CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 24, 2009

surat untuk si bangsat 1.

macam la ade si bangsat 2 tajuk aku tu.

.................................................................................

oi kau bangsat.kau memanag babi kan.kau dah kena tangkap,dah mengaku,dah mintak ampun,mintak maap,mintak penyepak,terajang aku malam tu(dah lame.makan purnama jugakla.).tiba-tiba sekarang kau ajak aku masuk court pulak.acah-acah kau tak bersalah.

kau ingat aku ade mase ke nak layan kau setan.aku bengang betullah dengan kau ni.buang masa kau tau tak.dah sah-sah aku akan menang.

dan dah sah-sah kau memang salah bangsat.ape lagi yang kau nak tegakkan.tu la.dah keja elok-elok.kau lagi nak ragut aku.

kalau ragut terlepas,kau bleh berfoya-foya dengan duit aku tu takpe jugak.kot-kot lepas buat pi bercuti kat bali ke bandung ke kan.nie tak.dah la kantoi.kena belasah lagi.dah siap masuk lokap.lagi nak ajak aku naik turun mahkamah.babi!!

ingat aku suka ke nak pergi tempat yang ada tulis BUAT KERJA besar-besar tu.korang tak payah nak cakap ingat.

aku kerja kot aritu setan.nak kena cuti lagi.kalau aku kena buang keja.mati kau setan.mati wa cakap lu.

okeh.sudah.aku nak pergi jumpa inspektor hensem yang dah buat aku bengang sebab kena tunggu dia mandi.lama kot.


budak hijau 23/4/2009 07:30:00 UTC.


p/s~semalam kerja.arini cuti.pastu kerja.kerja.pastu cuti.cuti lagi.pening tak scedule aku.haih.

16 komen:

LifeSaver said...

sape yg buat ko bengang ni?

qishie said...

perompak nak bawak ko ke court ke?

gila celaka punya perompak zaman sekarang.

pink_butterfly said...

bdk hijauu!!!

lama x singgah cni.

oits! nama kau yan kah? sama la nama kita!

fazemy said...

Ish apa kes ni? Peragut bersiri kah.

BudAk hijAu said...

life saver
~peragut!bengang betul.

qishie
~ni wat aku nak jd hakim neh...

pink
~yer...name sy yan..hehehe..

fazemy
~tah la...peragut keturunan kot...haih!!

ryurisora said...

ko kene ragut ke? gile ah!

BudAk hijAu said...

ryurisora
~dh lame weh...bulan 2 kot...

DIK AN said...

Lalinks, nanti kita terajang dia sesama eh?

TsUjUn said...

aku nk jadi lawyer lah..
bela ko..
sian kan..asyik2 cuit.

kasi penumbuk sekali.

one love said...

ajak naik court?

ehee dah ngalahkan artis! kih kih kih!

cuma berbeza court sajalah :p

greenieycactus said...

oh perompak mesia sudah mereng gila kuasa oh itu x cool!

ayeencomot said...

wah..giler hebat perompak skang..
da advance gler..
da ragut org..
da sah2 salah..
leh lak ajak org yg dragut ke muka pengadilan??
wahahhhaha..
leh wat filem nie..
=]

John Iverson said...

HAHAHA... Ganas ganas... Aku pn baru pas g mahkamah.... mmg tulisan besar BUAT KERJA tu mmg catchy... hahaha

helena's said...

kelaka la peragut tu..hahaha nak bwk masuk court wat pe?nak tuka statement ko lak yg ragut dier??wakaka gilos..

KARKADEWA said...

peragut rumput?
cilakak kambing!

vidadarisakura said...

apa crita ni bos?
nda paham aku.
haha