dah turn off sket.haih.cepat sngat berubah hati kan,kan,kan?tu la manusia.bila depan mata tak nak hargai.bila dah jauh baru nak cari.jap.dah tersasar dari topik.

balik ke pangkal jalan.aku macam rase sumthing la.tah la.rase tu buat aku jadi tak keruan.tak senang duduk.baring pon tak senang jugak.aku macam rase nak lari turun tangga.naik balik guna lif.rumah aku tingkat 12 ok.

sies.rase die memang boleh bikin gila.perggghh!bikin aku menggelabah.bukan menggelabah tetek macam entri yang lepas ok.bukan.lain.rase die sangat lai dari yang tu.

ok.dah tiba masanya.dila dah kuar toilet.yeay!!

tettttttttt...



p/s~nak sambung main sudoku!

16 komen:

Ahmad Azrin Aziz said...

yes, gua pertama..

yan, jgn lupa kirim salam kat dila ye..

hahahahaaa.. :)

vidadarisakura said...

ko berakdekat lif jak yan!


haha

TsUjUn said...

yes
aku yang 3rd..
haha..
ko neh..macam2..
asal ko tak buang je lam plastik..xde gelisah.

heidi said...

pooottt..!
yucks!

Pyanhabib said...

ooooo, budak hijau...

kay said...

apesal tak kongsi toilet je?baru kasih syg..haha

mrblind said...

menggelabah tetek? camne tu woi..hahaha

Dato Paduka Masri said...

sah ko dah teberak kan....

jinggo said...

besok pon boleh berak apaa.....

hihihi........

ryurisora said...

cis, aku ingat ko in love, rupenye BERAK!

qishie said...

ko kan pakai pempes.

risau apa?

eliza said...

melabur..?

LotsOfLove-Pearls said...

nak invest rupernyer..?
huhu..

Pettoo said...

Lain kali share toilet sama2.Apa adahal.

paanjahat said...

haha.. ko rase mengelabah pepet lak ke wehh?? hahah2

mugiwara said...

huh!
hilang selera nk mkn!

hihihik~